W4I[Vendetta]

Nosūdzi kādu spēlētāju vai administrātoru!

Moderators: Moderatori, Servera administratori

MSI.FreshCorey
Jauniņais
Jauniņais

W4I[Vendetta]

Post by MSI.FreshCorey »

1) Precīzs administratora niks. W4I[Vendetta] (Edited correctly)
2) Visi mīnusi, kurus esiet viņā saskatijuši. Soda mani bez jebkadiem vai pierādijumiem un neesot situacijas klātbūtnē. Dod nepiemērotus sodus un dažreiz pat nevietā. Izmanto administrātora komandas savā labā.
*3) Kāds neliels pierādījums ar kādu administratora pārkāpumu.
Image
Image
4) Kādēļ jūs tieši sūdzaties par šo administratoru. Tāpēc ka viņš vienīgais piekasās pie tā, pie kā nevajadzētu un soda gaužam stulbi.
5) Ko, jūsuprāt, vajadzētu iesākt ar šo administratoru. Pazemināt tā komandu iespējas vai arī vispār noņemt viņam tās.
6) Personīgā piebilde. Iepriekš jau biju pamēģinājis iztroļot šo administrātoru, ar helikopteru lidojot virs viņa bāzes un uzsprāgu, tādējādi viņš nomira, kautgan mans mērķis nebija viņu novākt, es nezināju ka tik daudz hp ņem no vienas reizes. Pēctam viņš mani teleportēja savā bāzē un pārgrieza rīkli, un ja man tur izkristu nauda un pazustu ieroči, viņam par to būtu vienalga. Es viņu nolamāju un viņš man uzlika 25k sekundes mute.
Pēc šī notikuma, kad man arī beidzās "mute" laiks, es vienkārši braukāju eksportēt mašīnas un mani sāka šaut. Es viņu novācu, šis sācis čīsktēt un rakstīt čātā to, ka viņam traucē eksportēt transportus. Viņš nozega man mašīnu, es uzlecu virsū mašīnai, sāku šaut, līdz viņš iebrauca eksport teritorija un sāka čīkstēt pa čatu, ka es viņam traucēju eksportēt. Are you fuckin' serious?! Admins no zila gaisa uzradās un mani ieslodzija administratīvaja cietuma, bez nekādiem pierādijumiem. Es viņam uzvēdu elementāru jautājumu par to, kā tas skaitās, ja tu jau esi uzbrucis iepriekš personai un viņš iebrauca teritoija tikai tamdēļ, lai tur paslēptos. Mani apklusināja uz 1000 sekundēm ar iemeslu "Beidz retardoties"... Retards esi tu, no doubt, tāpēc ka tu man sāki kautko pa pm teikt par to, ka es pārkāpju noteikumus. Administrātoriem arī jautājumu uzdot nevar?
Last edited by MSI.FreshCorey on 15 Mar 2012, 16:46, edited 1 time in total.
[AoD]Chuckie
Servera Foruma Mod
Servera Foruma Mod

Re: W4I[Vendetta]

Post by [AoD]Chuckie »

neliekat wārnu bet- W4I nevis W4L :D
nauda kuces shnabis
W4I[Vendetta]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by W4I[Vendetta] »

