SAMP GTA.EXE PROBLEM
Moderator: Moderatori
-
- Jauniņais
SAMP GTA.EXE PROBLEM
Sveiki tauta!!
Varat ludzu man palidzet??
Man ir windows 7 ,es ieinsteleju gta iemetu carcku , es ieeju ieksa spele man vis ieet ieiej opcijas un es nevaru pamainit grafiku man izmet dont send ? Kpc ta??
Noka4aju cracku v1.01 , ieieju opcijas un tad viss ieet varu nomainit grafiku..
Bet ir velviena prob. KAd gribu samp spelet , iemetu cracku v1.01 ar kuru grafiku varu mainit , bet tad man samp nejiet radas bals ekrans un iemet parastaja .. Iemetu citu cracku samp aizgaja , bet es opcijas grafiku nevaru mainit un izmet dont send .. MAn obligati janomaina grafiku ja ne , tad man vis nezeligi lagoo .. VArat ludzu palidzet un pateikt kpc ta ir ??
Varat ludzu man palidzet??
Man ir windows 7 ,es ieinsteleju gta iemetu carcku , es ieeju ieksa spele man vis ieet ieiej opcijas un es nevaru pamainit grafiku man izmet dont send ? Kpc ta??
Noka4aju cracku v1.01 , ieieju opcijas un tad viss ieet varu nomainit grafiku..
Bet ir velviena prob. KAd gribu samp spelet , iemetu cracku v1.01 ar kuru grafiku varu mainit , bet tad man samp nejiet radas bals ekrans un iemet parastaja .. Iemetu citu cracku samp aizgaja , bet es opcijas grafiku nevaru mainit un izmet dont send .. MAn obligati janomaina grafiku ja ne , tad man vis nezeligi lagoo .. VArat ludzu palidzet un pateikt kpc ta ir ??
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Re: SAMP GTA.EXE PROBLEM
Paprove uzlikt, veco crack , un pie ikonas sanandreas/samp /properties/ un talak compitablity mode uzliec uz xp sp3.

GET REKT
-
- Jauniņais
Nejiet tikunta.. Man samp nejiet ar cracu v1.01 . MAn iet samp tikai ari vienu citu craku , bet tad es grafiku nevaru pamainit dont send metas ara .Hustler_Believs wrote:Paprove uzlikt, veco crack , un pie ikonas sanandreas/samp /properties/ un talak compitablity mode uzliec uz xp sp3.

-
- Jauniņais
Rekur iemetu veco cracku ar kuru gaja man samp , bet nevareju option nomainit .. Izdariju taka tu teici lai uzlikeu xp sp3
Un reko man izmet ara :
http://www.bildites.lv/images/9bzxel3kntd03z8ue064.jpg
Un ja es nonjemu to xp sp3, man viss lago un nevaru opicijas ieiet grafiku nomainit met ara to erroru kas foto ..
Un reko man izmet ara :
http://www.bildites.lv/images/9bzxel3kntd03z8ue064.jpg
Un ja es nonjemu to xp sp3, man viss lago un nevaru opicijas ieiet grafiku nomainit met ara to erroru kas foto ..
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
-
- Jauniņais
Personalais : windows 7
Proccessor: AMD Athlon(tm) 1.25 Ghz.
Installed memory (RAM): 2,00 GB
System type : 32 - bit
Total Available Grapichs Memory : 32 mb

Proccessor: AMD Athlon(tm) 1.25 Ghz.
Installed memory (RAM): 2,00 GB
System type : 32 - bit
Total Available Grapichs Memory : 32 mb

- eminemZ[DC]
- Rakstnieks
Nu uz tādas video kartes šaubos vai tev samp's ies bez lagiem 

-
- Jauniņais
Lol es ieliku craku v1.01. nomainu uz slikto grafiku , man san ieet ka smerets , bez nekadiem lagiem ..eminemZ[DC] wrote:Nu uz tādas video kartes šaubos vai tev samp's ies bez lagiem
bet ir viena prob ka man ar v1.01 craku neiet samp . :@

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
nax, tadam pc ir w7 ? Ja nu vienigi atom
Uz taada, sa lielakoties lagos
xd

Uz taada, sa lielakoties lagos
xd

GET REKT
- Skiller[DC]
- Jauniņais
-
- Rakstnieks
Galvu neesi saspiedis uz tādas kastes likt win7 ? Par tēmu - Jā, uzliec citu cracku, ja nelīdz tad neko darīt..
man patīk biezpiens