Beztēma #7

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Hemis[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Beztēma #7

Post by Hemis[ADT] »

Hustler_Believs wrote:
Falken[777] wrote:kā kuram patīk, dažal kruta liekas, dažam mēsls.

neiet runa par gaumi bet par pasu darbu un ta izstrades kvalitati!
Nē, iet gan runa par gaumi. Tev redz nepatīk, man liekas normāls. Nekāda sakara ar izstrādes kvalitāti vai ko tamlīdzīgu.
[LTD]archiks
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by [LTD]archiks »

Izstrādes kvalitātei ir HD formāts, vienīgi teksti un rāmis ir nevietā :/
Image
Revok
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Revok »

Pēc manām domām rāmim nav ne vainas.
[AoD]Coyote
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Coyote »

vne man jau apnikuši tie 1px rāmīši,vajag tak āri ko savādāku.
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

Post by Hustler_Believs »

Pastaigajat pa arzemju forumiem, un paprasat ko tur doma par 133412412px raamjiem! (cool)
Image
GET REKT
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

Nav vienalga, ko tur domā? Sigu tekstus un efektus jau neliek, lai patiktu citiem, bet gan pašam. Tā kā teicienā - visi bāzīs galvu krāsnī, tu arī? Kritiku jau var izteikt, bet nejau tāpēc tas rāmis jāņem nost, ka tev viņš nepatīk.
Un vispār, kas tā par kritiku, kura nav pamatota? To es uzskatu par pilnīgi tukšu salmu kulšanu. Tā jau var turpināt mūžīgi - "tas sūds", "šitas man nepatīk", "tas ir galīgi garām", kāda jēga?
Image
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

[AoD]Aleksis wrote:Nav vienalga, ko tur domā? Sigu tekstus un efektus jau neliek, lai patiktu citiem, bet gan pašam. Tā kā teicienā - visi bāzīs galvu krāsnī, tu arī? Kritiku jau var izteikt, bet nejau tāpēc tas rāmis jāņem nost, ka tev viņš nepatīk.
Un vispār, kas tā par kritiku, kura nav pamatota? To es uzskatu par pilnīgi tukšu salmu kulšanu. Tā jau var turpināt mūžīgi - "tas sūds", "šitas man nepatīk", "tas ir galīgi garām", kāda jēga?
Kur es kautko neesmu pamatojis ? Es neteicu ka vinam janem ramis nost, teicu ka man nepatik. Ka ari palasot lapu atpakal tu noskaidrosi ka vins prasija citu domas, es tas izteicu. Man ja godigi sak besit, ka tu piekasies katram manam postam. Ka gribu ta rakstu, njemt/nenjemt vera ir cita zina.

PS - Atkartosos, kur es kautko esmu nepamatoti kritizejis ? Vaitad personigais viedoklis nav pietiekams iemesls.

Peace.
Image
GET REKT
Evol[1337]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Evol[1337] »

Atsaucās tas līkrocis,kurš iekš UOC prasa,kā palaist SA (doh)
Image
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

Nū, vispār jau:

viewtopic.php?p=170535#170535
viewtopic.php?p=170512#170512

Tur ir pamatojums, kādēļ tas tā ir? Ja tu uzskati, ka ir, tad tev laikam nav ne jausmas, ko nozīmē pamatot. Vairāk tā kā domāts par pirmo. Un nav jau vienīgie posti.

Es nekasītos, ja tu visur nesprauktos iekšā kā garāmskrējējs un "nenobļatutos" tā, ka citiem ne silts ne auksts. Nu piemēram, tā kritika, kas pirmajā saitē video autoram dod kādu norādi, ka viņš kaut ko dara nepareizi? Tie teksti rada dīvainu priekšstatu par tevi pašu (ja nemaldos, tad laikam tieši par šo bija kkāda saruna @ skype pirms ~1gada un tur es tev pateicu, ko es domāju). Manuprāt, ka tavā vecumā būtu jāvar kaut ko vairāk uzrakstīt, nevis troļļoties, jo esmu no tavas puses redzējis maz tekstu, kuri būtu rakstīti vispilnīgākajā nopietnībā.

Un vienmēr kā tev ko aizrāda, tā tu teju gandrīz sāc ārdīties. Nebrīnos, ka jūs ar Evol visu laiku te kašķējāties.

edit: ā, jā, atkārtošu, ko es domāju - kritiku un savu viedokli izteikt drīkst, bet tas ir jāpamato tāpēc, lai tam, kam kritiku izsaki būtu skaidrs skatītāja viedoklis. Nu kaut kā tā. man grūti noformulēt.
Image
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

[AoD]Aleksis wrote:Nū, vispār jau:

viewtopic.php?p=170535#170535
viewtopic.php?p=170512#170512

Tur ir pamatojums, kādēļ tas tā ir? Ja tu uzskati, ka ir, tad tev laikam nav ne jausmas, ko nozīmē pamatot. Vairāk tā kā domāts par pirmo. Un nav jau vienīgie posti.

Es nekasītos, ja tu visur nesprauktos iekšā kā garāmskrējējs un "nenobļatutos" tā, ka citiem ne silts ne auksts. Nu piemēram, tā kritika, kas pirmajā saitē video autoram dod kādu norādi, ka viņš kaut ko dara nepareizi? Tie teksti rada dīvainu priekšstatu par tevi pašu (ja nemaldos, tad laikam tieši par šo bija kkāda saruna @ skype pirms ~1gada un tur es tev pateicu, ko es domāju). Manuprāt, ka tavā vecumā būtu jāvar kaut ko vairāk uzrakstīt, nevis troļļoties, jo esmu no tavas puses redzējis maz tekstu, kuri būtu rakstīti vispilnīgākajā nopietnībā.

Un vienmēr kā tev ko aizrāda, tā tu teju gandrīz sāc ārdīties. Nebrīnos, ka jūs ar Evol visu laiku te kašķējāties.
Tak atdziesti tu taisnibas mekletaj.
Sis ir parasts forums, es netaisos iedzilinaties taja ko visi te raksta jo tam nav jeegas. Un ja tu uzskati ka par cilveku var spriest pec kautkadiem postiem foruma, soz, tu feilo.. Man nav svarigi izcelties, un but tur baigi krutam citu lietotaju acis, rakstu ko domaju un ka gribu. Kura gala es ardos ? Ka to var pateikt caur ekranu ? Laikam cilveku dusmas neesi redzejis.

edit : Ja, baizevej jajauta kas tava uzskata ir pamatojums ? Par to cik stipri ir argumentets mans viedoklis var spriest dazadi, un saja gadijuma tas ir tikai tavs viedoklis.

diskusijas vairs neiesaistos.
Image
GET REKT
[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Post by [NWA]Dumper »

?r? pavasaris, bet tas mani neattur?ja braukt uz laukiem :D

https://www.youtube.com/watch?feature=pl ... a-ljWlFapc
Image
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

Sis ir parasts forums, es netaisos iedzilinaties taja ko visi te raksta jo tam nav jeegas.
Tad tu nonāc pretrunā pats ar sevi. Ja jau tam nav jēgas, tad sanāk, ka tev atrasties šeit arī nav jēgas. Rakstīt arī nav jēgas, jo tavam viedoklim nav jēgas.'Tad kāpēc tērēt laiku, ja tam visam nav jēgas.

Un kāpēc tad nevar daļēji spriest par to kāds ir cilvēks? Nu piemēram, ja cilvēks ir kaut kāds ģēnijs, viņš internetā regulāri tēlo ākstu? (neesmu tēmējis uz nevienu konkrēti). Tad tā jau ir kautkāda personības dalīšanās. Daļēji jau var nojaust kāds ir cilvēks, vaitad ne?

Pamatojums? Pamatojums, piemēram, būtu - Šis video ir mēsls, jo ..tam ir zema kvalitāte, neatbilstoša mūzika.. Vaitad tiešām ir tik grūti tā arī uzrakstīt?

Es netaisos te kašķēties kā tu ar Evol, bet izsaku savu ''kritiku'' par notiekošo. :)
Image
Evol[1337]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Evol[1337] »

Kada jega ja nav jega jegas?Lasīt tā kā ir,garumzīmju/mīkstinājumzīmes nav.
Nesaprotu,par ko te visi iespringst.
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

Ieraugi manu parakstu, au, cik gaišs. Ha ha!
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Gredzens[777]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Gredzens[777] »

Tev tur pa visu ir svece sarkana, bet izskatās normāli.
Image
Dzīvojam tikai veinreiz, tpc izbaudi to ![/size][/color]
ok,ok.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
[17:30:30] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: zēle nav narkotika
[17:30:31] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: ;)
Locked