Beztēma #7
Moderator: Moderatori
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
- bobiksv6k[1337]
- euro
Re: Beztēma #7
Besī...
Formatējot atmiņas karti var viņu sačakarēt? Problēma tāda, ka telefons šad un tad vienkārši neuztver to atmiņas karti, aizmirst par viņu. Rāda, ka vispār nav pievienota, līdz ar to gan motīvs, gan visi zvana signāli nešancē.
Formatējot atmiņas karti var viņu sačakarēt? Problēma tāda, ka telefons šad un tad vienkārši neuztver to atmiņas karti, aizmirst par viņu. Rāda, ka vispār nav pievienota, līdz ar to gan motīvs, gan visi zvana signāli nešancē.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Telefons arī var čakarēties, netīrs atmiņas kartes slots, u.c. Un jā, atmiņas karte arī nav mūžīga, bet tad neietu vispār.

- bobiksv6k[1337]
- euro
Kad karti ieliek, viss notiek, bet citreiz viņš vienā momentā mēdz "atvienoties". Pat nezinu, kā lai pareizāk pasaka. Uzskatu, ka ir kartes vaina, jo fočikā arī mēdza čakarēties (Meta Card reading error). Bija arī aizdomas, ka 8Gb fočikam par lielu, tāpēc viņš tā darīja, bet laikam tomēr nē.
Mobilajam ar iepriekšējo karti nebija problēmas tho.
Mobilajam ar iepriekšējo karti nebija problēmas tho.
[20:15:45] Dāvis Zambars (papinrapijs, bobiks): vasarā telefonam garantiju atsaka dēļ korpusa bojājumiem
[20:15:49] Dāvis Zambars (papinrapijs, bobiks): vainīgs ir lādētājs
[20:15:56] Dāvis Zambars (papinrapijs, bobiks): loģiku var iespraust pakaļā.

I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Deliite[1337]
- euro
bobiks gejs!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
vins pasutija sms unjailSinner[TITNS] wrote:Admini tev jau unjailu iedeva?Deliite[1337] wrote:bobiks gejs!

GET REKT
- Deliite[1337]
- euro
Taka pusi terminja biju atsedejis ar izcilu uzvedibu,5dien bija atkartota tiesa par cita drosibas lidzeklja piemeroshanu,un man pus terminja samazinaja,un uzlika 1gadu nosacita/uzraudzibu!Sinner[TITNS] wrote:Admini tev jau unjailu iedeva?Deliite[1337] wrote:bobiks gejs!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- [AoD]Coyote
- Nelabojams spameris
a tu tad pirksi to audi coupe typ 85 quattro? 

- Deliite[1337]
- euro
sen jau nopirkts un stav laukos un gaida mani![AoD]Picha wrote:a tu tad pirksi to audi coupe typ 85 quattro?
- bobiksv6k[1337]
- euro
/unjail Bonis

/b/oxG
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Atsaucās HOLDon no UOC.Gribu zināt,kurš ir tas,kurš te mitinās un troļļo kopā ar Wuu.
- [AoD]Janeqz
- Nelabojams spameris
-
- Nelabojams spameris
man ar tā pati problēma bet es parasti restartēju viņubobiks[1337] wrote:Kad karti ieliek, viss notiek, bet citreiz viņš vienā momentā mēdz "atvienoties". Pat nezinu, kā lai pareizāk pasaka. Uzskatu, ka ir kartes vaina, jo fočikā arī mēdza čakarēties (Meta Card reading error). Bija arī aizdomas, ka 8Gb fočikam par lielu, tāpēc viņš tā darīja, bet laikam tomēr nē.
Mobilajam ar iepriekšējo karti nebija problēmas tho.[20:15:45] Dāvis Zambars (papinrapijs, bobiks): vasarā telefonam garantiju atsaka dēļ korpusa bojājumiem
[20:15:49] Dāvis Zambars (papinrapijs, bobiks): vainīgs ir lādētājs
[20:15:56] Dāvis Zambars (papinrapijs, bobiks): loģiku var iespraust pakaļā.