Jā, par getošanu pie sevis un tava spēlētāja rīkles pārgriešanu, tā nebija preizi darīt, bet jau iepriekš teicu, ka atriebos par to, ka mani novāci kad tikko biju ienācis on meklēju kurš crasho spēli, tev nekāda nauda tad nebiaj un ja būtu 4x rakstu atdotu, tā, ka palūgšu beigt cepties par to. Un jau vairākas reizes pateicu, ka OkT tavu
izkritušo naudu atdevu, jo specojot redzēju kurš kuram tur traucē, tā, ka pietiks tēlot nevainīgo jēriņu. To naudu
13900 varēja jebkurš pacelt/savākt, kas tobrīd telportējās uz
/cardealer, šoreiz tas biju es + vel tur stāvēju un sūtiju to naudu
OkT un tu vel pat tur nebiji atskrējis, tā nauda vismaz 1min mētājās, kā pickups.
Par stāvēšanu telportā:
9. Neatstāt liftus, automašīnas, lidmašīnas, laivas un citus braucamos uz īpašumiem vai teleportos.
(a) KICK.
+ vel specojot Hemi, pamanīju, ka tur stāvi, tad vel Hemis man pateica, ka telportā esi apstājies, vel pats uz
/inn telportējos un tur stāvēji, abi ar hemi bijām nostājušis malā un skatījāmies, tā, ka vel citi tur telportējās un sprūda tavā mašīnā, izlēmu kickot tevi.
MSI.FreshCorey
Un vispār, tas tizlais 11 noteikums nesatur nekādas jēgas. Kad administrātors uzskat par vajadzību viņu netraucēt, tad tas paziņo
jā, es tevi 1 novācu, iepriekš nebrīdinot tevi, augstāk jau uzrakstīju kāpēc. Ja nepamanīji, vakar kādas 5x ja ne vairāk reizes čatā rakstīju, lai mani nešauj, ja ne tad jail tupēs, atradās 2 kas to mierīgi ignorēja, 1. vel apžēloju un palaidu vaļā 2. Mousover kurš piebrauca pie dzīvokļiem un apstājās tur, kad gāju Guines palīgā mēbeles pārvietot, teicu komandas utt, čatā uzrakstīju viņam, lai mani nešauj, tad viņš man iešāva, vēlreiz uzrakstīju, lai nešauj un viņš mani nošāva, ieliku viņu jail, tad pēkšņi čatā atdzīvojas Mousover komandas biedrs un 4x pēc kārtas uzdod jautājumu, kāpēc Mousover ieliku jail, uz ko kādas 3x atbildu, bet vel turpina uzdot jautājumus, kad piedraudu ar mute tad daudzmaz nomierinās. + vel nevainīgais FreshCorey pa vidu iejaucās un uzdot to pašu jautājumu un tālāk jau screen redzamo tekstu sāk rakstīt. Velreiz pasaku, priecājies, ka vakar netiki banots par 2x admin abuse.
Uzskatu, ka W4I vienīgā kļūda ir par to getošanu pie sevis. To viņam tiesības nebija darīt nekādā ziņā. Vienīgā reize, kad tas ir atļauts, manā skatījumā, ir par floodu bankā, bet arī tad tikai 1 reizi iešaujot.
To pielietoju tajā gadījumā, ja esmu teleportējies pie flood radītāja un viņš mūk prom, telportējoties, tad getoju viņu pie sevis uz bāzes afk, jo tie floodi ļoti traucē, īpaši, ja daudz spēlētāju on, un tajos gadījumos, kad atgetotajam ir bijusi nauda atdodu to viņam atpakaļ. FreshCorey gadījums bija izņēmums, kādus vairs neatkārtošu.