Beztēma #7
Moderator: Moderatori
- [AoD]Coyote
- Nelabojams spameris
Re: Beztēma #7
Ja kāds saprot ko no samp linux serveriem, lūdzu pm me.
- bobiksv6k[1337]
- euro
Motori un auto lietas man interesē, forši, bet es tāpat neatšķirtu daudz ko... varētu tik pateikt, ka tā skaņa man nepatīk. 

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Iespēja ieberzties ir vienmēr, tāpēc es arī skatos prātīgi ko ņemt.
Nu sorry, bet no audiķiem man patīk tikai jaunais gals un tik dārgus es nevaru atļauties, unless tu vari man piemest priekš šī smukuļa.

Nu sorry, bet no audiķiem man patīk tikai jaunais gals un tik dārgus es nevaru atļauties, unless tu vari man piemest priekš šī smukuļa.

- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Nezinu, bet es no audi neko smuku pēc 96.g. vairs neredzu. Mani vairāk piesaista vecie modeļi (b2, b3, b4, c3, c4).

Sor, bet burbuļi man čist nepatīk - vieni no pretīgākajiem modeļiem. Jaunais audi - meh, 90 gadu audiķi - fuj.
Man patīk vai nu 2000. līdz 2006. gada modeļi vai 80. gadu modeļi.
Man patīk vai nu 2000. līdz 2006. gada modeļi vai 80. gadu modeļi.
no auģukiem patīk man tik b4, a8,a6,q7,100 [ 2.3 bendzīns ] un arī a4. protams,jaunie arī ,bet nu vecie labāk .
tāpat esmu kritis uz bembjiem. bet katram sava gaume.
tāpat esmu kritis uz bembjiem. bet katram sava gaume.

- makrilsv6k
- Rakstnieks
Vai man vienīgajam BuLLet atgādina to tur, kā viņu sauca.. smiLe ? vai kādi viņam vēl tur tie niki bija..
edits.. runāju par bullet
edits.. runāju par bullet

Hvz, vienīgais, par ko man atgādina bullet, ir tas čalis no nG, iespējams ka te pārnāca, anyways, nG atgādina par retardiem, tas atgādina kādēļ pametu SA:MP.

I'm too old for that shit.

I'm too old for that shit.
waaaa ,šodien atkal saulīte ārā. : ))
- eminemZ[DC]
- Rakstnieks
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Kādam psp nevajag ? Ir visi navaroti, trīs atmiņas kartes. PM sīkāk - cipars 75ls, var runāt.
nē,es kojās gribu xbox ,bet nav tolka , tad visi nāks te. 

- eminemZ[DC]
- Rakstnieks
Nu normāli, nopērc xbox. Un tie, kas nāks spēlēt ņem ieejas maksu 1ls par stundu. Mēneša laikā jau būsi atpelnījis xbox 

bet ja beigās salauž
kojas kā nu kā.

-
- Rakstnieks
:DDDDDDDDDDDDHustler_Believs wrote:Kādam psp nevajag ? Ir visi navaroti, trīs atmiņas kartes. PM sīkāk - cipars 75ls, var runāt.
Da labi. Tādu cenu varēja pirms 1 vai 2 gadiem, bet nejau nu tagad, kad psp ir vecs kā pasaule un neko uz viņa vairs neražo. Labākajā gadījumā mēģini iesmērēt kādam @ ss pa 60ls..
man patīk biezpiens