Tātad vis ssākās šādi:
[15:35:42] (ID: 1) eu admin tas freshcorey aizsprosto celu un nelaiz exportet masinas
[15:36:07] (ID: 0) Ko tu raudi, nub?
[15:38:03] (ID: 0) tads nubs :d
[15:38:06] ^^^ Transportejamas masinas: Phoenix, Stratum, Sentinel.
[15:38:10] (ID: 1) vins mani sauj
[15:38:18] (ID: 0) Un kas?
[15:38:54] (ID: 1) eu vendetta tu esi admins?
[15:38:54] (ID: 3) ja vins ir
[15:38:54] (ID: 12) Mēs ja kas esam 3.. :D
[15:39:01] (ID: 1) eu man tas freshcorey trauce exportet masinas
[15:39:06] (ID: 0) Un?
[15:39:09] (ID: 0) Tu mani pats šāvi
[15:39:11] (ID: 1) ko un/
[15:39:13] (ID: 0) Un tad nīdi?
[15:39:24] (ID: 1) nevar traucet
[15:39:30] (ID: 0) A ko tu mani pats šauj
[15:39:33] (ID: 0) lol
[15:39:38] (ID: 1) nesauju'
[15:39:44] (ID: 0) Pats pēdējo reizi novāci
[15:40:20] ** MSI.FreshCorey(0): nigga stole my money
[15:40:55] (ID: 0) stupid or smth, cuz?
[15:42:33] (ID: 1) eu admin
[15:42:39] (ID: 8) ?
[15:42:42] (ID: 1) help
[15:43:01] Screenshot Taken - sa-mp-929.png
[15:43:17] (ID: 1) redzi vins trauce
[15:43:23] ^^ W4I[Vendetta] ielika MSI.FreshCorey cietuma uz 1000 sekundem. Iemesls: export teritorija neuzbrukt!!
[15:43:26] (ID: 0) Tu izmeti mani no mašīnas un nozegi to
[15:43:32] ^^^ Transportejamas masinas: Cheetah, Police Car (LSPD), Sentinel.
[15:43:33] (ID: 0) lawl
[15:43:36] (ID: 1) paldies
[15:43:54] (ID: 0) Tads nubs ^_^
[15:44:20] (ID: 0) W4L?
[15:44:25] (ID: 8) ?
[15:44:39] (ID: 0) Braukt uz export teritoriju lai tikai aizsegtos ir uzbrukums?
[15:44:44] (ID: 0) Ja es viņam prims tā uzbruku
[15:45:05] ^^ W4I[Vendetta] aizliedza MSI.FreshCorey sarunaties uz 1000 sekundem. Iemesls: beidz retardoties!

PM:
[15:45:29] ** MSI.FreshCorey(0): U srsly?
[15:45:49] >> MSI.FreshCorey(0): ja nepamnaiji, braucu aiz tevis, kad biji uz OKT masinas un savi vinam
[15:46:02] >> MSI.FreshCorey(0): export teritorija tas viss notika
[15:46:16] >> MSI.FreshCorey(0): ja butu nolecis nots pie xeport tad nekas nebutu
15:46:40] >> MSI.FreshCorey(0): palasi noteikumus pirms sac ar mani strideties vai publiski apsaubit manus lemumus.
[15:47:53] ** MSI.FreshCorey(0): To paskatīsies citi admini
[15:48:05] ** MSI.FreshCorey(0): Šāda atieksme jau iet pāri strīpai no tavas puses
[15:48:36] >> MSI.FreshCorey(0): labi
[15:49:24] >> MSI.FreshCorey(0): kad pats uzbruc export teritorija un vel telo, ka neko nezini tad viss bumbas
[15:49:37] >> MSI.FreshCorey(0): kad par to uzliek sodu, tad nevainigais
[15:51:23] ** MSI.FreshCorey(0): What did you said..
[15:51:41] ** MSI.FreshCorey(0): Tu patiešām esi atpalicis vai tikai izliecies? Es uzrakstiju, kā tas skaitās, ja tu viņu pirmīt šauj
[15:51:46] >> MSI.FreshCorey(0): ludzu ej uz forumu un uzraksti visu, kas tev nepatik mana adminesana
[15:51:53] ** MSI.FreshCorey(0): Un viņš iebrauc export teritorija tikai tādēļ lai tajā paslēptos
[15:52:01] ** MSI.FreshCorey(0): Tu man uz šo jautājumu atbildēji nomutojot.
[15:52:12] ** MSI.FreshCorey(0): Neliekas ka administrātora privleģijas ir īstās rokas'
[15:52:59] >> MSI.FreshCorey(0): tad visus iebildumus vari drosi Giboxam rakstit gibox_gibox @skype
[15:53:30] >> MSI.FreshCorey(0): tu vinu savi kad vins jau bija iebraucis export teritorija un tur ir aizliegts uzbrukt!
[15:58:11] ** MSI.FreshCorey(0): Tas nav uzbrukums!
[15:58:16] ** MSI.FreshCorey(0): Es uzbrukumu veicu iepriekš
[15:58:45] ** MSI.FreshCorey(0): Viņš vnk iebrauca tajā teritorija lai tur paslēptos, viņš neizmantoja viņu lai eksportētu tur mašīnas
[15:58:57] >> MSI.FreshCorey(0): nestridesos ar tevi, ja nepatik ka admineju ludzu raksti sudzibu par mani
[15:59:11] >> MSI.FreshCorey(0): vai kick par retardismu vel dabusi
[16:04:44] ** MSI.FreshCorey(0): Jau uzrakstiju, retard

