ludzu psakaidrojiet kpc mani ban !!!

Iegriezies šeit, ja tiki NEPATIESI nobanots.

Moderator: Moderatori

Locked

kada sakara mani banoja ?

ludzu atbildiet uz sho jaut ...kpc mani ban del sikuma .
0
No votes
ludzu unban
1
100%

Total votes: 1

Shwellers
Jauniņais
Jauniņais

ludzu psakaidrojiet kpc mani ban !!!

Post by Shwellers »

1. Niks, ar kuru tevi nobanoja: Shwellers
2. Tava IP adrese (ja nezini, izmanto šo: http://whatismyip.com): 78.84.11.148
3. Admina niks, kurš tevi nobanoja:[aod]Burner_Bank
4. Iemesls kāpēc tevi nobanoja:Tikai tapec ka viens saka saukt mani par nubu un ko es es saku teikt kad neesu nubs pats esi tads tad vinjs uzraxtija daunis vinjam shad nicks Eddy_Balboa un es jau ari nestaveshu klusu ja jau vinjs mani shadi sauka a ko man citu darit :)
[aod]Burner_Bank sanak kalps vinjiem ja jau Eddy_Balboa saka ban shwelleru tikai tapec kad es teicu ko preti nu labi es 10mit reizu uzliku flodu bet tas neko nenozime tapec jaliek bans del kautkada sikuma ? O_o
heisyournewgod
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: ludzu psakaidrojiet kpc mani ban !!!

Post by heisyournewgod »

Image
Image
Ar šito pietika lai tevi izbanotu puķumon !
Egotheist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: ludzu psakaidrojiet kpc mani ban !!!

Post by Egotheist »

LOL 10 reizu vienkarshu floodu? Es tevi nobanoju suudziibas deelj ask tika uzrakstiita forumaa es pat nezinu ko eddy_balboa teica serverii jo es izlasiiju suudziibu apspriedu to ar jannku ienaacu serverii nobanoju tevi un aizgaaju es pat nezinu ko tu edijam teici pirms manas ienaksanas un tas nebija ne par ko tev ir pelniitts bans neesi pirmais un neesi peedeejais kas tiek banots par sada veida floodu. Ne4iiksti free unban tev neredzeet ka savas ausis iemaies dziivot normaalu cilveku sabiedriibaa. Nakk no kautkadas urlu sabiedriskas iekaartas kuri domaa ka tas kurs rej visvairak ir viskrutakais. Dabuuji banu serverii un nebriinishos ja dabuusi arii forumaa :P
Locked