Viss, kas ir saistībā ar Velo

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Gredzens[777]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Viss, kas ir saistībā ar Velo

Post by Gredzens[777] »

Joptw 300ls, es savu nopirku biki zem 300.
Bilde : http://www.zzk.lv/tools/image_preview.p ... ide&id=321
Iet vienkārši burvīgi, sūdzēties nevar.
p.s man dakšas amīši ir melni.

Bobik, tu atsevišķi nepārdod abus ratus ?
Image
Dzīvojam tikai veinreiz, tpc izbaudi to ![/size][/color]
ok,ok.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
[17:30:30] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: zēle nav narkotika
[17:30:31] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: ;)
Chosen[Vendetta]
Servera admins
Servera admins

Post by Chosen[Vendetta] »

Man vispār stulbi :DD Ritenim klanim skrūve nolūza, tagad jadabon jauna asīte 19 mm laikam. Bet tagad jadabon arā tā asīte, jo daļa palikusi, daļa nolūzusi. :DD
Image
Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
LVcraft
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by LVcraft »

lolololololol, nesen nokritu kādā veida bet ne braucot vienkārši kāpjot. :D Un sāka kreisais pedālis sisties pret rāmi,slinkums bija skrūvēt vaļā tāpēc bišk padauziju ar āmurur, laikam jaaiziet tuvakaja laikā atskrūvēt palūrēt kas tur ir, cerams centrs nenopisās, jo šogad pavasarī nomainiju!
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

Chosen. wrote:Man vispār stulbi :DD Ritenim klanim skrūve nolūza, tagad jadabon jauna asīte 19 mm laikam. Bet tagad jadabon arā tā asīte, jo daļa palikusi, daļa nolūzusi. :DD
Es sapratu, ka tev skrūve palika asītē iekšā un tu nevari viņu dabūt ārā. kTs tā gadījies daudz reizes, viņš var pastāstīt. :D šis uzmeta vienkārši to galviņu pa virsu skrūvei un kkā skrūvēja. Ķip tur kkas atspiedās un varēja atskrūvēt.
BulleT[DC] wrote:Bobik, tu atsevišķi nepārdod abus ratus ?
Pa daļām viņš varbūt ies tikai tad, kad viņš man sāks traucēt un ies 100procentīgi uz pārdošanu.
Canon[NGT] wrote:lolololololol, nesen nokritu kādā veida bet ne braucot vienkārši kāpjot. :D Un sāka kreisais pedālis sisties pret rāmi,slinkums bija skrūvēt vaļā tāpēc bišk padauziju ar āmurur, laikam jaaiziet tuvakaja laikā atskrūvēt palūrēt kas tur ir, cerams centrs nenopisās, jo šogad pavasarī nomainiju!
Profesors... Tev klanis vienkārši atnācis vaļā. 8tā seškante vai 14tā muciņa izglābs dienu.
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Chosen[Vendetta]
Servera admins
Servera admins

Post by Chosen[Vendetta] »

Vai tad tā var dabūt, bet baigais čakars, bet bija iddeja, ka ieurbt iekšā, un tad izskrūvēt, bet tad sapratu ka slikta ideja.

Pameiģināšu kā tu teici, vismaz ar fleksi neko nedarīšu :DD

EDIT: Woody vienkārši paņem 8šskanti, un ja augšā ir skrūvīte, tad 6 ar, pirmo velc vidējo, un tad augšējo.
Image
Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Chosen, dabūt var, čakara nav. Atgādināšu, ka to var izdarīt tikai tad, ja skrūvei galviņa ir nolūzusi tā, ka ir kkāds stūrītis uz āru palicis pāri. Ja tur, kur nolūzis, viss ir gluds, tad nekas nesanāks.
Ar urbi urbt var. Tikai tad būs pa jaunu jāgriež vītne iekšā, ko mājas apstākļos tu nevarēsi izdarīt. Brālis savus 4kantes klaņus bija savilcis tā, ka skrūve nolūza. Veda uz skolu rāmi ar visu monokluci, lai iegriež vītni pa jaunu. (rāmis bija tāpēc, ka nebija pieejas monobloka atslēgai.
Image
Image Image Image
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

Post by Hustler_Believs »

bobiks[1337] wrote:Chosen, dabūt var, čakara nav. Atgādināšu, ka to var izdarīt tikai tad, ja skrūvei galviņa ir nolūzusi tā, ka ir kkāds stūrītis uz āru palicis pāri. Ja tur, kur nolūzis, viss ir gluds, tad nekas nesanāks.
Ar urbi urbt var. Tikai tad būs pa jaunu jāgriež vītne iekšā, ko mājas apstākļos tu nevarēsi izdarīt. Brālis savus 4kantes klaņus bija savilcis tā, ka skrūve nolūza. Veda uz skolu rāmi ar visu monokluci, lai iegriež vītni pa jaunu. (rāmis bija tāpēc, ka nebija pieejas monobloka atslēgai.

totalas, mulkibas - ja ir vitngriezis, pareizajos izmeros nav problemu , kad biju LV man ar klanu/iznesuma vitnem bija slimiba.. :D Ar, padomju laika vitngrieziti 30 min un problem = solved.
Image
GET REKT
bobiksv6k[1337]
euro
euro

hm... monoblokā vītni griezi iekšā?
Image
Image Image Image
/b/oxG
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

ir, sanacis.. Vienam pavecakam raamim - tur problema cita. Un, tur jaskatas ar smalko vitngrieziti.. Bet pats fakts - jaa.. Piemeklet attiecigo monobloku/bb un lieta darita!
Image
GET REKT
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Tieši monoblokā, nevis rāmī. Monoblokā, kur iet klaņu skrūve, tur vai tad ir smalkā vītne? To, ka rāmī iet smalkā, tas jā.. :D
Es neesmu īpaši gudrs.

Tāpat tomēr labāk to būtu uzticēt kādam speciālistam. Tad tu arī zināsi, ka viss ir izdarīts kā nākas un nebūs problēmu. :)
Image
Image Image Image
/b/oxG
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

monobloka? doma kur skruvejas skruuve ? tas pats tikai mazaks vitngriezis un pedaliem asites citas jaskatas.. bet nu ja ja nav shtrumu un nojausmas par to [kaa man pirmaja reize] labak to nedarit pasham! xD
Image
GET REKT
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Vēl joprojām nesaprotu, kur tu tās vītnes griez. Klanī, tur, kur skrūvē iekšā pedāli, vai arī monoblokā, kur skrūvē iekšā klaņa skrūvi?
Image
Image Image Image
/b/oxG
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

tur kur skruuve raami bb - tur kur skruve pedali aka bb asite u.t.t Klanim, pasam vitnes meedz buut LOOOTI reti!
Image
GET REKT
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Klanī vītnes mēdz būt vienmēr... Pedālis ta kkur jāieskrūvē. :D
Laikam sapratu... bb asītē mauc iekšā vītni. Grūti saprast.. :D
Image
Image Image Image
/b/oxG
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

ahm, taja asite! es manliekas ari to piemineeju nezkapec iedomajos ka runa par asiti, kur skruuve :D
Image
GET REKT
Post Reply