Piebilde:
čatlogs ir saīsināts, izgrieztas liekās sarunas un paziņojumi.
Servera noteikumi -izlasi!
17. Aizliegta jebkāda veida traucēšana exporta teritorijā.
(a) JAIL.
(b) KICK.
(c) BAN.
[15:43:01] Screenshot Taken - sa-mp-929.png
Image

Tātad, OkT man sūdzējās, ka traucē viņam exportēt, nosprosto ceļu utt, papsecoju tevi, jūs tur abi pie /cardealer šaudijāties, bet OkT ik pa laikam izdevās nogādāt Sentinel export punktā. Vel telportējos uz /cardealer kad OkT tevi bija nošāvis, savācu tavu naudu 13500$ ja nemaldos un atdevu OkT, jo pēc tā ko redzēju specojot tu visulaiku uzbruki OkT. Tālāk piebraucu pie vilcienu stacijas un sekoju līdz export teritorijai, tu biji uz OkT transportētā Sentinel priekšas un viņam šāvi arī tad kad OkT iebrauca export teritorijā. Attiecīgi rīkojos un ielku tevi jail, btw OkT to Sentinel nodeva exportā un tu iekriti bedrē, neredzu tur nekādu "aizsegšanos" . bet tīru export traucēšanu.

Pēctam čatlogā var redzēt par ko mute uzliku, tēloji mazu, pūkainu un nevainīgu pundurtrusīti. Un no tavas puses tā nav pirmā reize, kad publiskajā čatā retardojies pēc katra tev uzliktā soda, tas ir tēlo, ka neko nezini un apzināti provacē adminus, šajā gadījumā mani.

* Par to helikoptera uzbrukumu vai kas tas par sprādzienu bija, ko radīji tu, tevi getoju un nodūru, jo mani novāci, kad ienācu serverī un meklēju kurš taisa crash. Ja tev būtu bijusi nauda atdotu, bet nebija.
tas ir admin abuse:
Image
MSI.FreshCorey
Jauniņais
Jauniņais

Post by MSI.FreshCorey »

Pa vēlu atnāci, dēls. Viņš pirms tā bija eksportējis sultanus, kad nomainija transportus kurus var nogādāt, es paņēmu sentinel un grasijos braukt aukšā uz wang cars, līdz mani atvāca, tad arī es pazaudēju savu naudu, kuru tu vēsi atdēvi OkT kautgan es no viņa ne dolāru nedabuju. Šitais jau liecina par administrātora privleģiju izmantošanu savā labā, proti ja es gribētu tevi nogalināt un dabūt atpakaļ savu naudu, tu mani ajailotu un nekas daudz nemainītos. Pirms tā es šāvu OkT, jo viņš aizvērā sultanu. Pēc kā arī sekoja manis nošaušana. Screena ir daudz redzams, tas kā es stāvu uz mašīnas, well done. Kas par to, ka es nešāvu tajā teritorija to brīd? Tev uz to pilnīgi ir vienalga, tu balstījies tikai uz tā, ka es stāvēju uz viņa mašīnas.

