psc tads FAIL's es domaju ka emons piekasas par vardu PICA bet izradijas ka par PAC....
es izlasiju un automatiski rakstiju PATS
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
es tiko pamodies,uz atro izlasiju kas rakstits un postoju,pec tam kad ieskatijos rakstitaja sapratu ka tur bija par vardu PAC nevis PICA domts!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.