W4I[Vendetta]

Nosūdzi kādu spēlētāju vai administrātoru!

Moderators: Moderatori, Servera administratori

MSI.FreshCorey
Jauniņais
Jauniņais

Re: W4I[Vendetta]

Post by MSI.FreshCorey »

Es pat ar tevi nebiju runājis, es vienkāršī brīnos, kā jums te notiek. Katram savi noteikumi, katrs var saukt citus kā grib un admini neiebilst.
Kas sakarā ar tevi, Tu esi vnk krāngals, kas uzskata Sevi par kautkādu izredzēto kopš reizes, kad teleportēji mani pie sevis un pārgriezi rīkli. Nekur nav servera noteikumos minēts par to, ka šāda tipa sods var būt, Es tad labāk ajaila sēdētu. Jo tobrīd mēs braukājām apkārt ar mašīnu un taisijam drive-by līdz tu teleportēji pie sevis un pārgiezi rīkli. Šodien tu vnk atdēvi manu naudu citam, ja es pacenstos kautkādā veida to atņemt tev, tu mani ieliktu ajaila par uzbrukumu administrātoram. Un vispār, tas tizlais 11 noteikums nesatur nekādas jēgas. Kad administrātors uzskat par vajadzību viņu netraucēt, tad tas paziņo. Tu vnk braukā apkārt un kā šodien es sastapos, pievāci manu naudu, tu vairs neko vairāk nedari.
Tiko kā, tu mani izmeti no servera par to ka biju teleportā uz pāris sekundēm, kautvai ja pat minūte vai divas. Tu mani vnk izmeti atņemot man 200k no biznesiem un par tiem tev nekāda darīšana un vnk izgāji ārā no spēles.
Image
Tu man kā admins esi palicis pretīgs kopš pirmās reizes jo uzskati sevi par kautkādu izredzēto, Jāni zelta bērnu kuru nedrīkst aizstikt.
Hemis[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Hemis[ADT] »

W4I šajā gadijumā ir taisnība. Ja gribi iet AFK, pabrauc nost no teleporta spawn. Šeit tu viņam piečakarēties nevari.
MSI.FreshCorey
Jauniņais
Jauniņais

Post by MSI.FreshCorey »

Viņš varēja mani tad vismaz iemest ajail vai atdot atpakaļus manus 200k.
V[Vendetta]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by V[Vendetta] »

Uzskatu, ka W4I vienīgā kļūda ir par to getošanu pie sevis. To viņam tiesības nebija darīt nekādā ziņā. Vienīgā reize, kad tas ir atļauts, manā skatījumā, ir par floodu bankā, bet arī tad tikai 1 reizi iešaujot. Runājot ar afk spawnā. Nu redzi, ja tevi iemet cietumā, tad tu paliec spawnā līdz pat ienāc spēlē, tad tikai tu parādies citumā, tāpēc visprātīgāk būtu tiešām kick. Runājot par 11 noteikumu, parasti, vismaz es, ja viņu izmantoju savā labā, tad pabrīdinu spēlētājus, ka kļūšu nejauks un izmantošu noteikumu, jo dažreiz tiešām negribās šaudīties, bet gan, piemēram, meklēt vietu no skrīnu spēles.
Arī admini ir tikai cilvēki, kas tomēr mēdz pieļaut kļūdas ;) Dzīvosim saticīgi un nekāpsim cits citam uz galvas.
Image
W4I[Vendetta]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by W4I[Vendetta] »

Jā, par getošanu pie sevis un tava spēlētāja rīkles pārgriešanu, tā nebija preizi darīt, bet jau iepriekš teicu, ka atriebos par to, ka mani novāci kad tikko biju ienācis on meklēju kurš crasho spēli, tev nekāda nauda tad nebiaj un ja būtu 4x rakstu atdotu, tā, ka palūgšu beigt cepties par to. Un jau vairākas reizes pateicu, ka OkT tavu izkritušo naudu atdevu, jo specojot redzēju kurš kuram tur traucē, tā, ka pietiks tēlot nevainīgo jēriņu. To naudu 13900 varēja jebkurš pacelt/savākt, kas tobrīd telportējās uz /cardealer, šoreiz tas biju es + vel tur stāvēju un sūtiju to naudu OkT un tu vel pat tur nebiji atskrējis, tā nauda vismaz 1min mētājās, kā pickups.

