Nav iipashi jautri. ;DSmiLee wrote:ā, labs, jautri sēdēt mājas?Kos. wrote:Zbis skolaa kaaju sapisu. ;D Tagad priecigs majas sezhu. ;D
Beztēma #7
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #7
Taa ir kad pa bumbu nemaak spert!Kos. wrote:Zbis skolaa kaaju sapisu. ;D Tagad priecigs majas sezhu. ;D

tad ko lielies?Kos. wrote:Nav iipashi jautri. ;DSmiLee wrote:ā, labs, jautri sēdēt mājas?Kos. wrote:Zbis skolaa kaaju sapisu. ;D Tagad priecigs majas sezhu. ;D
Tu vsp pat pa bunbu nemaki traapiit. ;D + man poha bija, takaa nedirs daudz. ;D[NWA]Woody wrote:Taa ir kad pa bumbu nemaak spert!Kos. wrote:Zbis skolaa kaaju sapisu. ;D Tagad priecigs majas sezhu. ;D
Nav poh?[NWA]Vanaags wrote:tad ko lielies?Kos. wrote:Nav iipashi jautri. ;DSmiLee wrote: ā, labs, jautri sēdēt mājas?
Man pārsvarā garšo redīsi, bet pa retam ēdu arī brokoļus
-
- Nelabojams spameris
SmiLee wrote:Jā zinu, priekš manis tas ir vinīgais veids kā dejot Batlos un IDO.Bboy-Rassell wrote:SmiLee wrote: Nu ar formācijām nevajag lielīties.
Es abrīnoju tos, kas māk pielāgoties pie jebkuras mūzikas IDO un dabūt augstas vietas.
zini, kas ir freestyle? paskaties hip hop frīstailus, pats ar breakdance nodarbojos 2 gadus un ar hip hop dejām 3 mēnešus tā kā es šo to saprotu
Šodien pat ķipsalā dejoju.
tad jau tu sapratīsi, ka showdance nav nekā grūta, vienīgi jāspēj cilvēkus dejot vienlaicīgi

- Deliite[1337]
- euro
Apdirsos aiz smiekliem...Hustler_Lyricist wrote:Jeb nosper priekš viņas mašīnas akumulatoru vai nopērc Mazdu 323 un izremontē Boņa stilā.

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
See, get it? Iz funneee cuz postot par ādiņas staipīšanu čalim, kas vēlas iepriecināt meiteni īpašā un POZITĪVĀ veidā, nevis Suprise Butt Secks & Run for it, ir tikpat smieklīgi.
No offense, bet ja tev tas likās bezgaumīgi un rupji, tad nostādi sevi tā cilvēka vietā, kas nāk pēc nopietna padoma sakarā ar viņam nozīmīgu lietu.
Nu ta bļaķ ar ārā, nafuj.
No offense, bet ja tev tas likās bezgaumīgi un rupji, tad nostādi sevi tā cilvēka vietā, kas nāk pēc nopietna padoma sakarā ar viņam nozīmīgu lietu.
Nu ta bļaķ ar ārā, nafuj.
- Deliite[1337]
- euro
seit nakt pec palidzibas ir tapat ka macit merkakim spelet klavieres,te ir vieni gi sikie 13+ un maksimums kadi 10 cilveki kas ir sakarigi,un no tiem 3 datorfagi,2 kas ir mega e-thug,yoyo,yo,im,the niggest nigga hustla,un parejie te ienak tikai kko bezjedzigu iedirst,i to tikai pa savu temu!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Pagaidi, es saprotu ja tie 13 gadīgie krāniņi tā dara, bet cmon, čali. Tu esi vecāks par mani un es labi zinu ka galva tev neaug ārā no dirsas, nu tad, kur problēma?
Lai tie sīkie krāni diršas, tu takš varētu izrādīt arī kādu iniciatīvu. Nav jau tā ka Becis iet piedirst tavus tematus ar kautkādām glupībām, now aint it?
P.S. No You aint, im the niggest nigga hustla.
Lai tie sīkie krāni diršas, tu takš varētu izrādīt arī kādu iniciatīvu. Nav jau tā ka Becis iet piedirst tavus tematus ar kautkādām glupībām, now aint it?
P.S. No You aint, im the niggest nigga hustla.
- Deliite[1337]
- euro
okey.....vakar bik paspruka ne pa temu,tapec ka nebija garigais taja bridi,bet nu nakt te prasit tadu lietu nu es nez. ir citi forumu pa sito temu kur vinam palidzetu labak!
eu,kur var skatīties netā hokeju ?

Kas zin, varbūt čalim tas ir vienīgais forums, kurā šis sēž, tāpēc šeit arī prasa.Deliite[1337] wrote:okey.....vakar bik paspruka ne pa temu,tapec ka nebija garigais taja bridi,bet nu nakt te prasit tadu lietu nu es nez. ir citi forumu pa sito temu kur vinam palidzetu labak!
Anyways, nomainot tematu - 2. diena Restorānā-bistro pagājusi, not bad.
Jau iepazinos un sadraudzējos ar palīgu, kurš man vēl piedāvāja sarunāt praksi pie Rītiņa Vecrīgā uz nākamo reizi.
Galvenais ka nācās šodien barot duci (~38) Itāļu mentus, no kurienes tie uzradās - nezinu

Bet labi vien ir ka tādā profesijā eju - interesanti, pie reizes vēl vienmēr paēdis būsi