Pieķeroties pie administrātoru privleģiju izmantošanas. Pieņemsim ja pat es viņu
W4I[Vendetta]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by W4I[Vendetta] »

1. neesmu tev nekāds dēls!

2. Par stāvēšanu uz mašīnas ko OkT exportēja kad braucu jums aiz muguras, tu viņam šāvi un turpināji šaut, kad iebrauci export teritorijā. Sods ir pilnīgi pelnīts, mani neinteresē ko jūs tur iepriekš darījāt, fakti ir tādi, ka tu viņu šāvi kad viņš atradās export teritorijā.

Par to naudu, es telportējos /cardealer ieraudzīju, ka tur mētājas nauda, savācu to, tad apskatījos kill list un secināju, ka tā tev izkritusi, bez liekas domāšanas atdevu to OkT, jo man par tevi nav tas labākais iespaids un no šodien redzētā iespaids vel negatīvāks palicis. To naudu varēja jebkurš savākt.
MSI.FreshCorey
Jauniņais
Jauniņais

Post by MSI.FreshCorey »

Vienalga, tu sevi uzskati par izredzēto, tevi nedz var novākt nedz ko darīt tev, citādi sāksi raudāt un izmantot administrātora komandas. Paņemot manu naudu, ja es tev pārgriezstu rīkli, tu mani ajailotu un tas būtu tikai par to, ka gribēju atgūt savu naudu.

Un vel kas, nenovirzies no tēmas ar stulbu argumentēšanu kas nesatur nekādas lōģikas vai jēgas.
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

Pēc tavas izturēšanās serverī (runāju par pirmajām ziņām) stabili var redzēt, ka esi traucējis.
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
W4I[Vendetta]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by W4I[Vendetta] »

Par ko tavuprāt ir galvenā tēma?

uzskatu, ka daudzmaz uz visu esmu jau sniedzis atbildes.

Ja runa iet par to 1 reizi, kad tevi getoju un nodūru, dariju to, jo tikko biju ienācis online un gribēju noskaidrot kurš taisa crash, skrēju pie moča un uzsprāgu, tad noskaidroju, ka vainīgais biji tu un tevi getoju uz bāzi un nodūru, lai atriebtos, jo iztraucēji mani, tad mani publiskajā čatā apvainoji un uzliku pienācīgu mute. Varēju tevi ielikt jail, bet izvēlējos nodurt. Jā jau 2. saku, ja tev būtu bijusi nauda atdotu to tev atpakaļ, pirms tam vel palūgtu aiziet uz banku, lai pa ceļam tevi neviens nenovāc.

Visu atbildēju vai nevainīgais pūkainais trusītis vel ko vēlas no manis uzzināt?
MSI.FreshCorey
Jauniņais
Jauniņais

Post by MSI.FreshCorey »

W4I[Vendetta] wrote:Vel telportējos uz /cardealer kad OkT tevi bija nošāvis, savācu tavu naudu 13500$ ja nemaldos un atdevu OkT, jo pēc tā ko redzēju specojot tu visulaiku uzbruki OkT.
Apmēram šādi tu man atgriestu naudu? Proti ja es kādam pirmīt būtu uzbrucis un pat nedabūtu no viņa ne graša, tu viņam atdotu manu naudu.
bobiks[1337] wrote:Pēc tavas izturēšanās serverī (runāju par pirmajām ziņām) stabili var redzēt, ka esi traucējis.
Balsties uz to, kā es izsturos pret tādiem, kuri mūs sauc par "pediņiem" un jūs neko tiem nedarat? Runājot par tevi, tu pats vienu dienu biji visus nodirsies tikai turoties uz tā, ka esi admins, tu sev varēji atļauties nolikt citus spēlētājus. /report tur nelīdzēja jo tev dziļi tad bija vienalga. Ja nemaldos, tas bija tieši tajā pašā dienā kad es tiku mutots. Tāpēc tikai tu te nemaisies, screenu kur tu noliki cilvēkus, es izdēsu, jo domāju ka esi spēlētājs, ja būtu zinājis tad, ka esi administrātors, taisnajā virzitos uz šejieni.
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

