Auto/Moto-mīļu sarunas
Moderator: Moderatori
- bobiksv6k[1337]
- euro
Re: Auto/Moto-mīļu sarunas
Ķipa stock, bet nomainīja ruļļus. Pazuda rāviens un ātrums uzkāpa. Tas džeks servisā it kā skatījās un teica, ka viņam oriģināli tādi nākot.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
-
- euro
Es nogriežu no dvieļa strēmelīti, ar skrūvgriezni to iestumju cilindrā caur sveces caurumu un skrūvēju laimīgs.
CAW
https://www.youtube.com/watch?v=6X1GW1r ... ature=plcpHustler_Believs wrote:Kāds man pateiks, kā sabloķēt variatoru lai atskruvētu ?

Kādas domas par baotian rolleriem?
P.S šodien tvnet lasiju,ka rolleriem arī vajadzēs skati iet, tik nav zināms vai 49cc ar.
P.S šodien tvnet lasiju,ka rolleriem arī vajadzēs skati iet, tik nav zināms vai 49cc ar.
- [NF]Magnifico
- Censoņa
- bobiksv6k[1337]
- euro
Ķīna paliek Ķīna...

I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Duraks vienā vārdā, no nākošā gada 49cc transportlīdzekļiem, jeb mopēdiem būs jaiet skate.Magnifico wrote:49cc rolleriem skate jāiet? Muļķības

Un jā, kas attiecas uz tavu jautājumu par rolleri.
Yiying=baoatian=huatioan=hyosung=yamati u.t.t visas ķīnas ir identiskas, jo ir ķīnas, keeway, smc , sym un vel daži ir izņēmumi, jo nāk ar mina hor motora kopiju kam ir daudz tuninga, kā arī ir 2t.

GET REKT
- [NF]Magnifico
- Censoņa
Believ, man pirmā dzirdēšana ka mazajam rollerim būtu jāiet skate
srsly?

srsly?

- bobiksv6k[1337]
- euro
Ok.. no 125cc uz augšu jā, bet tu neko nenosauci starp 49 un 125. Man čota liekas, ka tiem jau arī tgd skate jāiet, bet neesmu pārliecināts.Hustler_Believs wrote:no nākošā gada 49cc transportlīdzekļiem, jeb mopēdiem būs jaiet skate.Un visiem rolleriem no 125cc uz augšu jau tagad ir jāiet skate woody.

/b/oxG
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Šobrīd visam kam ir vairāk kā 49cc ir jaiet skate, ja tas ir reģistrēts kā mocis, 49cc rolleriem u.c būs jaiet no nākamā gada itkā.

GET REKT
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Krch man veicās, izjaucu transmisiju, ruļļi smuki kantaini vario arī itkā padilis, varētu jau ielikt tik jaunus ruļļus, bet ņemšu uzreiz multivaru, hebo ng vai polini vario.. Btw - kādus ruļļus likt ? Dzirdēju ka 3 liek uz uzrāvienu un 3 uz galu... ! ?
Rekur arī bildes :

Rekur arī bildes :

GET REKT
- bobiksv6k[1337]
- euro
Ruļļi kak novie! 
Jāskatās pēc tiem, kādi tev iepriekš bija. Ja bija norm, ņem tādus pašus. Ja gribi uzrāvienu lielāku, ņem vieglākus. Ja gribi ātrumu lielāku, tad smagākus.
Katrā gadījumā tev tā situācija nav tik švaka kā pacanam.
Šim dažs rullīts bij pa 5 daļām pa visu vario vāku izklīdis un no gumijas vispār ne smakas.

Jāskatās pēc tiem, kādi tev iepriekš bija. Ja bija norm, ņem tādus pašus. Ja gribi uzrāvienu lielāku, ņem vieglākus. Ja gribi ātrumu lielāku, tad smagākus.
Katrā gadījumā tev tā situācija nav tik švaka kā pacanam.

/b/oxG
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
es domāju ka pardodot šos man divi jaunu komplekti sanāks 
To ka smagāki = ātrums , vieglāki = uzraviens zinu, vairāk par ražotājiem interesē...

To ka smagāki = ātrums , vieglāki = uzraviens zinu, vairāk par ražotājiem interesē...

GET REKT
- Z_K[Vendetta]
- Censoņa