Auto/Moto-mīļu sarunas
Moderator: Moderatori
-
- Mana-mana
Re: Auto/Moto-mīļu sarunas
Nobraukumu drīzāk skaties, nekā gadu. Dio nav labākais variants.

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
+1MaizeV6K wrote:Nobraukumu drīzāk skaties, nekā gadu. Dio nav labākais variants.
Nevajag tur skatities uz kautkadiem dio, sepijam , vienigais no shada tipa vecajiem piljrolleriem njemams ir yamaha jog, vecais jo tam ir minarelli motors, sepijai morini, kuram lietotu detalu nav, hondai hondas lol, bet dio vairak par 60 neies, ja vien tu neizgrudisi vina cenu vina.
Labak pakjer pa 270ls[atdos par 250ls] aprilia sr1gen, mina vert, versies stoka uz + - 70 - 80, izskatas ari kautcik, ja teret gatavs esi 300ls, tad jau var iecepit f12, kaa man vai pat 2gn aprili, piaggio nrg. Un ja, ja vien tu neesi 160cm garsh, dio tev bus par mazu.
edit : nobraukums ari neko nemaina, ja rolleris ir kopts, un mainitas tekosas detalas. tici man, nozelosi ka panemi dio, man laukos stav tads, braucoss hlams.
edit 2 : bullet tu esi prosta cirvis, izskaidro to ka mans 50cc, ar sudigi noreguletu karbu un aizkakatu karbi, iet uz 80, un rata no ruchkas celj ? tas nav 4t kjiinas lol, ja nezini neruna.

GET REKT
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Man liekas,ka te kādam vajadzētu uzvemt virsū F12 aka Belīvabļam.Redzot to,cik viņš gudrs ir forumā,vienkārši prasās viņam iedot atvaļinājumu no foruma,lai beidzot paceltu dibenu un paskatītos pa logu.
- Panty[1337]
- Censoņa
Izskatās, ka neesi redzējis kā mūsdienu 49 cc motori vērpjāsm gan jau galvā turi to rīdziņas 49 cc motoru, kas knapi uz 45 vilka.Tak ar 49 cc mierīgi var 90 dabūt ārā rāviens arī labs būs, tur visa lieta ir regulācijā, iedomājies ja motors griežas uz 13 k apgriezieniem... labi, tu tur reizi vasarā nomaini virzuli vai gredzenus, bet nu tā pat.BulleT.[777] wrote:Nu ok 80, bet cik ilgi spiedīsi viņus ? pus gadu, nav ne rāviena, nekā.
Vislabāk kāds mocis, jawa, minska, vai kkas tamlīdzīgs.
Edit: protams, nejau ar tiem dio

Edit2: beleavabļe sepijām detaļu ir tā pat, kā golfam ... morīnī nav tūninga praktiski nekāda, un pats motors ir hujņa, bet detaļas ir , lietotu ir pilns.
Last edited by Panty[1337] on 09 Apr 2012, 19:06, edited 2 times in total.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
90 ir parspilets skaitlis, jauns rolleris stoka noteikti ka to iet, pec iebrauksanas, un pat vairak. KKo sitadu var gaidit no lietota piaggio dzineja iespejams, tiem itka stoka labaka jauda esot, mina nedaudz atpaliek...Panty[1337] wrote:Izskatās, ka neesi redzējis kā mūsdienu 49 cc motori vērpjāsm gan jau galvā turi to rīdziņas 49 cc motoru, kas knapi uz 45 vilka.Tak ar 49 cc mierīgi var 90 dabūt ārā rāviens arī labs būs, tur visa fīša ir regulācijā, iedomājies ja motors griežas uz 13 k apgriezieniem... labi, tu tur reizi vasarā nomaini virzuli vai gredzenus, bet nu tā pat.BulleT.[777] wrote:Nu ok 80, bet cik ilgi spiedīsi viņus ? pus gadu, nav ne rāviena, nekā.
Vislabāk kāds mocis, jawa, minska, vai kkas tamlīdzīgs.
Edit: protams, nejau ar tiem dio

