Sveika, tauta.
Gribēju pavēstīt, ka gatavojos veidot klanu, ar nosaukumu EBT, jeb Elite Boxg Team. Tādēļ man ir nepieciešami trīs, sakarīgi, kārtīgi biedri, kas nenesīs "kaunu" klanam, jo centīšos to saglabāt ilgi. Vecuma ierobežojumi nav, jo neauzskatu to par vajadzību. Kad būšu savācis biedrus, izveidosim pietiekšanos forumā, lai klans varētu tālāk labi attīstīties. Ja būs pietiekami biedru, no savas kabatas sponsorēšu bāzi. Lūdzu rakstiet PRIVĀTI. Ceru uz atsaucību. Mans skype - karlis.bergs1
Aerosmith.
Lūdzu nepiespamot šo Topiku ar postiem "Vēlu neveiksmi", vai "Tev neizdosies", tam tā pat nav jēga. Ja nu vienīgi +1 posts, un tavs E - pašlepnums kļūs augstāks.
Veidoju klanu.
Moderator: Moderatori
- [NWA]Aeroz
- Jauniņais
- Location: Compton and Long-Beach together and you know you're in trouble.
Veidoju klanu.

Iepriekšējie lietotājvārdi: Ta4hoo|Splints|Summer|Aerosmith.
BoxG jau no 2009. gada!
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Re: Veidoju klanu.
Tev ir 11 gadi, un smagi trukst pratina nemot vera visas ieprieksejas tavas sarades.. Uz ko tu vel ceri ?
Ja, +1cm manam e kranam.
Ja, +1cm manam e kranam.

GET REKT
- [NWA]Aeroz
- Jauniņais
Piedod, bet man jau drīz būs 13. Un kādas vēl parādes, nekad neesmu norāvis banu, vai nekādu bargo sodu.Hustler_Bel4sh wrote:Tev ir 11 gadi, un smagi trukst pratina nemot vera visas ieprieksejas tavas sarades.. Uz ko tu vel ceri ?
Ja, +1cm manam e kranam.
EDIT: Ja vārdu "pašlepnums" izlasīji kā "krāns", tad tu man piedod.

BoxG jau no 2009. gada!
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Ak dievs, man jau zb sita dirshana..
Sarade/Sharade, pastude kas tas tads ir, man garumzimju nav vienigi...
Ta4hoo,Ha4xorz u.t.t
Visi nav idioti, Karli Berg, kuram pieteikuma vel nesen, ar so profilu bija 11,5. Tapec, varbut aiztaupi visiem postu krasanu, un rakstiskas, apdirshanas sev un izbeidz so meeslu.
Ja , e penis.
Sarade/Sharade, pastude kas tas tads ir, man garumzimju nav vienigi...
Ta4hoo,Ha4xorz u.t.t
Visi nav idioti, Karli Berg, kuram pieteikuma vel nesen, ar so profilu bija 11,5. Tapec, varbut aiztaupi visiem postu krasanu, un rakstiskas, apdirshanas sev un izbeidz so meeslu.
Ja , e penis.

GET REKT
- [NWA]Aeroz
- Jauniņais
Neesmu ne viens, ne otrs. Tavai zināšanai, profils tika uzlauzsts, bet tas tā. Pacik esmu pārāk liels zābaks, un mainu paroli, arī otru profilu uzlauza. Un By the Way, slēdzat ciet topiku, ko gribēju, to pateicu. Veidoju klanu, un viss. Belash, ja ir iebildumi, raksti privāti, nevis piespamo forumu.
EDIT: Un by the way, nevienā pieteikumā no šī profila neesmu rakstījis ka man būtu vienpadsmit. Tie, kuri mani pazīst, piemēram black[777], ne tik ļoti, bet arī INDIGO, kurš kādrēiz bija 777, kad black vēl valdīja, pazīst spēlētāju "Splints", kurš nez kapēc vienā brīdī sāka hakot un spamot? Profils tika uzlausts, tā kā lūdzu beigsim šo diskusiju.
EDIT: Un by the way, nevienā pieteikumā no šī profila neesmu rakstījis ka man būtu vienpadsmit. Tie, kuri mani pazīst, piemēram black[777], ne tik ļoti, bet arī INDIGO, kurš kādrēiz bija 777, kad black vēl valdīja, pazīst spēlētāju "Splints", kurš nez kapēc vienā brīdī sāka hakot un spamot? Profils tika uzlausts, tā kā lūdzu beigsim šo diskusiju.

BoxG jau no 2009. gada!
-
- Mana-mana
Un nākamreiz meklē biedrus spēlē, nevis taisi stulbus topikus!

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio