Auto/Moto-mīļu sarunas
Moderator: Moderatori
Re: Auto/Moto-mīļu sarunas
Labi, nosvilināja takš nosvilināja, bet tam autiņam vienalga laba cena. Pārdot pa 400 ls tādu auto ir diezgan stulba ideja.

- bobiksv6k[1337]
- euro
Cik es atceros, tad viņam viss bija izdedzis (skatoties no priekšas kreisajā augšējā stūrī). Ja nemaldos, viņš viņu pārdeva pa 800 Ls. Remonts maksātu ap 400-500 Ls, cik es atceros.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
nu, ko parvietojoties gimenes, ietvara ar a6 ar senci, sapratam ka 1.8t ir krietni par iisu, a6.. nozhelojam ka 2.5tdi nepanemam.. velpietam quattro tas bij ehh... Delits, win. 

GET REKT
bullshitbobiks[1337] wrote:Cik es atceros, tad viņam viss bija izdedzis (skatoties no priekšas kreisajā augšējā stūrī). Ja nemaldos, viņš viņu pārdeva pa 800 Ls. Remonts maksātu ap 400-500 Ls, cik es atceros.

Mans skype niks ir gibox_gibox . Uz "Tu Te?", "Gibox ?", "Sveiks" u.c. neatbildu. Atbildu tikai uz konkrētiem jautājumiem.
- bobiksv6k[1337]
- euro
Nu ja, ar cenām gan es ieberzos...Deliite[1337] wrote:sodien uzzinaju ka sataisit sito motoru VAR,bet man saaka teikt cenas ja es gribu mainit motorus! taka jamaina karba un motors tas var izmaksat 350+ls,bet tur jaskatas vai nevajag reduktoru un vel tur visadus sikumus,un tas var gadities ka vel vairak! lidz 500ls.... tas vairs nav izdevigs,es domaju ka vajag sataisit sito,drusku izmaukt aplisus [dazus menesus] un tad mainit vai pardot! pagaidam citu ideju nav
tik kā ar to pārdošanu? Pa cik tad viņš viņu pārdeva?

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Deliite[1337]
- euro
pardevu pa 700ls! motora remonts butu izmaksajis lidz tadam stavokli lai piedarbinatu ~100ls lai kvalitativi braukt vel kkadi 100ls!
ja loti gribetu varetu ieklauties 150ls

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
bet tevi apčakarējaDeliite[1337] wrote:pardevu pa 700ls! motora remonts butu izmaksajis lidz tadam stavokli lai piedarbinatu ~100ls lai kvalitativi braukt vel kkadi 100ls!

Mans skype niks ir gibox_gibox . Uz "Tu Te?", "Gibox ?", "Sveiks" u.c. neatbildu. Atbildu tikai uz konkrētiem jautājumiem.
- Deliite[1337]
- euro
a tu dirst negribi aiziet?
apchakareja - so? 500ls dabuju un biju laimigs aizejot uz feniksu!
EDIT: aizmirsu pastastit par Audiii.... shalles aprautas - tagad ir,un ka jau aleksis teica ellja tur bija ka margarins,tiesha nozime,dzelteniga un hzv ka lai paskaidro
prieksheja "pusass" norauta,vai hzv kas,jo priekshejais labais ritenis negriezh
jasaka saimniekam lai taisa drifta projektu
kr4 450ls + 100ls par shallem un tad hzv cik par to pusassi,un vel visiem sikumiem! salons sagrauzts sapuvis 

EDIT: aizmirsu pastastit par Audiii.... shalles aprautas - tagad ir,un ka jau aleksis teica ellja tur bija ka margarins,tiesha nozime,dzelteniga un hzv ka lai paskaidro

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
-
- Nelabojams spameris
unj smagi apcakareja, nesaprotu ku vinam prats ira!Gibox[BoxG] wrote:bet tevi apčakarējaDeliite[1337] wrote:pardevu pa 700ls! motora remonts butu izmaksajis lidz tadam stavokli lai piedarbinatu ~100ls lai kvalitativi braukt vel kkadi 100ls!
-
- Jauniņais
remontšāles tikai 100Ls?
pusas norauta .. tad jau tieši otrādi grieztos ķipa tas ritenis kur pusas norauta
pusas norauta .. tad jau tieši otrādi grieztos ķipa tas ritenis kur pusas norauta

-
- Nelabojams spameris
Ja jau esmu te, tad vagjag jus ar iepazīstināt ar savu projektu!
Tad nu pirms mēneša tika nopirkts šāds te auto:
Ford Fiesta III XR2i - RS1800
gads: 1992
Motors: 1.8 16V motora kods RQ
Jauda: 131 Hp uz 6500
Interjers: Recaro salons (velūra)
Exterjers: Racing vieglmetāla diski

Šis modelis Latvijā ir retums un tika atdzīts no Rēžeknes!
Doma ir uzcelt, bet izskatās, ka vajadzēs citu buņdžu, jo šij ir nosēdusies pakaļa lanžeronu dēļ, bet cena bija pievilcīga!
Griežas super!, ja kas ir jau izdarīts daudz kas un ja vajag varu ielikt info par izdarīto
Tad nu pirms mēneša tika nopirkts šāds te auto:
Ford Fiesta III XR2i - RS1800
gads: 1992
Motors: 1.8 16V motora kods RQ
Jauda: 131 Hp uz 6500
Interjers: Recaro salons (velūra)
Exterjers: Racing vieglmetāla diski

Šis modelis Latvijā ir retums un tika atdzīts no Rēžeknes!
Doma ir uzcelt, bet izskatās, ka vajadzēs citu buņdžu, jo šij ir nosēdusies pakaļa lanžeronu dēļ, bet cena bija pievilcīga!
Griežas super!, ja kas ir jau izdarīts daudz kas un ja vajag varu ielikt info par izdarīto

-
- Jauniņais
-
- Nelabojams spameris
Ko tu jau pabučoji ar opeli ?

Dzīvojam tikai veinreiz, tpc izbaudi to ![/size][/color]
ok,ok.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
[17:30:30] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: zēle nav narkotika
[17:30:31] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ:
ok,ok.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
[17:30:30] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: zēle nav narkotika
[17:30:31] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ:

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Nu, ja pereritis un jancitis, jau iemeta.
Reku, ari nelaime bija - ziema startejot aukstu aprava shales, un tagad autionsh chuch luzhnos.

slinkums salona bildi, meklet. Pats biju piemirsis par so albumu.
Reku, ari nelaime bija - ziema startejot aukstu aprava shales, un tagad autionsh chuch luzhnos.

slinkums salona bildi, meklet. Pats biju piemirsis par so albumu.