Par stāvēšanu telportā:
9. Neatstāt liftus, automašīnas, lidmašīnas, laivas un citus braucamos uz īpašumiem vai teleportos.
(a) KICK.
+ vel specojot Hemi, pamanīju, ka tur stāvi, tad vel Hemis man pateica, ka telportā esi apstājies, vel pats uz /inn telportējos un tur stāvēji, abi ar hemi bijām nostājušis malā un skatījāmies, tā, ka vel citi tur telportējās un sprūda tavā mašīnā, izlēmu kickot tevi.
MSI.FreshCorey
Un vispār, tas tizlais 11 noteikums nesatur nekādas jēgas. Kad administrātors uzskat par vajadzību viņu netraucēt, tad tas paziņo
jā, es tevi 1 novācu, iepriekš nebrīdinot tevi, augstāk jau uzrakstīju kāpēc. Ja nepamanīji, vakar kādas 5x ja ne vairāk reizes čatā rakstīju, lai mani nešauj, ja ne tad jail tupēs, atradās 2 kas to mierīgi ignorēja, 1. vel apžēloju un palaidu vaļā 2. Mousover kurš piebrauca pie dzīvokļiem un apstājās tur, kad gāju Guines palīgā mēbeles pārvietot, teicu komandas utt, čatā uzrakstīju viņam, lai mani nešauj, tad viņš man iešāva, vēlreiz uzrakstīju, lai nešauj un viņš mani nošāva, ieliku viņu jail, tad pēkšņi čatā atdzīvojas Mousover komandas biedrs un 4x pēc kārtas uzdod jautājumu, kāpēc Mousover ieliku jail, uz ko kādas 3x atbildu, bet vel turpina uzdot jautājumus, kad piedraudu ar mute tad daudzmaz nomierinās. + vel nevainīgais FreshCorey pa vidu iejaucās un uzdot to pašu jautājumu un tālāk jau screen redzamo tekstu sāk rakstīt. Velreiz pasaku, priecājies, ka vakar netiki banots par 2x admin abuse.
Uzskatu, ka W4I vienīgā kļūda ir par to getošanu pie sevis. To viņam tiesības nebija darīt nekādā ziņā. Vienīgā reize, kad tas ir atļauts, manā skatījumā, ir par floodu bankā, bet arī tad tikai 1 reizi iešaujot.
To pielietoju tajā gadījumā, ja esmu teleportējies pie flood radītāja un viņš mūk prom, telportējoties, tad getoju viņu pie sevis uz bāzes afk, jo tie floodi ļoti traucē, īpaši, ja daudz spēlētāju on, un tajos gadījumos, kad atgetotajam ir bijusi nauda atdodu to viņam atpakaļ. FreshCorey gadījums bija izņēmums, kādus vairs neatkārtošu.
MSI.FreshCorey
Jauniņais
Jauniņais

Post by MSI.FreshCorey »

MSI.FreshCorey wrote:Šodien tu vnk atdēvi manu naudu citam, ja es pacenstos kautkādā veida to atņemt tev, tu mani ieliktu ajaila par uzbrukumu administrātoram.
Ne tā?
Proti būtu liela atšķirība, ja tas būtu kāds cits spēlētājs. Es vel varētu pacensties to nogalināt un sadabūt atpakaļ naudu, bet nogalinot tevi, es tiktu uzreiz iemest ajaila.
bobiks[1337] wrote:Te jau tu pārspīlē. Nosaucu vienu cilvēku par pajobaku tikai tāpēc, ka viņš uzrakstīja /q un aiztinās prom no servera, nesaņemot nekādu sodu.
Ja kāds tevi sauc sliktos vārdos, tas, vai tad, kalpo par iemeslu pārkāpt noteikumus?
Nu redz, šis administrātors diezvai piekristu tam.
Image[/quote]
Tātad te ir izredzētie un neizredzētie? Proti es esmu kautko izlaidis un ir kautkur minēts, ka administrātoriem ir lielākas tiesības? Administrātori drīkst saukt spēlētājus par pajobakiem un sanāk spēlētājiem uz to jareaģē itkā nekā nebūtu. Jo tu teici man lai priecājos par to, ka netiku banots 2x no servera, kad pārbaudīju kā reaģēsi uz vārdu pajobaks. Bobikam neko tamlīdzīgu neviens nejautāja, pat pēc manas nosūdzēšanas.
Last edited by MSI.FreshCorey on 16 Mar 2012, 14:06, edited 1 time in total.
W4I[Vendetta]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by W4I[Vendetta] »

Man vairs nav ideju, kā lai tev ieskaidro, ka naudu tev atdotu, ja tevi getotu un tev izkristu nauda, to naudu ko atdevu OkT to varēja jebkuš savākt!, savācu es un tāpēc, ka redzēju, ka vislaik traucēji OkT nolēmu to viņam atdot, ne paturēt sev vai atdot tev atpakaļ, vai iedot maģiskajam koka rūķim.

