Beztēma #7
Moderator: Moderatori
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
- Hemis[ADT]
- Nelabojams spameris
Re: Beztēma #7
Hustler_Believs wrote:Tu nesaparati ko gribēju teikt, to ka dvi ar hdmi adapteri nedos hdmi kvalitāti. Uz aliem nederu, uz kādu čiriku varētu.
Yeah right...Hustler_Believs wrote:evol, saderam uz fizzu ka tu nebūtu par sadaļām neko teicis, ja nebūtu gibiic neko teicis.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
diemžēl pats sabrauci auzzās, jo fizz nevienā galā nav līdzigs pat alum.
Es teicu ka uz aliem nederu, fizz ir kautkas cits, jo alu praktiski nedzeru vairs.

GET REKT
- Deliite[1337]
- euro
fizz ir sidrs,a sidrs ir ljoti vajsh alus,kas domats meitenem,jo tur ir saldinatajs,un citi mesli kas ir so fancy!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
sidram nekāda sakara nav ar alu, process ir līdzīgs, bet materiāli izgatavošanas - citi.

GET REKT
- [AoD]Coyote
- Nelabojams spameris
Man garšo kartupeļi.
-
- Rakstnieks
Es pilnīgi apšaubu tavu teikumu pich, ka tev garšo kartupeļi. Es tam neticu, vari kā pierādīt?
man patīk biezpiens
- [AoD]Coyote
- Nelabojams spameris
es vakardien apedu pus tonnu
- bobiksv6k[1337]
- euro
Bezsakars... Ir jēga vispār kko šajā forumā lasīt? Visur viena diršanās un stulbs bazars par neko.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Deliite[1337]
- euro
te vairs nekad nebus ka agrak un vairak te nav ko spriest!
imma be hustlas kko ik pa laikam ievemj,tad kkadi super mega puwzn chalji,ka def u.c.,un tad random trolji ka picha un vel dazi,un citi dzivnieki kam galvenais kko tizlu ierakstit!
imma be hustlas kko ik pa laikam ievemj,tad kkadi super mega puwzn chalji,ka def u.c.,un tad random trolji ka picha un vel dazi,un citi dzivnieki kam galvenais kko tizlu ierakstit!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
-
- Nelabojams spameris
Un man likas ka tikai nG ir ar šo problēmas.

Dzīvojam tikai veinreiz, tpc izbaudi to ![/size][/color]
ok,ok.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
[17:30:30] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: zēle nav narkotika
[17:30:31] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ:
ok,ok.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
[17:30:30] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: zēle nav narkotika
[17:30:31] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ:

Kas Tev pret Hustlām, foo'?!?!Deliite[1337] wrote:te vairs nekad nebus ka agrak un vairak te nav ko spriest!
ljuljuljuljulju.
- [AoD]Coyote
- Nelabojams spameris
thug' life' jo' gengsta' shit' joo' im' nega' jo'
problem?
problem?