Beztēma #7

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

bobiksv6k[1337]
euro
euro

Re: Beztēma #7

Post by bobiksv6k[1337] »

Loth. wrote:Panty tā noveicās vienkārši psc.
Apsveicu!
Noveicās man, pirms 5 gadiem, kad es ar galvu pa priekšu ielidoju akmeņos. pāris milimetri un es tagad staigātu bez labās acs. :)
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Gredzens[777]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Gredzens[777] »

Ehh cik jauki ar jauno video karti, bet žēl ka 512 mb 27 ls vekalā, vecā nosvila nezinamu iemeslu dēļ.
Image
Dzīvojam tikai veinreiz, tpc izbaudi to ![/size][/color]
ok,ok.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
[17:30:30] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: zēle nav narkotika
[17:30:31] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: ;)
Evol[1337]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Evol[1337] »

Maiz.e[BoxG] wrote:lūdzu neatgriezies, mums tevis nepietrūks ;)

Tavai bezsakarīgie teksti un runas par lietām ko mūžam neesi varēji atļauties kautkā šeit nevienu nesaista :(

Panty, tu tak zini, cik es tev labs draugs :D
Vienīgie bezsakarīgie teksti no resnas bulkas mutes ir tie,kas maitā šo serveri.Atceramies,pirms gada,kad šie lecīgie draugi nebija iesēdušies administrācijas krēslos,laipni runāja ar mums,tagad jau ir pavisam cita situācija.Būtībā,iespējams ka atļauties nevari tu.Nesaku ka tā ir,bet spriežot pēc tava teksta-ir.Ja godīgi šis serveris tāpat nomirs pēc laika,cik ilga-nezinu.tagad jau serverī ir maz cilvēku.Ja teiksim,pirms gada ap šo laiku bija 20 cilvēku,tad tagad tie ir desmit.Jā jā,tagad teiksi ka bija 93 cilvēki uz lielo resetu-tas neskaitās ;) tā nav ikdienas statistika.
Image
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

Post by Hustler_Believs »

Atkal ievemi savus suna murgus te? Nu tak lasies prom, nesaproti ka tevi jau ar majieniem dzen prom ? Jeb tev tiesi seja japasak - Lasies prom ? Ej, tak vienreiz prom, tu neesi vajadzigs sai komunai! Tikai pievem forumu, un baidi citus.
Image
GET REKT
Slimshady[NGT]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by Slimshady[NGT] »

Tātad gribēju ko pajautāt. Kapēc man tā ir man ir LMT interneta pieslēgums (Modems.) Kad es kautko serverī daru piemēram šauju utt tad pings turās virs ~100, bet kad aizeju afk, vai stāvu vienkārši uz vietas uzsreiz ~200 vai vairāk. Un šad tad pārsniedz 300. Ko man darīt lai tā vairs nebūtu ?
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

Evol, visi projekti KAUT KAD nomirs. Par to nevajag brīnīties un satraukties. Jā, serverī ir maz spēlētāju. Tas ir tāpēc, ka apnīk... Tie 20 spēlētāji, kas sēdēja serverī, visu laiku sēdēja uz propiem un pelnīja naudu, lai nopirktu līmeņus. Tagad līmeņi visiem ir sapirkti un jau apnika spēlēties. Tāpēc arī tagad cilvēki pazuda. Ne viņiem vajag naudu, ne viņiem patīk spēlēties ar tām pašām bumbām u.c. mēsliem, ko piedāvā jaunie līmeņi. Redz, uzliks restartu, būs jauni līmeņi, naudas, statu resets... tad tu redzēsi, ka atkal serverī būs ap 20 spēlētājiem, no kuriem puse ir afk un sēž uz propiem.
Par tiem supercilvēkiem, kuri tagad sēž adminu krēslos un gudri dirš... Neesi pamanījis, ka pats tikai uzprasies uz kašķi? Kaut vai ar to pašu Believable. Labi... Ja tās ir jūsu savstarpēji negatīvās attiecības, tad kārtojiet tās personīgi, nevis piemēslojiet forumu tā, ka tas traucē VISIEM! Iespējams, ka tāpēc tevi arī cilvēki redz kā tādu mazu bērnu, kam vajag tikai pakašķēties. Redz, ja tu būtu pievaldījis savus pirkstus tās dažas reizes, kad tu uzrakstīji kko stulbu, lai tikai censtos pierādīt savu taisnību, tad tagad nebūtu šitādi gudrie dirsēji. Tu būtu bijis tā kā jebkurš cits BoxG spēlētājs. Neitrāls...
Maize ir īpašs gadījums... Viņš vienkārši nespēj būt nopietns. Bet vai arī to vajag? Forumā, kur tusē visādi mazi knariņi, kuri meklēs katru mazāko iespēju, lai par kādu pasmietos, lai kādu pazemotu. Tieši tas ir labi, ka cilvēks spēj uztvert lietas ar humoru, kaut gan tas var saistīt forumā ar vecāku apdiršanu. Ja tu pavērosi citus forumus, kurā ir pieaugušāki cilvēki, redzēsi lielas atšķirības. Visi ir nopietnāki, jociņi citādi, bet lielākais pluss - TUR NAV SĪKIE, kuri izceļas ar debīliem jociņiem. Tāpēc jāmēģina būt nenopietnam, lai nebūtu šitādi sīkie heiteri, dēļ kuriem jāraksta stulbi posti forumā, kuri ir pilni ar negatīvām emocijām (lai neteiktu vairāk).
Ja tu nevari būt nenopietns, tad, protams, šis nav forums priekš tevis. Tev jāmeklē kāda cita vietiņa, kur ir vairāk pieauguši cilvēki, kuri ir nopietnāki... Protams, tur tu nevarēsi ik pa laikam izmest kādu stulbu jociņu, jo tur tevi vienkārši nesapratīs. Tas ir tas pats, kas ieejot starp 30-40 gadu veciem cilvēkiem reālajā dzīvē. Viņiem tēmas būs citādākas, nekā tās, kuras apspriež tīņi vecumā no 12 līdz 16 gadiem. Tas ir neizbēgami.
Ko lai tev iesaka....
Ja nevari būt nenopietns, ej uz citu forumu un nebojā te gaisu. Ja gribi šeit palikt, tad tomēr ik pa laikam centies pievaldīt pirkstiņus un tomēr neuzrakstīt vienu postu, kas ir pilns ar heitu (nezinu latvisku vārdu, kas varētu tik precīzi šito apzīmēt).

