Beztēma #7

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

bobiksv6k[1337]
euro
euro

Re: Beztēma #7

Post by bobiksv6k[1337] »

Hustler_Lyricist wrote:To, ka nodokli nosaka pēc auto masas un motora tilpuma - tas ir skaidrs.
Ja nemaldos, tur arī vēl bija jauda un vēl kkas, ja rēķina pēc jaunajiem cipariem.
No BMW vienīgais, ko atbalstu, ir e39 ar 2.5 TDS motoru.
No kabrioletiem es drīzāk ieteiktu Audi, tie man tā vairāk simpatizē.
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

bobiks[1337] wrote:
Hustler_Lyricist wrote:To, ka nodokli nosaka pēc auto masas un motora tilpuma - tas ir skaidrs.
Ja nemaldos, tur arī vēl bija jauda un vēl kkas, ja rēķina pēc jaunajiem cipariem.
No BMW vienīgais, ko atbalstu, ir e39 ar 2.5 TDS motoru.
No kabrioletiem es drīzāk ieteiktu Audi, tie man tā vairāk simpatizē.
Esmu 80. gadu auto fans, tici man, pēc tam, kad manam sencim bija 5 cilindru Audi Kupeja ar 2 litru motoru - esmu apsvēris. Bet mani vienkārši tie ''burbuļi'' nepiesaista un cenas arī ir kosmiskas.

Gribu kaut ko no 80. gadu izpildījuma nesadirstā kvalitātē un ne par kosmisku cenu, un tici man, draugs, Latvija jau nu nav no tām valstīm kur ko tādu dabūt, ja vien tu nesēdi visos Latvijas auto klubos, jo tās ir vienas no vienīgajām vietām kur par ko pieņemamu varētu izspiest normālu cenu.

Tad labāk transportēju auto no Vācijas un pārreģistrēju - gluži kā to dara daudzi.
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Daudzi transportē autiņus no Vācijas, jā, bet nekad tā īsti neesmu iedziļinājies un meklējis, kā tā visa reģistrēšana notiek. Vienīgi esmu dzirdējis, ka esot diezgan paliels čakars...
To, ka cenas ir kosmiskas, esam apsprieduši ar vienu džeku, kuram bija 89. gada lkm Audi Coupe, un cenas, kādās viņi nāk, ir baigās, ja, piemēram, salīdzina ar citām tā gada automašīnām.
Image
Image Image Image
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Hemis[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Hemis[ADT] »

Ja gribat lētu benzīnu, tad jābrauc uz Saūda Arābiju, tur degviela pašreiz maksā 8 santīmi litrā. Latvijā cenas tikai kāps.
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Ne tikai Audi. Paskaties uz to pašu Kabriķu sadaļu Golfiem pirmajiem. Tu kādu auto zem 2 štukām redzi?

Ja tāda ir cena Golfa Kabriķim, varam jau uzstādīt cenu, kāda būtu e30 Kabriķim. 4 štukas, maybe?

Problēma tāda, ka 90 % letiņu domā ka ja tev ir Vācu kabriķis - tev ir Lamborghini or some sh...

Es labāk pačakarējos ar reģistrāciju un transportēšanu nekā 2 vai 3 reizes pārmaksāju auto cenu par apšaubāmu kvalitāti, jo mēs visi zinam kādas čerņas ss.lv liek :]
Vanaags
Bembists
Bembists

Post by Vanaags »

Hustler_Lyricist wrote:
[AoD]Aleksis wrote:
Hustler_Lyricist wrote: Galvenais, ko meklēju šitajos autiņos:

*Mazs nodoklis par auto (ņemot vērā ka motora tilpums ir 1.8 vai 2.0, tad ceļa nodoklis gadā bij 25 ls, ja nemaldos)
*Ne pārāk lieli izdevumi par benzīnu, ņemot vērā ka tagad Benzīns maksā Latu par Litru.
*Kabriķis, ņemot vērā ka pa vasaru vēlēšos kautkur izbraukt un studēju Jūrmalā.
*Kautkāda gaume un vēsture, jo piedod, man veco laiku mašīnas labāk kā jaunās.
Tilpums nav vienīgais kritērijs, pēc kura nosaka nodokli.
Tas, ka benzīns maksā lats litrā, būsi laikam kādu mēnesi nokavējis. :DD Tā cena tagad ir tāda, ka katrs santīms ir no svara.
To, ka nodokli nosaka pēc auto masas un motora tilpuma - tas ir skaidrs.
Un nē, priekš tāda optimista kā manis tas 1,03 Ls/1 Litrs neskaitās. Kad nopirkšu auto, tad protams tā būs cita lieta, bet es tajās santīmu detaļās pagaidām neieslīgstu.

5-10 Gadus atpakaļ Cigarešu paciņa arī maksāja 73-80 sant., bet cigaretes ir viena no tām lietām, kuru cenas pacelšanu es atbalstu.
nu 10 gadi paciņa bija pie max 50 sant. :D es atceros ,ka kādreiz skatijos. :D
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Meh, po, kinda like the nowadays better. Ideja par pirmā spēkrata iegādi un darbu restorānā uzdzen garīgo.
Vanaags
Bembists
Bembists

Post by Vanaags »

restorāns laba vieta , bet pavāram jābūt izcilam. :)
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

Post by Hustler_Believs »

Patēriņš 2.0l būs ja ne lielāks, tad precīzi tads pats kā piemēram 325, motors brivāk strādā, attiecīgi pie 100 + km/h mazāki apgriezieni.
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Hustler_Lyricist wrote:Ne tikai Audi. Paskaties uz to pašu Kabriķu sadaļu Golfiem pirmajiem. Tu kādu auto zem 2 štukām redzi?
nu paga, es tikai pieminēju, ka aprunājām auģikus, jo tieši tad runājām par pārdošanu/pirkšanu/pārdošanu tieši tiem autiņiem.
Ka tikai tev beigās nesanāk iegādāties auto pa tieši tādu pašu cenu identiskā stāvoklī, bet nočakarēties 2reiz vairāk...
Image
Image Image Image
/b/oxG
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

Prātīgāk vainu sarunāt kādu profu lai atdzen, vainu ņemt līdzi kādu kas saprot što i pačom.
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Da tur cits cilvēks nav jāsauc. Tur pietiek uzzināt visu procesu, kā tur kas notiek, cik maksā, un ar to pietiek, lai izlemtu - braukt vai nebraukt.
Image
Image Image Image
/b/oxG
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

bobiks[1337] wrote:Da tur cits cilvēks nav jāsauc. Tur pietiek uzzināt visu procesu, kā tur kas notiek, cik maksā, un ar to pietiek, lai izlemtu - braukt vai nebraukt.
Nezinātajs nedzird motoru tik labi, kā mehāniķis, visi kloķenes gultņi u.t.t tur specifiskas skaņas ir. Labāk sarunāt kādu kas atdzen un miers virs zemes.
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Tāds speciālists ir jāsauc līdzi katru reizi, kad kādu autiņu pērc, ja pašam galva ir tikai, kur aliņu ieliet. :D Es biju iedomājies, ka jāņem līdzi džekiņš, kurš jau ir dzinis autiņu un zina, kā tas notiek.
Image
Image Image Image
/b/oxG
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

bobiks[1337] wrote:Tāds speciālists ir jāsauc līdzi katru reizi, kad kādu autiņu pērc, ja pašam galva ir tikai, kur aliņu ieliet. :D Es biju iedomājies, ka jāņem līdzi džekiņš, kurš jau ir dzinis autiņu un zina, kā tas notiek.
Nu citi jau ir tupeņi, tur neko nepadarīsi. Ja cilvēku motori neintersē. :/
Locked