Beztēma #7
Moderator: Moderatori
-
- Mana-mana
Re: Beztēma #7
Jāparāda man arī mans steamā "krutums" .

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Es gandriz reportvestuli aizrakstiju.. Man ari sorit vel divi inva paradijas..Kichyss wrote:Protams, tik jāpaslinko vel un tad jātinas...
Varbūt kādam ir nepieciešams Super MNC beta steam'ā? Sagadījās ka saņēmu otro reizi.

Tagad kopa ir 3 lol. Vienu es maizim atdevu.

GET REKT
-
- euro
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
nav problemu.
Nu jaa, ja tagad pienems krievu val bus totalas auzas - ieejot maksima kko nopirkt, tev naudu vares paprasit krieviski, un tad bus tavas problemas.. tas pats uz tirgus perkot kartupelus..

Nu jaa, ja tagad pienems krievu val bus totalas auzas - ieejot maksima kko nopirkt, tev naudu vares paprasit krieviski, un tad bus tavas problemas.. tas pats uz tirgus perkot kartupelus..

GET REKT
- bobiksv6k[1337]
- euro
pārdevējiem tā kā būtu jāmāk abas valsts valodas.Hustler_Believs wrote:nav problemu.![]()

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- eminemZ[DC]
- Rakstnieks
Lielāka daļa darba vietu jau arī prasa labas Latviešu un Krievu valodas zināšanas tā, kā tas nebūtu nekas jauns. 

- bobiksv6k[1337]
- euro
Tas nozīmē, ka veikalā varēs strīdēties, ja ar tevi nerunā latviski... Tu nevari sarunāties veikalā vienā no valsts valodām. Tieši tas varētu būt dīvaini. viens zin tikai latviski, viens - tikai krieviski. Abas ir valsts valodas, kam taisnība?

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Bobiks saprata manu domu.. Saksies vienkarss bezpredjels kautga tagad jau tads ir..

GET REKT
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Par ko sudzeties ? Ta bus ka otra valsts valoda, un piem mazakos veikalos vini pateiks ka runa tikai krieviski... UK ir lidziga problema ar indiesiem un musulamaniem kuri te ir vnk massive daudzuma.

GET REKT
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Nejau par to - piemeram iedomajies tev ir veikals un tu esi krievs, talak es ienaku tava veikala un meginu nopirkt bananus, latviski paprasot nosvert - parcik krievu valoda ir otra valsts valoda tu vari atteikties svert tos bananus man , kamer nebusu paprasijis krieviski.. 

GET REKT
-
- Jauniņais
dlrfags ! :3Levis_WorX[T][TITS] wrote:dravgam.