Believable, uz tevi attiecas kas cits.
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Maize[1337]
Mana-mana
Mana-mana

Post by Maize[1337] »

Evolzz wrote:

Tavai bezsakarīgie teksti un runas par lietām ko mūžam neesi varēji atļauties kautkā šeit nevienu nesaista :(

garš bezdomas teksts no dīvaiņa.
Cilvēku nav-kapēc? Varbūt tapēc, ka samps tiešām ir atpalicis no dzīves, jo ir tādi umņki kā tu, kuri uzskata, ka visi pasaule griežas ap viņiem?
Atceries...pirms gada te biji baigais gangsta yo, pirki bāzes, biji labākais šāvējs un kas tik vēl ne, viss bija forši, bet tad tu parādiji cik patiesībā esi atpalicis un cilvēki dēļ tā vairs te nespēlē...

Kādi administrācijas krēsi, tagad admins ir slikts, ja viņš iet serverī un soda kādu, lūdzu piedodiet jūsu augstība, tagad viss būs savādāk..

Un arī tajā tavā citā komūnā, domā, ka tajā d-palace tas nebeigsies tāpat kā te ar tevi? Tu vienkārši visiem krīti uz nerviem un tev paliek labāk no tā, var redzēt, ka esi mācijies pie tādiem varoņiem, kā piemēram dirsasters, kā nekā biji tak viņa ūberklanā WTF_ kur tu arī jau juties kā galvenais.

Kā arī vēlkas par to, ka ir maz cilvēku, latvijā lielākā daļa cilvēku ir ar tādām bundžām kā tev, kuriem neiet nekas labāks par sa, ir daži cilvēki, tikai daži kas ar normālu pc spēlē tādu spēli, ja kaut puse no jums atļautos normālus datorus, tad te jau varētu mēģināt kautko ar IV-MP rīkot.
Last edited by Maize[1337] on 03 Nov 2011, 17:01, edited 2 times in total.
Image
[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

Evolzz wrote:

Vienīgie bezsakarīgie teksti no resnas bulkas mutes ir tie,kas maitā šo serveri.Atceramies,pirms gada,kad šie lecīgie draugi nebija iesēdušies administrācijas krēslos,laipni runāja ar mums,tagad jau ir pavisam cita situācija.Būtībā,iespējams ka atļauties nevari tu.Nesaku ka tā ir,bet spriežot pēc tava teksta-ir.Ja godīgi šis serveris tāpat nomirs pēc laika,cik ilga-nezinu.tagad jau serverī ir maz cilvēku.Ja teiksim,pirms gada ap šo laiku bija 20 cilvēku,tad tagad tie ir desmit.Jā jā,tagad teiksi ka bija 93 cilvēki uz lielo resetu-tas neskaitās ;) tā nav ikdienas statistika.
Piedod, bet tu laikam esi cirvis, paskaties vispār, cik LV sa-mp serveros sēž cilvēku. Tā ir veca spēle, ko tad tu gribēji, lai tā ar katru gadu kļūtu populārāka visu vidū? Un ko šeit forumā darīt tiem, kuri nespēlē? Nedomāju gan, ka viņiem arī te būtu jāuzturas. Es jau arī te vairs sen nebūtu, bet kautkas jau garajos vakaros ir jādara, vismaz paskatīties kā te notiek strīdi par bezjēdzīgām lietām. :)
Image
Evol[1337]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Evol[1337] »