GET REKT
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
- Deliite[1337]
- euro
Dio ir budzheta grupas rolleris,kura ieliekot nelielu summu var uzsist augsha labu rolleri! + ja uztaisa cilindam 2otro remontu,ar jaunu virzuli dio iet 100% ap 80km/h...
koaaa???????????????? kur tu to esi nemis? shita roflot var pa istabu un vemt varaviksni kadas 2h!F12 wrote:...sepijai morini, kuram lietotu detalu nav...
Skype wrote:[20:14:15] - Bonis: man draugam bija sepia,un vinjam 5ls spaini maksa detaljas
[20:14:15] Panty: sepijām detaļas spaiņos var dabūt
+1edit : nobraukums ari neko nemaina, ja rolleris ir kopts, un mainitas tekosas detalas. tici man, nozelosi ka panemi dio, man laukos stav tads, braucoss hlams.
kad rolleris bija tiko no veikala tad vinsh mby gaja tos 80,bet tagad 1gen e'SeRka nu 80km/h ar varem izspiestu.aprilia sr1gen versies stoka uz + - 70 - 80
Kopsh kura laika rollerim ir karba?F12 wrote: edit 2 : bullet tu esi prosta cirvis, izskaidro to ka mans 50cc, ar sudigi noreguletu karbu un aizkakatu karbi, iet uz 80, un rata no ruchkas celj ? tas nav 4t kjiinas lol, ja nezini neruna.Ka ari tos 80km/h sasniedz loti atri.
btw,kura gada tev ir F12,un kura gada ir piemeram DIO? tas ir tapat ka salidzinat 1930gada Audi ar 2012 gada Audi,4.2 motors 30.gada ar 50zs,vai tada pasha tilpuma motors tik 2012.gada ar 1000zs? Idiots kam ir rolleris,ka vinsh vinju kopj,utt! kr4 ejat visi dirst! DIO FTW!...ar sudigi noreguletu karbu...
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
es nerunaju par stock detalam, bet par tuningu, ar ko morini ir auzas, jo lietotu detalu ir loti maz.
Man f12 ir 97 gada, ar nobraukumu kuru pasam bail skatities, bet 80 vins iet mierigi, kautvai tas pats gibox to var apliecinat.
sapisos taja dala, kur runaju par tunu aiz ta ka sepijas un dio tunet ir bezjedzigi, un ari sakopts dio neiet 80km/h. ja nu vienigi pa vejam no kalna, man ir bijis dio,. un es loti labi zinu ko no vina var izspiest.
un ar karbu es biju domajis variatoru, kas ir sava veida karba.
ka ari jauna aprilia iet 90 km/h , bet nu tas ir uz 2gen un 3gen attiecinams, pirms pirku savu skatijos uz 1gen 95 gada, un gaja vina okey, nepanemu jo gribeju mina hor nevis vert[lc iespejas ftw]
Man f12 ir 97 gada, ar nobraukumu kuru pasam bail skatities, bet 80 vins iet mierigi, kautvai tas pats gibox to var apliecinat.
sapisos taja dala, kur runaju par tunu aiz ta ka sepijas un dio tunet ir bezjedzigi, un ari sakopts dio neiet 80km/h. ja nu vienigi pa vejam no kalna, man ir bijis dio,. un es loti labi zinu ko no vina var izspiest.
un ar karbu es biju domajis variatoru, kas ir sava veida karba.
ka ari jauna aprilia iet 90 km/h , bet nu tas ir uz 2gen un 3gen attiecinams, pirms pirku savu skatijos uz 1gen 95 gada, un gaja vina okey, nepanemu jo gribeju mina hor nevis vert[lc iespejas ftw]

