Nūm,es tev personīgi varu atsūtīt PC-checku ar detaļām,kas man ir,kā arī spešāl fō jū uzfilmēt in-game footage ar High settingiem.Deflow[DC] wrote:Tu nu būtu tas pirmais dirsas lēcējs, kam iet tā spēle. Spēle iet uz 10fps un uz minimālo un te sprēgā uzreiz. Pietam 100%, ka tev nemaz nav legāla kopija spēlei, jo mums visiem tak patīk zagt.NS[1337] wrote:Interesanti,kapēc šeit nav Battlefield 3 sadaļa?Ak jā,pāreizi,nevienam taču nevelk šo spēli.
Kā jau Kichyss teica-izveidojiet sadaļu-citas spēles,un tur arī sadaliet pa spēlēm,kā subforumu.Būs ērtāk un vieglāk.
Beztēma #7
Moderator: Moderatori
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Re: Beztēma #7
-
- Mana-mana
Dari tā, tikai lūdzu nefilmē ar 1,3 Mpix telefona kameru.NS[1337] wrote:Nūm,es tev personīgi varu atsūtīt PC-checku ar detaļām,kas man ir,kā arī spešāl fō jū uzfilmēt in-game footage ar High settingiem.Deflow[DC] wrote:Tu nu būtu tas pirmais dirsas lēcējs, kam iet tā spēle. Spēle iet uz 10fps un uz minimālo un te sprēgā uzreiz. Pietam 100%, ka tev nemaz nav legāla kopija spēlei, jo mums visiem tak patīk zagt.NS[1337] wrote:Interesanti,kapēc šeit nav Battlefield 3 sadaļa?Ak jā,pāreizi,nevienam taču nevelk šo spēli.
Kā jau Kichyss teica-izveidojiet sadaļu-citas spēles,un tur arī sadaliet pa spēlēm,kā subforumu.Būs ērtāk un vieglāk.

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
- [OFF]katelmaisis
- Censoņa
Emm, kas ir mainstream? Es nezinu kādēļ, bet, manuprāt, šis termins darbojās tikai uz tiem, kuri atver youtube un sāk rakņāties cauri tur esošajam top10 mūzikas sadaļāHemis[ADT] wrote:Hip Hops ir miris, Jay-Z ir joks, tāpat kā visi pārējie mainstream kalpi. Palicis tikai oldschool hh. Thats the sad truth.

Praktiski, man liekas, ka visi klausās ko viņi grib un kā viņi grib. Un tas, ka ir kāds, kas patīk lielākajai daļai ir tikai normāli. Viss attīstās. Tā kā labi vien ir, ka katru rītu nav jādzird vien un tie paši jociņi, kurus dzirdu katru rītu.

-
- Rakstnieks
Davai atsūti jeb ieliec šeit forumā vai atsūti @ PM.NS[1337] wrote:Nūm,es tev personīgi varu atsūtīt PC-checku ar detaļām,kas man ir,kā arī spešāl fō jū uzfilmēt in-game footage ar High settingiem.Deflow[DC] wrote:Tu nu būtu tas pirmais dirsas lēcējs, kam iet tā spēle. Spēle iet uz 10fps un uz minimālo un te sprēgā uzreiz. Pietam 100%, ka tev nemaz nav legāla kopija spēlei, jo mums visiem tak patīk zagt.NS[1337] wrote:Interesanti,kapēc šeit nav Battlefield 3 sadaļa?Ak jā,pāreizi,nevienam taču nevelk šo spēli.
@Hemis[ADT] , buļļu kūkas par Hip Hop būšanu mironis... Pats tik nemāki atrast sev pa prātam izpildītājus. Un man nav ne jausmas kā var nogalināt veselu kultūru.
"Mainstream" termins nu gan sazin kāda iemesla pēc ir padarīts par ļaunu, tieši pretēji ir labi ka izpildītājs ir guvis kautkādu slavu.
"Mainstream" termins nu gan sazin kāda iemesla pēc ir padarīts par ļaunu, tieši pretēji ir labi ka izpildītājs ir guvis kautkādu slavu.
- Hemis[ADT]
- Nelabojams spameris
Jā, tas nav slikti, kad iegūst kaut kādu slavu, bet ir atšķirība starp ''kaut kādu'' slavu un tīrāko mainstream, ko tev borē smadzenēs pa visiem mūzikas kanāliem un radio. Tas mainstream manuprāt lēnām sabojā mākslinieku un viņa lirikas paliek seklas. Galvenās tēmas ir maukas, nauda, bezrūpīga dzīve utt. Visi vecie buki ir vai nu miruši vai vienkārši ''retired''. Laiks ir nobeidzis hip hopu. Tāds ir mans uzskats.
https://www.youtube.com/watch?v=O9sIBAIzhlI
https://www.youtube.com/watch?v=O9sIBAIzhlI
Drīzāk mākslinieks beidzot parāda savu patieso "seju", nekā to sabojā.
Pats Nas radīja šo muļķību ka vesela kultūra ir mirusi un viss, nav vērts sekot tam aunam. Gaidu akmeņus krītam...
Pats Nas radīja šo muļķību ka vesela kultūra ir mirusi un viss, nav vērts sekot tam aunam. Gaidu akmeņus krītam...
7300GS Geforce nevajag?Deflow[DC] wrote:Tu nu būtu tas pirmais dirsas lēcējs, kam iet tā spēle. Spēle iet uz 10fps un uz minimālo un te sprēgā uzreiz. Pietam 100%, ka tev nemaz nav legāla kopija spēlei, jo mums visiem tak patīk zagt.NS[1337] wrote:Interesanti,kapēc šeit nav Battlefield 3 sadaļa?Ak jā,pāreizi,nevienam taču nevelk šo spēli.

-
- Rakstnieks
Nē nafig man to džīforcu?Hustler_Lyricist wrote:7300GS Geforce nevajag?Deflow[DC] wrote:Tu nu būtu tas pirmais dirsas lēcējs, kam iet tā spēle. Spēle iet uz 10fps un uz minimālo un te sprēgā uzreiz. Pietam 100%, ka tev nemaz nav legāla kopija spēlei, jo mums visiem tak patīk zagt.NS[1337] wrote:Interesanti,kapēc šeit nav Battlefield 3 sadaļa?Ak jā,pāreizi,nevienam taču nevelk šo spēli.
sezhu gulta pie portativa un dzeru tuborgu. + kaut atrak paietu tas 18 dienas.
te nav twitteris,kos
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
- [LTD]archiks
- Rakstnieks
Skatos, ka Believs aktīvi spamo kaut vai pēc gadiem, mēnešiem... 
Kaut kas jauns serverī noticis, kādas izmaiņas?

- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
TIešām tici ka SA:MP kautkas radikāli mainīsies?Es neticu.[NWA]Arturs wrote:Skatos, ka Believs aktīvi spamo kaut vai pēc gadiem, mēnešiem...
-
- Mana-mana
Tiešām kāds tic, ka Evol kādreiz nebūs daunis? es nē.NS[1337] wrote:TIešām tici ka SA:MP kautkas radikāli mainīsies?Es neticu.[NWA]Arturs wrote:Skatos, ka Believs aktīvi spamo kaut vai pēc gadiem, mēnešiem...
Nu sen varēji ielikt video...ar wuu neizdevās sarunāt, ka nofilmēs tev?

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio