MSI.FreshDose

Nosūdzi kādu spēlētāju vai administrātoru!

Moderators: Moderatori, Servera administratori

Post Reply
syaldi
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 13
Joined: 03 Mar 2012, 19:05

MSI.FreshDose

Post by syaldi »

Bilde vai video!
http://www.bildites.lv/images/g57skavgo095svkvms.bmp
Neliels apraksts kas notika kur un kā.
Es vinam pajautaju vai var klana , bet vins raksta ka nee es vinam uzrakstu kas ir galvenais vins saka Wuzu , bet sapratu ka nav tada speletaja , pec tam vins raksta ka es esmu kuces dels , bet pec tam vins vairs nerakstija ka es pateicu ka dosu adminiem screan .
Vai vēl kāds to redzēja?
Ne , jo vins rakstija caur /pm .
Vai agrāk biji manījis šim spēlētājam/adminam kaut ko līdzīgu.
Ne
[CW]Mouseman.DMAX
Jauniņais
Jauniņais
Posts: 69
Joined: 30 Apr 2008, 22:18

Re: MSI.FreshDose

Post by [CW]Mouseman.DMAX »

Ļaušos pieminēt to, ka Tu esi viens no tiem, FreStyle, kurš provocēja klana biedrus. Proti, Tu pirmīt jautāji, vai var tikt klanā, bet tevi bez domāšanas jau noraidījām. Ar to sakot, Tu pēc tam sāki Mūs provocēt izsakot tekstus kā ''MSI POK3'' un tamlīdzīgas lietas.
Vai patiešām Tu sagaidi atsaucību no cilvēkiem, ja Tu pats viņus tā izprovicē ? Proti, tava attieksme pret citiem ir tik gaužam, atvainojos, debīla, kad man pašam personīgi būtu nospļauties par to, ko Tu spēj izdarīt ar saviem pierādījumiem, kopš es ļoti labi zinu, ka Tu neesi tāds, kā, iespējams, citi domā.

Es apzinos to, kad es saņemšu brīdinājumu, bet šeit es vienkārši nevarēju palikt malā un es netaisos paļauties indivīdam, kuram domāšana ir kā identiskam pirmklasniekam.
User avatar
[AoD]Janeqz
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris
Posts: 820
Joined: 12 Nov 2008, 18:15

Re: MSI.FreshDose

Post by [AoD]Janeqz »

Vispār jau pats FreshDose arī bija vainīgs un reportu adminiem ar aizsūtīju par flame, bet, admini muti uzlika tika FreStyle. tāpēc domāju, ka abiem vajadzētu kādu laiku uzlikt muti.
Image
Post Reply