Meli, tu esi kiborgs ar vienu kaju un sarkanam acimMaizeV6K wrote:Admini arī ir cilvēki, cilvēkiem arī apnīk.Hustler_Lyricist wrote:Ouch, nav mazliet skarbi priekš admina?

Moderator: Moderatori
Meli, tu esi kiborgs ar vienu kaju un sarkanam acimMaizeV6K wrote:Admini arī ir cilvēki, cilvēkiem arī apnīk.Hustler_Lyricist wrote:Ouch, nav mazliet skarbi priekš admina?
Bano mani, man tiktiesam ir vienalga.[AoD]Aleksis wrote:Nezinu, kas šī par diskrimināciju, bet man no malas izskatās, ka believable vairāk prasās uz banu nekā evol. Maize nekrietni rīkojas.
es neviena vieta tev neuzbraucu, tikai noradu uz to ka tu neesi nemams vera, kamer vien spried par mani absoluti nepazistot, es jau desmito reizi saku, saskana ar foruma noteikumiem banojat, es nevienam neprasu ''aizmuguri''.[AoD]Aleksis wrote:pff, man tak nerausta tavi ''itkā'' uzbraucieni, ņem vai neņem vērā, man taču vienalga. Ar to tu tikai parādi, ka esi iedomīgs, MEH21.
Piedod chalit, bet man nekada konflikta nav, man nav vajadzibas taisit profilus, vai prasit unbanus kadam, es jau ta te ienaku uz 1 - 2h max, kautko ierakstu un viss, man sen vairs neinterese forums ka tads, tikai atseviski ta biedri. Man tev nekas nav jaieskaidro, jo es pats tici man labak zinu par tevi kads cilveks esmu, paliksim pie ta , ka tu spried par mani balstoties uz saviem seklajiem noverojumiem, un pie ta ka man ir vienalga[AoD]Aleksis wrote:nu, spriedīšu gan es par tevi pēc tavas foruma uzvedības, netaisos tevi iepazīt. Pietiekami esmu tavus tekstus lasījis, gan skype čatojis, lai man būtu radies priekšstats par tevi. To tu vari apstrīdēt kā gribi un pretī teikt vienalga ko, tev pietrūkst argumentu, lai ieskaidrotu man pretējo, kādēļ es nevarētu spriest par tevi no interneta.
Gribi teikt, ja es tevi izbanošu uz 60 dienām, tu neparādīsies šeit pēc 2 nedēļām (atbanots vai ar jaunu profilu)? Tu laikam joko... Bet nu, netaisos izjaukt šī foruma tā jau izjaukto kārtību un netaisos kādu bez īpaša iemesla izbanot, tikai tādēļ, ka man ir naids pret tevi, vismaz pagaidām ne.
Šodienai konflikta pietiks.
Raksti, man ļoti intresē.NS[1337] wrote:Es tev varētu privāti uzrakstīt savu dienas režīmu.Ja tevi kautkas neapmierina-nospied ''iziet'' pogu,izslēdz datoru(ja māki) un izej ārā no mājas.Tad varbūt sapratīsi,kas ir dzīve,kas ir gaiss un kas ir draugi.SmiLee wrote:Pastāsti, kāda tad ir tava ''dzīve''NS[1337] wrote:
A ko citu darīt,ja nav dzīves?
huļi, tu domā, kad man nav draugi, gadījumā nejauc ar sevi?izej ārā no mājas.Tad varbūt sapratīsi,kas ir dzīve,kas ir gaiss un kas ir draugi.