Jail par neko
Moderators: Moderatori, Servera administratori
Jail par neko
Šodien t.i. 2012. gada 11.jūlijā. apmēram 20:00 plkst. Admins AC pēkšņi sāk visus nu ne visus gandrīz par neko ieliek uz apmēram dažus uz 20000 sek. jailā vai pat 1000000 sek. jailā un reason liek kā team-kill, spawn-kill. Bet es nezinu par ko mani ielika jo es tajā brīdī biju AFK. :.
Re: Jail par neko
Admins :DDD Tātad ir tāds debīls čīteris, kam nav ko darīt, taisa spawn, fake killus un visiem jail. Admini par to vnk pasmejās un ignore. 

- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Ne jau visi admini.FUNK[Dc] wrote:Admins :DDD Tātad ir tāds debīls čīteris, kam nav ko darīt, taisa spawn, fake killus un visiem jail. Admini par to vnk pasmejās un ignore.
Pff jēgas nav no sadaļas visi unjailoti, tatad TC.

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
- [NF]Magnifico
- Censoņa
Tā kā biju klāt notikuma brīdī tad redzēju aŗī momentu... nenormāli lagi + ik pēc pāris min nāk atkal un jailo atkal... Saprotu ka arī adminiem tas sāk palikt apnicīgi, tapēc nevainojiet viņus pie tā, ka laicīgi jūs no cietuma neizņēma. 

- man12gadiMental[777]
- Censoņa
Kā jūs nesaprotat, ar ip changeram ir bezizeja, bano tik un tolka nekāda.
Ganjau pašam apniks un liks mūs mierā.
ps. Artradu iespēju kā netikt jaila, kad sāk visus mest pa jailaiem rakstiet kādu dm. piemeram /enter m4. man piemēram darbojas tas.
Ganjau pašam apniks un liks mūs mierā.
ps. Artradu iespēju kā netikt jaila, kad sāk visus mest pa jailaiem rakstiet kādu dm. piemeram /enter m4. man piemēram darbojas tas.

Ja gribat lai beidzu, pieprasu naudu - ingame, lai pietiktu dažiem leveliem. Vismaz jums būs miers.
- man12gadiMental[777]
- Censoņa
ātradies ar ķipa torrorismu pelnīt naudu.
Es jau pateicu - pijesies nuhaj.
Nākadu naudu tev nedošu.
Es jau pateicu - pijesies nuhaj.
Nākadu naudu tev nedošu.