tagad pat pakalniem ir acis!bobiks[1337] wrote:Tu maz zini, kas es esmu un ko es klausos, ja reiz vari spriest?Chromed wrote:Čirkainais hipster, es tev kaut ko jautāju?bobiks[1337] wrote: Labošu. Tu nezini nevienu, kam šeit ir līdzīga mūzikas gaume.
Beztēma #7
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #7

- bobiksv6k[1337]
- euro

un Tvaika ielā ir pieejams internets.Chromed wrote:tagad pat pakalniem ir acis!bobiks[1337] wrote:Tu maz zini, kas es esmu un ko es klausos, ja reiz vari spriest?Chromed wrote: Čirkainais hipster, es tev kaut ko jautāju?))))))))))))))))))))))))))))))))))

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*

- Deliite[1337]
- euro

Bobiks ir čirkains hipsters! ahahahahaawawahaha!!! 
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- bobiksv6k[1337]
- euro

Neesmu čirkains vairs! 

Te ar klasesbiedriem krūzojam ar Audi 80. Poweeeeeer!!!

Te ar klasesbiedriem krūzojam ar Audi 80. Poweeeeeer!!!

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Deliite[1337]
- euro

nu okey,tagad jau tikai hipsters!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
-
[AoD]Chuckie
- Servera Foruma Mod

- Deliite[1337]
- euro

sherlock approves!:DD
- [AoD]Coyote
- Nelabojams spameris

boni, taisi avataru un signature.. ja nē pats zini, kas būs. un jā zinu jau tavu ip.
Mans audis smukāks[AoD]Picha wrote:salīdzini avatārus un signatures.[NWA]Agenda wrote:Kādā vel klubiņā?

- [AoD]Coyote
- Nelabojams spameris

[16:24:34] Pēteris: man nava tik kruc, jo akentas kaupe māk poozēt.
Kas ir rittīga mūzika? Rittīga mūzika ir tā tur kur vīrieši iznāk laukā ar parūkām un dzīvsudrabu klātu ķermeni?Chromed wrote:Reperi, kleperi, klubņiki, huijņiki. Nezinu nevienu, kas šeit zin kas ir rittīga mūzika...
nu jā, šī vieta vienmēr ir bijusi pilna ar cilvēkiem, kuri vienkārši uzdzen smieklus, ko gan var teikt, labs.