Te jau tu pārspīlē. Nosaucu vienu cilvēku par pajobaku tikai tāpēc, ka viņš uzrakstīja /q un aiztinās prom no servera, nesaņemot nekādu sodu.
Ja kāds tevi sauc sliktos vārdos, tas, vai tad, kalpo par iemeslu pārkāpt noteikumus?
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
W4I[Vendetta]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by W4I[Vendetta] »

ah, neirakstījās ierksts no mobīlā :(

rakstīju: "bobik labāk neko nearksti :D"

Jau 3 x saku, Ja tev brīdī, kad tevi getoju un nodūru būtu bijusi nauda atdotu tev naudu atpakaļ. Manuprāt šī tēma nav par to, kas būtu/nebūtu, atdotu/neatdotu vai par bobiku, bet gan par to, ka tu uzskati, ka es slikti adminēju un ļaunprātīgi izmantoju savas admina iespējas pret tevi, pareizi? Ja jā, tad atļaušos atbildēt uz savu jautājumu :D un pateikt, ka es tā neuzskatu un godīgi veicu admina pienākumus. Par to, ko iesākt ar mani laušu izlemt pārējiem administratoriem, līdz tam iešu spēlēt WOW :)
MSI.FreshCorey
Jauniņais
Jauniņais

Post by MSI.FreshCorey »

bobiks[1337] wrote:Te jau tu pārspīlē. Nosaucu vienu cilvēku par pajobaku tikai tāpēc, ka viņš uzrakstīja /q un aiztinās prom no servera, nesaņemot nekādu sodu.
Ja kāds tevi sauc sliktos vārdos, tas, vai tad, kalpo par iemeslu pārkāpt noteikumus?
Nu redz, šis administrātors diezvai piekristu tam.
Image

Un ari, šajā gadijumā no kurienes man bija zināt tajā brīdī, kad tevi spridzināju, ka tu esi admins? Serverī nav tāda komanda kas mums parāda administrātoru listu un dēļ šī, 11 noteikumus ir rakstīts priekš izredzētajiem, kuri komūnā uzturas labu laiku un zin visus adminus. Šajā gadijumā iesācējs ieejiet serverī, novāc adminu un tiek ajailots par to, ko viņš nezināja.
Last edited by MSI.FreshCorey on 15 Mar 2012, 23:25, edited 1 time in total.
W4I[Vendetta]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by W4I[Vendetta] »

Man smukāks skrīns, tu banu gribi dabūt vai kas ar tevi?
Image
MSI.FreshCorey
Jauniņais
Jauniņais

Post by MSI.FreshCorey »

Un kas tad tavā screena mainās? Tāpat saprotams ka tevi par pabojaku saucu, uz neviena cita tak to vārdu testēt nevar.
Jebkurā ziņā, bobiks man nupat prasija, būdams admins par to, vai cita spēlētāja nolamāšana kalpo par iemeslu pārkāpt noteikumus?
bobiks[1337] wrote:Te jau tu pārspīlē. Nosaucu vienu cilvēku par pajobaku tikai tāpēc, ka viņš uzrakstīja /q un aiztinās prom no servera, nesaņemot nekādu sodu.
W4I[Vendetta]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by W4I[Vendetta] »

Attiecini to pašu uz sevi un priecājies, ka banu neuzilku, te runa gāja par maniem "pārkāpumiem pret tevi", ne bobika.

P.S. Ja turpināsi šādi eksperimentēt uz adminiem ātri vien banu dabūsi, ja vel šinī gadījumā, par augstākredzamo screen, tev kāds neizdomās banu uzlikt, pagaidām vel diezgan savaldīgs esmu, tāpēc ceru, ka nāksi pie prāta un neko tādu neatkārtosi.

domāju šo "sūdzību par mani" var slēgt!
Post Reply