EDIT: emi, tu iepostoji tad pat kad es, un es rakstiju mentalam to

Moderator: Moderatori
Man jau patīk,kā trispadsmitgadīgie tīņi,kam ir nopirkti Samsung Galaxy S2/iPhone un cita draza tagad gudri muld par to,kāds sūds ir budget class telefons.Te jau neviens nelasa to,ko es rakstu-man tādus hlamus NEVAJAG!!!Netam un pārējai miskastei ir domāts dators.Revok wrote:nokia 101 pilnīgi garām , bluetooth nav, gprs nav, atmiņa 16mb, 3g nav ,edge nav, 65tukst krāsas, kroč var turpināt, kopumā pogas lielas ,diezgan piemērots vecā gājuma cilvēkiem
13 gadīgie tīņi?Revok wrote:[quote="NS[1337]]
Man jau patīk,kā trispadsmitgadīgie tīņi,kam ir nopirkti Samsung Galaxy S2/iPhone un cita draza tagad gudri muld par to,kāds sūds ir budget class telefons.Te jau neviens nelasa to,ko es rakstu-man tādus hlamus NEVAJAG!!!Netam un pārējai miskastei ir domāts dators.
Es personigi telefonu mainu reizi gadā,jo pēc gada aktīvas lietošanas viņš ir nelietojams.Telefons krīt,sasitas un citas izvirtības notiek,un rezultātā vairāk par 2 gadiem neizvelk.Domā,man naudu nav kur likt un katru gadu par 200 latiem pirkt telefonu?Da nu nafig.Tādā gadījumā labāk nopērku lēto nokiu,un vajadzības gadījumā iPod Shuffle vai citu pleijerīti un miers.Tas,ka jūs savu telefonu bez maz vai sterilu padarat,to kārtīgi apjājot no visām pusēm un pucējat ar pastu,nenozīmē ka tas tagad jādara katram.Tipiskais latvietis savā pilnībā-nodirš visu ko var nodirst,un ko nevar nodirst,padara par nodiršamu.
Nac un iespraud, nummuru un adresi iedot ? Čota sen neesi redzēts, ākst. Atbrauc, varēsi izklāstīt man visu.NS[1337] wrote:Es tev tavu helmet cam pats personīgi kautkur dziļi iespraudīšu.Jau sāk apnikt šie mazo bērnu jociņi,uzbraucieni un cita šmara,kas patiešām nevienam neinteresē.Hustler_Believs wrote:Var tak filmēt driftu ar žiguli, ķip helmet cam ar skočuMaizeV6K wrote:Tak jums tagad evols iesmērēs sejā, ka tā miskaste ir labākais telefons kāds vien var būt un pēc žiguļa ar bloķi ar kuru driftot pa ciemu viņš pirks viņu.
kā tad tu rīkojies ar savu telefonu? man ir vodafone 845, tika nopirkts tiklīdz parādījās Latvijā un ne reizi neesmu nesis uz remontu, protams gļuko, bišķiņ ekrāns saplīsis, bet vel aizvien iet labi. Telefonu mainu labi ja reizi četros piecos gados, tā kā tu pats sevi esi apčakarējis nosaucot visus par sterilistiem, jo viņš man katru dienu tiek kaut kur nokrīt, atsitas, saspiežas, noberžas utt. Padomā čali, ko rakstiNS[1337] wrote:Man jau patīk,kā trispadsmitgadīgie tīņi,kam ir nopirkti Samsung Galaxy S2/iPhone un cita draza tagad gudri muld par to,kāds sūds ir budget class telefons.Te jau neviens nelasa to,ko es rakstu-man tādus hlamus NEVAJAG!!!Netam un pārējai miskastei ir domāts dators.Revok wrote:nokia 101 pilnīgi garām , bluetooth nav, gprs nav, atmiņa 16mb, 3g nav ,edge nav, 65tukst krāsas, kroč var turpināt, kopumā pogas lielas ,diezgan piemērots vecā gājuma cilvēkiem
Es personigi telefonu mainu reizi gadā,jo pēc gada aktīvas lietošanas viņš ir nelietojams.Telefons krīt,sasitas un citas izvirtības notiek,un rezultātā vairāk par 2 gadiem neizvelk.Domā,man naudu nav kur likt un katru gadu par 200 latiem pirkt telefonu?Da nu nafig.Tādā gadījumā labāk nopērku lēto nokiu,un vajadzības gadījumā iPod Shuffle vai citu pleijerīti un miers.Tas,ka jūs savu telefonu bez maz vai sterilu padarat,to kārtīgi apjājot no visām pusēm un pucējat ar pastu,nenozīmē ka tas tagad jādara katram.Tipiskais latvietis savā pilnībā-nodirš visu ko var nodirst,un ko nevar nodirst,padara par nodiršamu.
Pieaudz kkad!NS[1337] wrote:Tas,ka jūs savu telefonu bez maz vai sterilu padarat,to kārtīgi apjājot no visām pusēm un pucējat ar pastu,nenozīmē ka tas tagad jādara katram.