Nu nu,ka tik nav tā,ka bija tā,ka tu biji tas kas pirka bāzes,biji genksta un cits creps?Ko?Jā,ir 2 bāzes,labākais šāvējs neesmu,un citādi,bet piedod atvaino-tu gadījumā ar dauna sindromu neslimo?Nekur neesmu teicis ka viss griežas ap mani.Raivi-nebija smieklīgi.Izspļāvi rupjību,nu vecis nu.Gribēji izcelties,nesanāca.Loģiski,ja iepostošu random huiņu arī mani nories,bet ja to izdarīs kāds cits-o jā,tas ir labs,jāuzliek +1 un nu tik nodročīsim,tā vienmēr ir.Teiksim,ja es te nedirstos ar to krānu,vārdā Raivis,un nikā Believable,tad laikam vis būtu citādi.Satiekat viņu dzīvē-redzēsiet kāds lēcējs viņš ir.teiksim,reiz es neiedevu čipšus(protams,man pašam gribās,un mani māc paranoja,būsim atklāti),šis apvainojās kā tāds hipsters.Nu ok,braucu viens,un redz kas man aiz muguras-tas pats krāns.Protams,teicu lai jau brauc līdzi n shit,nē,nebrauks.Pēc 5 minūtēm protams viņš bija parkā.Nu neko,braukājām.
Image
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

Post by Hustler_Believs »

ak dievs - kur prikols diskutet ar cilveku tadu ?

In my opinion, the best way will be to ignore him.

ja, eng sux.

edit: Elvi, nu patiesiba tur bija cita, epizode - neminesu vestules rotosa kur vel kadu gadu atpakal ludzies, lai tevi neievelk meza un nesasit.. ja, man vinas ir saglabajusas... Hah, ja man patiesam gribejas chipsus - un es patiesham apvainojos.. tikai paskaidro ludzu man kas ir hipsteri ? nezinu tadus! :/ Tu, spekule uz to ka es nevaru noklut LV uz sitienu un satikties ar tevi tapec dirsies ar mani.. nezkapec dzive nebiji tads varonis un pat baidijies kadam piejiet klat, un ko pajautat... :/ Secinajums, ir tads ka tu spej to pateikt tikai aiz monitora.. Un ne - man nav ponta del tada sika suda ka tu teret laiku un meklet tevi kad busu LV.. es labpratak pavadu laiku ar draugiem. ;)

@bobiks - es nebut nesmu ideals vai kaa savadak un pats biezhi vien dirshos kur nevajag bet soz, sitadas gemarojas es nelietoju.
Last edited by Hustler_Believs on 03 Nov 2011, 17:04, edited 1 time in total.
Image
GET REKT
Panty[1337]
Censoņa
Censoņa

Post by Panty[1337] »

Nezinu kā citiem, bet jūs man abi nepatīkat :D
Hemis[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Hemis[ADT] »

Kur Evol posts, tur diršanās, tas ir fakts. ''Nav cilvāka-nav problēmu'' atļaušu jums izdomāt kurš to ir teicis. Būtu arī labs risinājums šajā gadijumā.
Evol[1337]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Evol[1337] »

Hustler_Believable wrote:ak dievs - kur prikols diskutet ar cilveku tadu ?

In my opinion, the best way will be to ignore him.

ja, eng sux.
Ar tevi vispār nav jēgas runāt.Jā esmu nopietns-nu un tad?Man piemēram neliekas smieklīgi visi šie jociņi par taviem senčiem un citām izvirtībām.teiksim,ja tu tā neheitotu un nelektos,varbūt varētu runāt ar tevi par atsevišķām lietām,bet tagad to izdarīt ir neiespējami.Kapēc?tūlīt atkal uzrakstīsi kautkādu mēslu,kurā noheitosi mani no kājas īkšķa līdz galvai.
EDIT:Tas bija staļins.Es jums pateikšu vienu-šis forums sajāj galvu,tas ir fakts.Atceroties pirms laika,man bija bans.Pa to laiku analizēju,kas un kā.Protams,atnākot šeit,esmu mainījies,un kļuvis nopietns,nē redz nekas nepatīk.Es varu saderēt ka ja Believable dzīvotu tepat nevis kautkur UK,tad viņš tik gudri te nerunātu,netēlotu neaizskaramo un visādi citādi spico nazi.
Image
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

heisyournewgod wrote:
D3l1173l%5B1337%5D| wrote:gudram idejam/vardiem
smējos no visas sirds. ;)
es negribu sakt ar tevi kashki,bet tu esi stulbs! no dzives tev ir ir tik pat liela sajega ka man no baletdejoshanas! agrak tu nebiji tads!

katrs tavs posts tapat ka evola velk tikai uz kashki!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Kichyss
Servera admins
Servera admins

Post by Kichyss »

@Evolzz, nopauzē, pasties uz sevi un aizmisti šo adresi.
Nesaprotu, kādēļ tu visu laiku mocies šeit uzturēties, ja tev ir labāki draudziņi...
Nelabi uzturēties sabiedrībā, kur viena maza pumpa spiež uzmanību.
Locked