GET REKT
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
[quote=Beļīvabļe.]zhigulis ar blokji
kruts dators
tunets ritenis[/quote]
zhigulis ar blokji -nav,un nebūs
kruts dators - ēm,ir?Asus A53SV
tunets ritenis - Ēm,melns(nedēļas beigās oranžš) P1+MZ DJ3.Need Biekchek?
Tākā,vari vākt ārā savus mēslus,un iziet paelpot gaisu,mans draugs,jo neko citu kā heitot tu neproti.
EDIT:un velosipēdus nevar tūnēt,atmarozak.Var tikai pārlikt citas detaļas.Tūnings tas čista nav.
kruts dators
tunets ritenis[/quote]
zhigulis ar blokji -nav,un nebūs
kruts dators - ēm,ir?Asus A53SV
tunets ritenis - Ēm,melns(nedēļas beigās oranžš) P1+MZ DJ3.Need Biekchek?
Tākā,vari vākt ārā savus mēslus,un iziet paelpot gaisu,mans draugs,jo neko citu kā heitot tu neproti.
EDIT:un velosipēdus nevar tūnēt,atmarozak.Var tikai pārlikt citas detaļas.Tūnings tas čista nav.
-
- Nelabojams spameris
tpt 50cc mēsli !

Dzīvojam tikai veinreiz, tpc izbaudi to ![/size][/color]
ok,ok.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
[17:30:30] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: zēle nav narkotika
[17:30:31] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ:
ok,ok.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
[17:30:30] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: zēle nav narkotika
[17:30:31] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ:

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
tev nav neviena, lai tu spriestu, un minska ari nemaz tik kruta neiet, ir braukts. Laikam normalu 50cc sportinu redzejis neesi, ka ari uzlitk 70cc cili maksa + - 70ls, jaunu.BulleT.[777] wrote:tpt 50cc mēsli !

GET REKT
Nu ko atcerējos,ka vienam pazīstamam džekam ir aprilia , bet lieta tāda,ka iekšā motorā iekļuva smiltis (netika kopts tapēc) un ir doma paņemt to rolleri, tikai jauzin cik izmaksās remonts un kāds modelis pašam rollerim, un vai vispār ir vērt ņemt, bet tika paņemts ~4-5gadus atpakaļ pa 700ls.
- Panty[1337]
- Censoņa
Pa sviestmaizi protams ir vērts ņēmt, ja motorā ir svešķermeņi, tad mazākais būtu gredzenu nomaiņa, vai virzulis ar visiem gredzeniem, sliktākajā gadījumā viss komplekts un iespējams kolķenes gultņi, jo tie tur marinējas bendzīna un eļļas maisījumā iekš kartera.
- Deliite[1337]
- euro
Saderam to ka ar sepia/dio/smc un parejiem crap,ta gada kuri bija vienadi,ka tu teici piljveidigajiem var dabut 80km/h ar stocku?Evol wrote: sapisos taja dala, kur runaju par tunu aiz ta ka sepijas un dio tunet ir bezjedzigi, un ari sakopts dio neiet 80km/h. ja nu vienigi pa vejam no kalna, man ir bijis dio,. un es loti labi zinu ko no vina var izspiest.
t[lc iespejas ftw]
LC tiesham FTW,bet tad mosh tiesham saderam? ka lidz septembrim bushu uzcelis tadu dio/sepiju/vai citu piljveidigo crap,ka vinsh ar manu fat ass svaru 100kg,ies 80km/h?
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
es nerunaju par uzcelsanu, bet par pilnigu stock. Atkarigs kads dio, bet visi ar ko esmu braucis pie 60 atduras ka pret mietu. Btw, man ir dio cesta, jamaina cilis, un karbis sapists, dokjiem jabut ari , parejais itka norm, rolleris pusizjaukts, 50ls, ja gribi vari savakt ''materialu''.Deliite[1337] wrote:Saderam to ka ar sepia/dio/smc un parejiem crap,ta gada kuri bija vienadi,ka tu teici piljveidigajiem var dabut 80km/h ar stocku?Evol wrote: sapisos taja dala, kur runaju par tunu aiz ta ka sepijas un dio tunet ir bezjedzigi, un ari sakopts dio neiet 80km/h. ja nu vienigi pa vejam no kalna, man ir bijis dio,. un es loti labi zinu ko no vina var izspiest.
t[lc iespejas ftw]
LC tiesham FTW,bet tad mosh tiesham saderam? ka lidz septembrim bushu uzcelis tadu dio/sepiju/vai citu piljveidigo crap,ka vinsh ar manu fat ass svaru 100kg,ies 80km/h?
smc, nemaz nav tads kreps, jo smc ir praktiski 100% mina kopija, ar orig karteriem, keeway tas pats, tik atskiribas vairak...

GET REKT