1. Niks, ar kuru tevi nobanoja; Chuckie[YaKuZa]
2. Tava IP adrese ; 78.84.35.165
3. Admina niks, kurš tevi nobanoja; [NWA]Dumper
4. Iemesls kāpēc tevi nobanoja. hp hack
Da nu kāds hp h4x? spēlēju, kāds sāka mani šaut nost un aizteleportējos prom. aizeju afk, atnāku atpakaļ: bans. Stulbums kkāds.
Reizēm tas AC lago, rādas kad iespējams lieto hp hack, bet ņemas hp nost
Iespējams šoreiz tas ir bijis patiess bans, jo ir vairāki cilvēki kas var liecināt par hp hax
Ja pa upuri šauj un tanī pašā laikā upuris aizteleportējās prom, tad AC sāk flūdot, ka ir HP hacks. Tas pats ir arī ar interjeru. Esmu ievērojis, ka bankās, kur ir safezone, tur atjaunojās HP un AC to arī uztver kā hacku.
Sinner[TITNS] wrote:Ja pa upuri šauj un tanī pašā laikā upuris aizteleportējās prom, tad AC sāk flūdot, ka ir HP hacks. Tas pats ir arī ar interjeru. Esmu ievērojis, ka bankās, kur ir safezone, tur atjaunojās HP un AC to arī uztver kā hacku.
[NWA]Dumper wrote:Nu par teleportu jā, bet te viņš sāka flūdot, kad tu biji /airport vidū, tad uzreiz aizbrauci pie tiem konteineriem un afk.
Edit: pie tam, paskatoties tavu desktopu, var spriest, ka hakošāna tev nav sveša lieta.
Jām, bet tie jau nav samp h4xi. tie ir kkādi ds haxi, īsti nezinu.
Kos. teica, kad man dzīvibas ķipa uzpildījās. man rādija, ka viss ir tāpat(līdz pusei) tā kā tas bija kkāds gļuks, nevis hax.
[NWA]Dumper wrote:Nu par teleportu jā, bet te viņš sāka flūdot, kad tu biji /airport vidū, tad uzreiz aizbrauci pie tiem konteineriem un afk.
Edit: pie tam, paskatoties tavu desktopu, var spriest, ka hakošāna tev nav sveša lieta.
Kos. teica, kad man dzīvibas ķipa uzpildījās. man rādija, ka viss ir tāpat(līdz pusei) tā kā tas bija kkāds gļuks, nevis hax.
ko tu te vari melot ,ka tu nezini ,kas tie pa h4x ? tak kad tevi nobanoja serverī vismaz 5 vai 6 cilvēki uzrakstīja - beidzot ,sen bija laiks. Jo redz , viņi zināja ,ka tu čītoji.
ko tu te vari melot ,ka tu nezini ,kas tie pa h4x ? tak kad tevi nobanoja serverī vismaz 5 vai 6 cilvēki uzrakstīja - beidzot ,sen bija laiks. Jo redz , viņi zināja ,ka tu čītoji.
es runāju par tiem, kas man uz desktop, mapītē stāvēja.(viewtopic.php?t=781&start=870)
Nu bet man nav h4x. Gaidu Giboxa viedokli.