TEV PAT NEBIJA IESPĒJA MAN ATŅEMT TO NAUDU KO ATDEVU OkT, JO TU NEATRADIES TUVUMĀ BRĪDĪ KAD TO SAVĀCU UN VIŅAM PĀRSKAITĪJU!!!

Ja es iepriekš būtu pateicis, lai mani nešauj un tu mani nošautu, tad liktu tevi jail.

(headbang) Tev neliekas, ka šī tēma ir par ko pavisam citu? , kā bobika teikto?
Es tiešām neatminos nevienu gadījumu, kad būdams admins publiskajā čatā būtu kādu apsaukājis vai aizvainojis pārkāpjot noteikumus, tāpēc uzskatu, ka šim nav nekāds sakars ar šo tēmu, bet tev par prieku izteikšos par bobiku, tātad, ja bobiks publiski tā pateica uz spēlētāju, viņš acīmredzot nesavaldījās un pārkāpa noteikumus, tā dažreiz ar ļoti retiem izņēmumiem gadās arī adminiem, protams tā viņam nevajadzētu darīt un viņam pienāktos mute.
Tavā gadījumā tu mani apzināti apvainoji un bez jebkāda redzama iemesla, un tas 2x ir domāts, 2x jau esi apvainojis, tā, ka esmu servera administrātors tu publiski apvainoji servera administrātoru, kas skaitās admin abuse un par to tev var pieškirt banu. Uzskatu, ka neuzliekot tev banu esmu atlīdzinājis par to getošanas gadījumu un šī diskusija būtu jābeidz. Ja tu domā, kāpēc adminam attiecinot to vārdu uz spēlētāju pienākas mute, bet spēlētājam attiecinot to uz adminu var pienkāties bans, tad centīšos paskaidrot pēc tā, kā es to saprotu, Tātad administrātoriem ir lielākas privalēģijas, bet viņiem tādas ir tāpēc, ka jānodrošina kārtība serverī, jāsoda un jāķer noteikumu pārkāpēji, ja spēlētāji publiski sāks apvainot administrātorus, tas kartības uzturēšanu padraītu gandrīz niespējamu, jo pārējiem spēlētājiem rastos iespaids, ka tas ir atļauts un, kā tavuprāt admins, kuru publsiki apvaino var nodrošināt kārtību? domāju, ka nevar, tāpēc par admin abuse var likt tik bargus sodus, kā banu. Arī adminiem ir aizliegts apvainot spēlētājus, protams dažreiz nesevaldības dēļ tā sanāk un par to dod brīdinājumus, bet tu jau te pārlieku pārspīlē + cik saprotu, tas spēlētājs muka no soda un taj'brīdī pat spēlē neatradās, kad bobiks to pateica, ja pateica un protams atkārtošu, ka viņam tā nevajadzēja teikt.

Pirksti jau notirpa no rakstīšanas
MSI.FreshCorey
Jauniņais
Jauniņais

Post by MSI.FreshCorey »

Es nebiju tuvumā? Ko tu muldi pēc katra otrā teikuma, vispirms tu teici ka pirmoreizi mani novāci dēļ tā, ka meklēji to, kas crasho un pateici ka tas esmu es(orly?!). Tad tu pateici ka novāci mani dēļ tā, ka tevi uzspridzināju un tagad tu saki dēļ flooda. Un tad kad es pazaudēju naudu es uzreiz teleportējos un redzēju ka tur esi tu, es tajā brīdi padomāju par to, ja tev pārgriezīšu rīkli, tikšu iemest ajaila, tāpēc neko nedariju un nevajag dirst ka es tur nebiju. Tu gaužami stūlbi melo, tev tas nepadodas.
Sakarā ar to naudu:
MSI.FreshCorey wrote:Šodien tu vnk atdēvi manu naudu citam, ja es pacenstos kautkādā veida to atņemt tev, tu mani ieliktu ajaila par uzbrukumu administrātoram.
Ne tā?
Proti būtu liela atšķirība, ja tas būtu kāds cits spēlētājs. Es vel varētu pacensties to nogalināt un sadabūt atpakaļ naudu, bet nogalinot tevi, es tiktu uzreiz iemest ajaila.
W4I[Vendetta]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by W4I[Vendetta] »

wtf? tu vispār kaut vienu vārdu no tā, ko rakstu izlasi un saproti?

es pat nezinu vai man jēga vel ko rakstīt, tāpēc vairs neko nerakstīšu, uzmanīgi pārlasi visu, ko te rakstīju uzskatu, ak visu jau atbildēju un līdz tam atvados no tevis un te neko nekomentēšu.
MSI.FreshCorey
Jauniņais
Jauniņais

Post by MSI.FreshCorey »

Neizskatās ka tu arī būtu izlasijis manu.
Post Reply