Beztēma #7
Moderator: Moderatori
-
- Rakstnieks
Re: Beztēma #7
Best video i've ever seen....
- Deliite[1337]
- euro
kartejais murgs ko internets var dāvāt![AoD]Deflow wrote:Best video i've ever seen....
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Chuby[777]
- Rakstnieks
- Deliite[1337]
- euro
programa ka Everest,tur uzrada visus draiverus un visu citu iespejamo infu,un iespejamos DL linkus/saitus!
Last edited by Deliite[1337] on 10 Nov 2011, 23:32, edited 1 time in total.
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- [NWA]Dumper
- Bembists
Par to video, edits ir labs, bet doma gana nav no labākajām, ja video domāts kā prikols, tad varēja izdomāt kaut ko smieklīgāku.
Pirmkārt, kam tev vajag draiveri, uzzini modeli, ieej netā nokačā un visa bēda.
Pirmkārt, kam tev vajag draiveri, uzzini modeli, ieej netā nokačā un visa bēda.

- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Diezvai ko jaunu ieraudzītu. Neviens tāpat nepieteicās skatīties.Kri wrote:viss es apvainojos, tu jauci mašīnas motoru un nepasauci mani.. Piem., es šovasar pats savai ņivai pārjaucu motoru un piekari, lai ziemā būtu ar ko paslīdēt.![]()

- Thirteen_13 [TITNS]
- Jauniņais
Atkal tas trollface..Tie komiksi nelielie ir labāki.Vienīgi ka daudzi ir prasti feiki.[AoD]Deflow wrote:Best video i've ever seen....
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
[AoD]Deflow wrote:Best video i've ever seen....
psc. Epic video

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
Tu pats saproti ko runā... Kādi feiki? Kādi komiksi nelielie?Thirteen_13 wrote:Atkal tas trollface..Tie komiksi nelielie ir labāki.Vienīgi ka daudzi ir prasti feiki.[AoD]Deflow wrote:Best video i've ever seen....

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
tie, visi face u.t.t jau iesedusies viena vieta.
ja.
Smieties, par kkadiem baltiem zimejumiem ar svitram - kamon.
ja.

GET REKT
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
nu bet ja uztaisa normālu recīgu komiksu tad jau var parēkt, bet nu šitas istās, pēc sūdAnegjers nozaga manu baiku wrote:tie, visi face u.t.t jau iesedusies viena vieta.
ja.

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
Mums boxg vajag personīgo tulku, lai varētu iztulkot tādus fruktus kā šo. 

Thirteen_13 wrote:Atkal tas trollface..Tie komiksi nelielie ir labāki.Vienīgi ka daudzi ir prasti feiki.
Me Gusta.
Aleksi!
Neviens nepieteicās skatīties, jo tu jau nemaz nepiedāvāji. Būs tāpat kā Dumperam izjauca Deltas motoru manā klātbūtnē vasarā, ka vēl līdz šodiendienai nav salikts.
Neviens nepieteicās skatīties, jo tu jau nemaz nepiedāvāji. Būs tāpat kā Dumperam izjauca Deltas motoru manā klātbūtnē vasarā, ka vēl līdz šodiendienai nav salikts.

- bobiksv6k[1337]
- euro
Līdzīgus variantus es arī zinu... Skūteris neiet, izjauc skūteri ar domu, ka grib sataisīt. Secina, ka jāmaina viss cilindra komplekts. Skūteris vēljoprojām stāv garāžā pa daļām. 
Vakar biju uz Rīgu, pie okupācijas muzeja. SIA Radikal un Skyforger pamatīgi norāva jumtu. Vēl tagad biš kakls sāp.
btw.. Kāds no jums arī bija?

Vakar biju uz Rīgu, pie okupācijas muzeja. SIA Radikal un Skyforger pamatīgi norāva jumtu. Vēl tagad biš kakls sāp.
btw.. Kāds no jums arī bija?

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG