Beztēma #7
Moderator: Moderatori
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Re: Beztēma #7
Kas tu tads butu, lai man ko parmestu ?
Es Julija busu LV, kadas sapes ? Varesi man pastastit.
Butiba, es nejutos neaizskarams - vienkarsi tie aizskareji lielakoties ir 12 gadus veci fagi. Kurus attiecigi nopietni nenemu.
Butiba, es nejutos neaizskarams - vienkarsi tie aizskareji lielakoties ir 12 gadus veci fagi. Kurus attiecigi nopietni nenemu.

GET REKT
Te vispār kāds kaut ko nopietni uztver?
Stulbuma kalngals, interneta dirsējus ņemt galvā. :>
Stulbuma kalngals, interneta dirsējus ņemt galvā. :>

- [OFF]katelmaisis
- Censoņa
Nuu, tevi tiešām ir neiespējami uztvert nopietni, pikačū karali
.
"Mēs esot zajebaļi". Mēs... Es esmu kāds nejauka grupējuma līderis?

"Mēs esot zajebaļi". Mēs... Es esmu kāds nejauka grupējuma līderis?

- [OFF]katelmaisis
- Censoņa
Ideja skaidra, bet diezgan trula.
Sakars manis nopietnai uztveršanai ar manu avataru?
Ja gribēji izcelties asprātībā, tad atvaino, Tev nesanāca.
Sakars manis nopietnai uztveršanai ar manu avataru?
Ja gribēji izcelties asprātībā, tad atvaino, Tev nesanāca.

Sev to jautājumu nēesi uzdevis? To vien redzu ka tu kādam kko pārmet, katrā beztēmas lapaspusē. Varbūt atbrīvo mūs no sava stulbuma un vnk pazūdi? Neinteresē kad tu būsi LV beidz te atkal gari stāstīt, par savu ierašanos Lv, tāpat netaisos satikties ar tevi lai ieraudzītu tavu kretīnisko feisu.Hustler_Believs wrote:Kas tu tads butu, lai man ko parmestu ?
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Ja ir Latvijas pilsonība, tas nenozīmē, ka ir latvietis, jo balsot varēja tikai Latvijas pilsoņi.[OFF]katelmaisis wrote:Ja tavi vecāki bija balsot, tad viņi ir latvieši, jo viņi ir Latvijas pilsoņi un dzīvo šeit. Tā pat kā tu... Beidziet taču sekot tai propagandai un dalīt.

- [OFF]katelmaisis
- Censoņa
Tu gribi teikt, ka tas džeks ir krievs? Tad jau es esmu vācietis, jo mani vecvecāki arī nav latvieši.
Godīgi, nesaprotu ko tu īsti gribi. Es ļoti labi saprotu to, ka, lai vēlētu ir jābūt pilsonim. Es gan, labprāt uzrakstītu veselu sarakstu ar BET... bet, domājams, ka saproti par ko iet runa.
Godīgi, nesaprotu ko tu īsti gribi. Es ļoti labi saprotu to, ka, lai vēlētu ir jābūt pilsonim. Es gan, labprāt uzrakstītu veselu sarakstu ar BET... bet, domājams, ka saproti par ko iet runa.

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Nezin kapec, tu briesmigi gudri spried par mani bet savu identitati atklat negribi, puss'.Serjoga56 wrote:Sev to jautājumu nēesi uzdevis? To vien redzu ka tu kādam kko pārmet, katrā beztēmas lapaspusē. Varbūt atbrīvo mūs no sava stulbuma un vnk pazūdi? Neinteresē kad tu būsi LV beidz te atkal gari stāstīt, par savu ierašanos Lv, tāpat netaisos satikties ar tevi lai ieraudzītu tavu kretīnisko feisu.Hustler_Believs wrote:Kas tu tads butu, lai man ko parmestu ?

GET REKT
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Nū, laikam jau nesapratu, bet pēc tava rakstītā es sapratu, ka jebkurš, kam ir Latvijas pilsonība ir latvietis, laigan tā nav.
Manā skatījumā latvietis ir tas, kurš ir dzimis Latvijā un lieto latviešu valodu kā dzimto valodu. Varbūt kļūdos, bet par to strīdēties netaisos.
Manā skatījumā latvietis ir tas, kurš ir dzimis Latvijā un lieto latviešu valodu kā dzimto valodu. Varbūt kļūdos, bet par to strīdēties netaisos.

- [OFF]katelmaisis
- Censoņa
Tur jau tā lieta, ka dabā ir tieši citādāk
. Tie krievi, kuri šeit piedzimst un ir dzimuši krievu ģimenēs, uzauguši tādā pašā pagalmā arī ir tie, kuri neiemācās to latviešu valodu, bet ir pilnīgākie Latvijas pilsoņi - latvieši.
Tai pat laikā kāds itālis kā Roberto (no fabrikas un vēl neskaitāmiem šoviem), kurš atbrauc uz Latviju, knapi mācēdams runāt, visu izdara lieliski. Nodzīvo četrus gadus, iziet nacionalizāciju un vualā. Viņš ir latvietis.
Un tas jau rada problēmas tiem džekiem, kurš ir piedzimis tajā pagalmā, nevis Roberto
. Kur nu vēl mums...

Tai pat laikā kāds itālis kā Roberto (no fabrikas un vēl neskaitāmiem šoviem), kurš atbrauc uz Latviju, knapi mācēdams runāt, visu izdara lieliski. Nodzīvo četrus gadus, iziet nacionalizāciju un vualā. Viņš ir latvietis.
Un tas jau rada problēmas tiem džekiem, kurš ir piedzimis tajā pagalmā, nevis Roberto

- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Piedod, bet tu kko jauc. Pilsonība nav tas pats, kas tautība. Vismaz pēc Latvijas likumiem sanāk, ka vienam no vecākiem ir jābūt valsts pilsonim, lai bērns iegūtu valsts tautību. Bet nu, es to nerakstu, lai te kādu šķirotu.
Definīcija tautībai: Piederība noteiktai vēsturiskai cilvēku kopībai ? nācijai. Tautību raksturo valoda, kultūras tradīcijas, paražas, psiholoģiskas īpatnības. Tautību fiksē tautskaitēs un personas identifikācijas dokumentos (pasē, identifikācijas apliecībā u. c.).

- [OFF]katelmaisis
- Censoņa
Es nevienu mirkli neesmu domājis, ka mums nevajadzētu dalīt krievus un latviešus kā tautības. Runa jau pašā saknē ir par latviešiem, kā tu tur skaidro - pilsoņiem.

- [NWA]Dumper
- Bembists
Latvietis un Latvijas pilsonis ir divas pilnībā atšķirīgas lietas. Latvijas pilsonības iegūšana nekad nevienu nepadarīs par latvieti.