Karoč, aizmirsu, kā sauca, bet gan jau tu saprati. Ja tas ir tas kreps, tad man mājās ir aizķēries, nevajadzīgs un nelietots. Varu atdot pat.
Moderator: Moderatori
Par mašīnu:Būs,taču tas noteikti nebūs žigulis.Rudens pusē arī būs kautkas no BMW vai kas tāds,līdzko dabūšu atļaujasyiying wrote:Ja tu neesi panemis, raami ko soliji nemt, tad gaidam ziguli ar blokji. Vispar man kka sak kretinet tas hi rise stures, zinu ka ir erti betnu visiem vinas ir.
Nop. Vienkarši no parka braukāja mūsējiRevok wrote:Labs video, tas ar salieķi bija labs. ;D Pats arī piedalījies?
Vēl ir, gribu pārdot. Nopirku, jo gribēju mainīt čaškas, bet nopirku neīstās. Man ir integrētās. Čaškas nemaz tik sliktā stāvoklī nebija, nomainīju tikai gultņus, bet palika tās Charge. Uzreiz meistars pateica, ka nav īstās un netika mēģināti nekādi Makgaivera triki, lai dabūtu iekšā. Pats neskāros klāt.bobiks[1337] wrote:http://s-pot.eu/lv/shop/item/120/dartmoor-charge
Pārdodu šitādas čaškas. Pilnīgi jaunas. Rāmi nav redzējušas.
20 Ls
ohh cik resni tie gripi, divus parus atdevu draugam un nopirku odi.NS[1337] wrote:Nu ko,sezona ir sākusies.Biju parkā,izkustinaju vecos kaulus
Kas jauns manam velo?Mhm
Blackmarket Bada Bing 3'' stūre,viegla,un melna,takā Macduffam
Proper gripi-ērtākie kas bijuši
Dartmoor Funky iznesums-īss un ērts
Vēl bija neliels tūnings rumbai.14t zobrats tika nomainīts pret 12t zobratu,un beidzot var just,ka tiešām ir parka velo
Nākotnes plāni:
Iepirkt Octane One 34 aploces,ja ne divas,tad vienu pakaļā vismaz
Maxxis DHT riepas(KHE Mac ir par dārgu)
Kā arī citus sīkumus,lai kautcik izskatās pēc civilizēta velo.