Te bija mLevels!
Moderator: Moderatori
Vispar jau neteici ka neiet teici ka nebija pabeikta and tagat kad pabeidzi itka nesi parbaudijis.un teiksu godig tas levelu skripts iskatas sazin no kurienes izvilkts un apgraizits.un priekrs lvl tak nav vajadzigs lietot strok ja bez ta var iztikt.Magnifico[TBW] wrote:Man nav laika pie kaut kā ļoti strādāt, vismaz uz doto brīdi... Nepatīk - nekačā... Bija teikts, ka pati sistēma neiet!
Dembelis wrote:Vispar jau neteici ka neiet teici ka nebija pabeikta and tagat kad pabeidzi itka nesi parbaudijis.un teiksu godig tas levelu skripts iskatas sazin no kurienes izvilkts un apgraizits.un priekrs lvl tak nav vajadzigs lietot strok ja bez ta var iztikt.Magnifico[TBW] wrote:Man nav laika pie kaut kā ļoti strādāt, vismaz uz doto brīdi... Nepatīk - nekačā... Bija teikts, ka pati sistēma neiet!
Btw tiesam ja kautko liec tad kaut nedaudz pacenties.
P.s ja jau sis ir domats lai var macities tad kapec taisiji sazin cik tur tos lvl butu sataisijis vismaz 5 ar 5 komandam un ta ka vis strada vot tad butu no ka macities.
Neapvainojies iespejams proti labi skriptot bet ja kautko dari tad dari kartigi un lidz galam.pie tagadejas sistemas vel daudz jastrada cik nu uzmetu aci tapec tiem kas neko daudz no pawno nejedz neiesaku vilkt.and kadam mod izdzest so topic jo sis neder showrooma.
Tač aizver muti!Dembelis wrote:Vispar jau neteici ka neiet teici ka nebija pabeikta and tagat kad pabeidzi itka nesi parbaudijis.un teiksu godig tas levelu skripts iskatas sazin no kurienes izvilkts un apgraizits.un priekrs lvl tak nav vajadzigs lietot strok ja bez ta var iztikt.Magnifico[TBW] wrote:Man nav laika pie kaut kā ļoti strādāt, vismaz uz doto brīdi... Nepatīk - nekačā... Bija teikts, ka pati sistēma neiet!
Btw tiesam ja kautko liec tad kaut nedaudz pacenties.
P.s ja jau sis ir domats lai var macities tad kapec taisiji sazin cik tur tos lvl butu sataisijis vismaz 5 ar 5 komandam un ta ka vis strada vot tad butu no ka macities.
Neapvainojies iespejams proti labi skriptot bet ja kautko dari tad dari kartigi un lidz galam.pie tagadejas sistemas vel daudz jastrada cik nu uzmetu aci tapec tiem kas neko daudz no pawno nejedz neiesaku vilkt.and kadam mod izdzest so topic jo sis neder showrooma.