Beztēma #7
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #7
Man vienam draugam kkada problema
nevaram atrisinat varbut kads no jums zin? http://www.bildites.lv/images/65sl41wn0752bq0fp5.bmp

- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
[CW]Mouseman wrote:Tādā gadījumā, ja mana atbilde šajā pavedienā ir tik bezjēdzīgā, tad šis pavediens ir vēl bezjēdzīgāks par manis saņemto brīdinājumu. Atvainojos administratori, bet Jums bija jau jāsamierinās ar beztēmas sekām, kopš tā ir un paliek beztēma.. Varbūt izveidot šajā sekcijā funkciju, lai neskaita klāt atbildes, nevis likt bezjēdzīgus brīdinājumus, bezjēdzīgā pavedienā ar bezjēdzīgu brīdinājumu ? I guess so.
Gaidu atbildi no šiem inovatīvajiem administratoriem
Administratori vada projektu un tas ir viņu pienākums izdomāt noteikumus, lai te nevaldītu haoss Ja neapmierina noteikumi, tā ir katra paša izvēle šeit palikt.
Jā, šeit ir savādāk nekā engeims un šeit neļaus postot kaut kādu bezsakaru, jo forums ir domāts informatīviem nolūkiem, nevis kā twitter vai "+1", "piekrītu augšējam postam" izteikšanai.

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Problema ir taja, ka mouseman cereja , iegut +11 tii genksta postus.. Domadams ka vinu visi atbalstis, tapec ka vins kautko gudru pasaka. Ta diezmel ir, lai ko vins vai vina pakalskrejejs reflekts teiktu..
)))

GET REKT
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Varbūt ieviest tādu pašu sistēmu kā tas ir Rotosā?Pievieno attiecīgo lietotāju pie ienaidniekiem(Add Foe),un viņa posti nerādīsies.Vienkārši.Tas atrisinās daudzas problēmas.
- bobiksv6k[1337]
- euro
Man tev pastāstīt, kas būtu godīgi?eminemZ[DC] wrote:Nu godīgi man uzlika hitman 500kk un tad sadalījām..
Paliksi forever alone. Neviens neatbildēs uz taviem postiem un tu tikai reidžosi, ka neviens neatbild.Trimmeris wrote:Varbūt ieviest tādu pašu sistēmu kā tas ir Rotosā?Pievieno attiecīgo lietotāju pie ienaidniekiem(Add Foe),un viņa posti nerādīsies.Vienkārši.Tas atrisinās daudzas problēmas.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
-
- Jauniņais
Aleksi, pirms vairākiem gadiem tas bija samērā tipiski vai pat vienaldzīgi uzturēt tāda tipa noteikumus, bet salīdzinot, kā citi ārzemnieku projekti ir tikuši uz priekšu, tad uzreiz var pateikt, kādēļ dažreiz ir šī pretīgā atmosfēra, kura tiek ieviesta pašos projektos. Es jau nesaku, ka tas ir slikti, bet tā PROTAMS ir un paliks vadošo administratoru izvēle, vai turpināt projektā uzturēt pikačū atmosfēru vai nē. Yet, tas tikai attiecās uz dažiem eksemplāriem, bet pēdējā laikā redzu diezgan sakarīgus cilvēkus, tādēļ par to es arī īpaši nepiekasos. Kā arī, Zocs, kā projekts var būt inovatīvs, ja pat foruma moderators lieto saīsinājumus un neraksta sakarīgus teikumus, me gusta ?
Es esmu izteicis savu viedokli un palikšu pie tā, kā arī, ja cilvēki vēlās palikt pie sava, lai paliek, katram ir savs priekšstats un es to cienu
Ar to sakot, es necenšos pilnīgi nekādu naidu kurināt, bet gan izsaku savu viedokli samērā vienaldzīgā notē, lai neradītu liekus strīdus.
Es esmu izteicis savu viedokli un palikšu pie tā, kā arī, ja cilvēki vēlās palikt pie sava, lai paliek, katram ir savs priekšstats un es to cienu

Es izmantoju tikai plaši zināmus saīsinājumus, piemēram kā: vnk, npk. Tādus kurus gandrīz visi saprot.
Pasaki vēl, ka es nesakarīgi rakstu. Labāk no sākuma paskatītos uz savu gramatiku.
Un kāds sakars tur ar "me gusta"? Ja nepamanīji tas ir mans sigs.
Edit: Un šis ir spēles komūns, nevis kaut kāds latviešu valodas eksāmens.
Pasaki vēl, ka es nesakarīgi rakstu. Labāk no sākuma paskatītos uz savu gramatiku.
Un kāds sakars tur ar "me gusta"? Ja nepamanīji tas ir mans sigs.
Edit: Un šis ir spēles komūns, nevis kaut kāds latviešu valodas eksāmens.
Me Gusta.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Taads nu ir visu tik loti ''miiletais'' mausmens, vins ari ng, sava laika pus forumam uzbruka ar sho, sakuma man pecak parejiem..
Zoc, nav verts vinu nemt vera..
))

Zoc, nav verts vinu nemt vera..

GET REKT
Kur ir pikaču atmosfēra? Būtu skrējis un ķēris elektroenerģijas resursus...
P.S. Kādam āzim jābūt, lai sekotu citu projektu piemēram un pēc tā veidot savu? Vārds "savs" iepriekšējā teikumā pilnībā neiederas.
P.S. Kādam āzim jābūt, lai sekotu citu projektu piemēram un pēc tā veidot savu? Vārds "savs" iepriekšējā teikumā pilnībā neiederas.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
- bobiksv6k[1337]
- euro
Kamēr kāds netīšām neuzgāž lielu bērzu uz elektrības vadiem.Kichyss wrote:Būtu skrējis un ķēris elektroenerģijas resursus...

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Kad serveris strādās?
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
- [NWA]wrongwaylv
- Nelabojams spameris
le gayfish. Kādi ir jaunie LVL? kāds pastastīt var? 

- [AoD]Coyote
- Nelabojams spameris
baigi kruti es tev teikš.