Viss, kas ir saistībā ar Velo
Moderator: Moderatori
- bobiksv6k[1337]
- euro
Re: Viss, kas ir saistībā ar Velo
Vizuāli viņi spēlē uz krāsām. Tikai un vienīgi krāsas...

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Redzu, ka laikam neesi saticis, nevienu trialistu..bobiks[1337] wrote:Vizuāli viņi spēlē uz krāsām. Tikai un vienīgi krāsas...
Vini doma par, stilu velo,un kaa vel. l

GET REKT
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
- bobiksv6k[1337]
- euro

Nu jau ir kā pie cilvēkiem jeb es dabūju platākas riepas.

I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- bobiksv6k[1337]
- euro
Tieši šodien nolūza skrūve. Esmu bēdīgs, jo redzēju arī, kādā kondīcijā ir mani klaņi. Kādam ir kkas, ko pārdot pa lētām naudām, jo neesmu ļoti bagāts?bobiks[1337] wrote:Ja man tā gadītos maniem klaņiem, tad man ir rezervē vecs monoklucis uz 4kanti, bet es pēc iespējas ātrāk censtos pāriet uz ISIS/Howitzer.

Edit:
Šodien nopirku Truvativ Hussefelt klaņus uz ISIS standartu. Atkal var gāzt.

/b/oxG
- bobiksv6k[1337]
- euro

No Isoflow uz Hussefelt.
Te arī izskatās tā foršā lietiņa jau uzlikta. Vismaz uz laiku būs atkal melni klaņi un pedāļi, kas vizuāli uzlabos ričuka skatu.
Tā... Vēl palicis tik klučus un dakšu nopirkt, tad jau būs ļooti labi.

Dalamies pieredzē, velobraucēji, ko esam mainījuši pa šo gadu?
oh.. tuvākajās dienās likšu virsū mierinātāju. Manāms trūkums. Vajag tik piemeklēt skrūves.

/b/oxG

Vai vel kādam ir gadijies tā?

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
neiechohaju bildes, bet vaina ir vainu parluzusi atspere, tapec spriegotajs neatlec.. Orr, salocita kajinas stiprinasanas vieta, jo pati kajina ir metaliska.. huhu... iedotu skaidrakas bildes vieglak butu pateikt kas un kapec.. parasti to izraisa, slikta/nesaellota kjeede, jeb ari parlieku liels spriegotaja nolietojums yo! 

GET REKT
Varētu būt, ka izlietojies, diezin vai, ka dēļ ķēdes, jo tika mainīta pavasarī, nu rīt iemetīšu no fočika bildes, skaidrākas, tad redz;es.
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Mister sensej,tu man labāk pasaki:Ir vērts pēc apmēram 4 mēnešiem iegādāties Pride-Street Profit Bar 89 v2.Pašlaik ir Blackmarket Bada Bings.Hustler_Bel4sh wrote:teksts
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Nezinu, es nebraucu jau vismaz 6menesi. Badabings smuka, norm sturite.. Ja raizs labs, mainit nav ponta yo.
@ woody
ehhh, reku ar problema - ja uz nodilusas kasetes[zobrati aizmugure] uzliek, jaunu kjeedi spriegotajam jaspriego jauna kjeede, kas vinu ari novajina.. parasti maina visu kopa, zobrati, kjeede un spriegotajs[ja ir]. Objektivi skatoties uz sarusejuso kjedi, kas noteikti netika ellota, mes ari secinam ka vaina ir taja.
@ woody
ehhh, reku ar problema - ja uz nodilusas kasetes[zobrati aizmugure] uzliek, jaunu kjeedi spriegotajam jaspriego jauna kjeede, kas vinu ari novajina.. parasti maina visu kopa, zobrati, kjeede un spriegotajs[ja ir]. Objektivi skatoties uz sarusejuso kjedi, kas noteikti netika ellota, mes ari secinam ka vaina ir taja.

GET REKT
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Bada Bings ir alumīnija,PS Profit-dzelzs.Viens zināms braucējs pāris mēnešu laikā pārlauza Badabingu,tāpēc rodas bažas par to,cik izturīgs ir šis bārs.Drīz arī no Officiāla distributora Latvijā dabūšu atsauksmes un infu,un tad skatīšos,kas ko un kā.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
cromo, vienmer ir loti labi. Bet svars - javien tev nav cieta daksha, pajat uz cromo un aluminijs rulle.

GET REKT
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
svars-427 grami.mhmm.Hustler_Bel4sh wrote:cromo, vienmer ir loti labi. Bet svars - javien tev nav cieta daksha, pajat uz cromo un aluminijs rulle.
Par to salauzto bada bingu-viņu salauza braucot ar RS Argyle.Tāpēc nākas vien padomāt par PS Profitu.Stūre jau man tīk ļoti,bet jāgaida izplatītāja atsauksme.
EDIT:Blackmarketam parādās dažās vietās pazīmes par lūšanu.Dakša-MZ DJ3,bet tāda pacieta.
Drīz arī būs jauna Dartmoor Raider aploce ar Dartmoor Spieķiem un spieķu galviņā.Un šī nav tikai plika diršana.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
es nesaprotu, tu flejerus griez, un spinflipus, ja nee tad tev pietiek ar to kas tev ir.

GET REKT