kadēļ tu vārdu "hustlas" raksti daudzskaitlī, ja varteikt vienīgais, kas šeit kaut ko raksta ir belaš?Deliite[1337] wrote:te vairs nekad nebus ka agrak un vairak te nav ko spriest!
imma be hustlas kko ik pa laikam ievemj,tad kkadi super mega puwzn chalji,ka def u.c.,un tad random trolji ka picha un vel dazi,un citi dzivnieki kam galvenais kko tizlu ierakstit!
Beztēma #7
Moderator: Moderatori
-
- Nelabojams spameris
Re: Beztēma #7
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Vēl kaut ko stulbāku jau nevarēji izdomāt ne?NS[1337] wrote:Belašs ir boss,tapēc arī Deliite tā raksta-hustlas.

- bobiksv6k[1337]
- euro
Eu, kas ir ar internetu telefonā OKartei un ZZ, ja es atrodos ārzemēs (Lietuvā). Maksa par MB mainās vai nemainās?
btw... ja man ZZ stāv iekšā vēl kkādi 80 mb par brīvu, es viņus varēšu izmantot tur?
Māc nelielas šaubas, tāpēc uzjautāju.
btw... ja man ZZ stāv iekšā vēl kkādi 80 mb par brīvu, es viņus varēšu izmantot tur?

Māc nelielas šaubas, tāpēc uzjautāju.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- [AoD]Coyote
- Nelabojams spameris
ne' tu' esi' lidojoss' kojots' jo'Abrams[T] wrote:deliit, es jenots, problemas?
kaads zin,ja visos prieksmetos esmu sekmiigs,tad driikst buut kads nesekmigs eksamens ?
aa un vel jaut..kaada ir atzime,ja nenoruna runu latviesu valoda,bet uzraksta eksamenu uz 6 ?
aa un vel jaut..kaada ir atzime,ja nenoruna runu latviesu valoda,bet uzraksta eksamenu uz 6 ?
pagāšgad varēja būt 2 nesekmīgi eksāmeni būt ,ja neviena nesekmīgā , ja viens nesekmīgs preikšmets ,tad viens eksāmens var ,bet ja 2 priekšmeti ,tad obligāti visi jānoliek ,ja nenoliec ,tad paliec vēlreiz devītajā.
latviešu valodā nav tik traki runāšanā ,bet ja tu esi pārī ar kkādu rēcīgu cilvēku ,tad ir traki . Es ,piemēram, riktīgi sāku smieties runāšanas daļā, bet seši dabūju.

latviešu valodā nav tik traki runāšanā ,bet ja tu esi pārī ar kkādu rēcīgu cilvēku ,tad ir traki . Es ,piemēram, riktīgi sāku smieties runāšanas daļā, bet seši dabūju.
Drīkst būt 1nesekmīgs priekšmets pa visam kopumā.Shift wrote:kaads zin,ja visos prieksmetos esmu sekmiigs,tad driikst buut kads nesekmigs eksamens ?
Un par to runāšanu, Tev būs jārunā!

3minūtes un sevis izvēlēta tēma, norunāt/ tas pats kas apmīzt divus pirkstus 

- bobiksv6k[1337]
- euro
Ja tu nerunā, tev automātiski ir 0 punkti. Tikai aizejot un pasakot skolotājai, lai iet dirst, var jau dabūt punktu, es domāju.Shift wrote:aa un vel jaut..kaada ir atzime,ja nenoruna runu latviesu valoda,bet uzraksta eksamenu uz 6 ?

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Koijots Lido Yo![AoD]Picha wrote:ne' tu' esi' lidojoss' kojots' jo'Abrams[T] wrote:deliit, es jenots, problemas?
Un Eksāmenos ir tie paši standartuzdevumi,kas tiek mācīti mācību stundās.Ja izcili izpildi testu,automātiski esi sekmīgs.Vajadzēja laikam 17-18 punktus no 52 iespējamajiem,kautkā tā.
Nē, neizlaidu, reģistrējoties epastā pieļāvu kļūdu un nevarēju apstiprinātHemis[ADT] wrote:man liekas, ka tu izlaidi levis_7

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
- [AoD]Coyote
- Nelabojams spameris
a ja man 4 nesekmigi ko man darit tagad