Es tev varētu privāti uzrakstīt savu dienas režīmu.Ja tevi kautkas neapmierina-nospied ''iziet'' pogu,izslēdz datoru(ja māki) un izej ārā no mājas.Tad varbūt sapratīsi,kas ir dzīve,kas ir gaiss un kas ir draugi.
Es tev varētu privāti uzrakstīt savu dienas režīmu.Ja tevi kautkas neapmierina-nospied ''iziet'' pogu,izslēdz datoru(ja māki) un izej ārā no mājas.Tad varbūt sapratīsi,kas ir dzīve,kas ir gaiss un kas ir draugi.
Belīv-tev vēl nav miera?Mani tikai fascinē tas,ka tu pie sava datora nepamani to,ka teiksim citiem ir dzīve un neparādās forumā.Ka tik kādam uzdirst virsū.
Bļaģ, jūs varat vienreiz aizvērties?!? Zajebal klausīties 5 lapu garumā diskusijas par to, kurš krutāks.
Netaisos meklēt kam i taisnība un kam nav - to pašu var izrunāt arī skaipā vai kādus sūdus tik mūsdienu tauta nelieto..(Draugiem/One/Twitter/Facebook n all that shit)
---------------------
Jauna tēma: Vēl 3 nedēļas līdz praksei, kādam ir labas idejas kur Rīgā/Jūrmalā varētu iet praksē kā Ēdinātājs? Man tā silti ieteica neiet uz Tallink Hoteli, jo tur esot baigā slodze.
NS[1337] wrote:Belīv-tev vēl nav miera?Mani tikai fascinē tas,ka tu pie sava datora nepamani to,ka teiksim citiem ir dzīve un neparādās forumā.Ka tik kādam uzdirst virsū.
piedod no dzives atpalikusais, bet tu esi tas kas 24/7 sez foruma un visiem dirsh par to ka viniem nav dzives.
NS[1337] wrote:Belīv-tev vēl nav miera?Mani tikai fascinē tas,ka tu pie sava datora nepamani to,ka teiksim citiem ir dzīve un neparādās forumā.Ka tik kādam uzdirst virsū.
piedod no dzives atpalikusais, bet tu esi tas kas 24/7 sez foruma un visiem dirsh par to ka viniem nav dzives.
Sasmējos. :D:D
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/