I aint trollin u big boy. Da es tak zinu, ka viņam ir 3k psp ( vecais ) un tam cena tiešām ir nokritusi dēļ ps vitas iznākšanas. Pie tam uz viņa nekādas lādzīgas spēles vairs nav. Pašam ir un esmu izgājis visas tās kuras gribējās iziet ( kādas 20 ) un vairāk neko jaunu īsti netaisa, ja vien neskaita japāņu spēlītes...Hustler_Lyricist wrote:Cuz Rich boys always gonn troll.[OFF]katelmaisis wrote:PSP ir daudz modeļu. Kādēļ tu uzskatu, ka neviens no tiem nav 70ls vērts?Deflow[DC] wrote:
:DDDDDDDDDDDD
Da labi. Tādu cenu varēja pirms 1 vai 2 gadiem, bet nejau nu tagad, kad psp ir vecs kā pasaule un neko uz viņa vairs neražo. Labākajā gadījumā mēģini iesmērēt kādam @ ss pa 60ls..
Beztēma #7
Moderator: Moderatori
-
- Rakstnieks
Re: Beztēma #7
man patīk biezpiens
Vienmēr atradīsies kādi idioti lai nopirktu, ņemot vēl vērā ka pilnībā visam vienmēr cena tiks uzskrūvēta in LV. :]
Dont believe? Es gadu ar pus atpakaļ notirgoju PS2 pa 60 Ls, ņemot vērā ka jau sen bija visi šitie PSP un Xbox 360 un PS3.
Dont believe? Es gadu ar pus atpakaļ notirgoju PS2 pa 60 Ls, ņemot vērā ka jau sen bija visi šitie PSP un Xbox 360 un PS3.
-
- Rakstnieks
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Pričom tur muļķi, tas ir lēts un tizls gājiens apvainot potencialo pircēju jebkurā situācijā. Mana cena ir salīdzinoši normāla, jo konsolīte ir tiešām lieliskā stāvoklī, un jau kuro reizi saku ka cena ir runājama, tiem kas prot runāt. Neredzu iemeslu šeit diskusijai , peace.
- bobiksv6k[1337]
- euro
Da ko jūs piekasās? Ja neviens nepirks, tad gan jau pats arī sapratīs, ka cena ir par augstu.
btw, šodien laimēju Valentino Rossi keponu no Monster. 3. izloze šogad paķerta.
btw, šodien laimēju Valentino Rossi keponu no Monster. 3. izloze šogad paķerta.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Laimīgais kretīns. ;/
aaa, šodien atkal saulīte ārā spīd. 

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
[NWA]Vanaags wrote:aaa, šodien atkal saulīte ārā spīd.
true story, fuck yea.
Šodien jaiet braukāties.

kā no skolas atbraucu ,uzreiz mākoņi parādijās. :<Hustler_Believs wrote:[NWA]Vanaags wrote:aaa, šodien atkal saulīte ārā spīd.
true story, fuck yea.
Šodien jaiet braukāties.
Man gan te visu dienu saule spīd, starp brīžos gājām spēlēt florbolu, kopsumā diena laba.
Jā, beidzot manā pusē arī labs laiks, termometra stabiņā jau +17 un vēl silts vējš, kruti, kruti. ^^[NWA]Vanaags wrote:aaa, šodien atkal saulīte ārā spīd.

man atkal saulīte spīd ,bet ne tik silti kā pirmstam.wut[TITNS] wrote:Jā, beidzot manā pusē arī labs laiks, termometra stabiņā jau +17 un vēl silts vējš, kruti, kruti. ^^[NWA]Vanaags wrote:aaa, šodien atkal saulīte ārā spīd.

- Deliite[1337]
- euro
lombarda par jebkuru no psp dod max 60ls! iznemot vita
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.