[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
[NWA]Vanaags wrote:es caur ps neko nejēdzu ,vienīgi caur paint varu uzzīmēt !
Hehh... Caur PS nekas grūts nav, saskaties pamācības, pēc 1 mēneša, pats jau taisīsi visiem darbus, pēc gada tev apniks ps, līdzīgi kā man
Ja nav uzkačāts skills, tad protams, ka apniks. Ar ps darbojos ~3gadus un nekādas apnikšanas pazīmes nemanu. Tikai un vienīgi pozitīvas sajūtas, kad sagribās sev kko uztaisīt un to vari mierīgi izdarīt. Kā arī kādreiz izpalīdzēt citiem un dabūt kādu santīmiņu.
Nu nez.. Ilgi jau darbojos 2 gadus.Ir apnicis, bet nu ja vajag, sev uztaisu kaut ko..
Jautājums adminiem: Ir iespēja resetot visus status (nošautie, nāves, lvl, exports, naudu), ja ir vēlēšanās? Vai tas man būtu jāapspriež ar Giboxu privāti?
Chosen[Vendetta] wrote:
Hehh... Caur PS nekas grūts nav, saskaties pamācības, pēc 1 mēneša, pats jau taisīsi visiem darbus, pēc gada tev apniks ps, līdzīgi kā man
Ja nav uzkačāts skills, tad protams, ka apniks. Ar ps darbojos ~3gadus un nekādas apnikšanas pazīmes nemanu. Tikai un vienīgi pozitīvas sajūtas, kad sagribās sev kko uztaisīt un to vari mierīgi izdarīt. Kā arī kādreiz izpalīdzēt citiem un dabūt kādu santīmiņu.
Nu nez.. Ilgi jau darbojos 2 gadus.Ir apnicis, bet nu ja vajag, sev uztaisu kaut ko..
Tas cik ilgi darbojies nenozīmē cik tev skills, skatos galvenais tavs effekts ir slīps patterns, tas par skillu neko labu neliecina.
Paldies nē, Chosen! Nevēlos ne pamest šo profilu, ne taisīt jaunu, neredzu tam jēgu, kā arī, nevēlos kļūt par jaunu svešinieku/jauniņo spēlētāju acīs...