Pirmkārt, es te retardojos forumā, jo serverī nav ko darīt, un tad, kad es to uzrakstīju, es pat nebīju iekš sampKichyss wrote:Draudziņ, aizmirsi aprakstīt šodienas situāciju serverī. Prieks ka esi veltījis dzīvi, lai informētu pārējos forumā par notiekošo serverī.Broken[TRK] wrote:Kā iet mani draugi?Ko tad no paša agrā rīta nedrotojam sampiņu?
Beztēma #7
Moderator: Moderatori
- broken[TRK]
- Censoņa

Re: Beztēma #7

brawken
- bobiksv6k[1337]
- euro

a tu ar šito visu retardošanos nemēģini?Shiney[TRK] wrote:Pirmkārt, es te retardojos forumā, jo serverī nav ko darīt, un tad, kad es to uzrakstīju, es pat nebīju iekš sampKichyss wrote:Draudziņ, aizmirsi aprakstīt šodienas situāciju serverī. Prieks ka esi veltījis dzīvi, lai informētu pārējos forumā par notiekošo serverī.Broken[TRK] wrote:Kā iet mani draugi?Ko tad no paša agrā rīta nedrotojam sampiņu?
btw. arī velāk neiegāju, takā, tas ka Tu mēģināji kaut ko no sevis paradīt bīja lieki..

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- broken[TRK]
- Censoņa

Ko man radīt? Ka esmu stulbs? 
Es nevis no sevis kaut ko gribu paradīt, bet daļu retārdu, kas apgrozās šeit.
Es nevis no sevis kaut ko gribu paradīt, bet daļu retārdu, kas apgrozās šeit.

brawken
- GUN4A_METINAATAAJS
- Jauniņais

ATBALSTAM ŠO JAUNIETI AR JŪTĀM . VIŅA REPS SKAN LĪDZIGI KĀ BIGGIJAM VAI 2PACAM. WEAKBLAST
Mana vecmutere var atrāk pantu noskaitīt nerīstosies.
Mana vecmutere var atrāk pantu noskaitīt nerīstosies.
-
[AoD]Deflowv6k
- Rakstnieks

O jā, viņam ir izaugsme! Sūtam visi viņam like uz video un viņš dabūs youtube partnershipu, ā jā vēl uzspiežat subscribe, tas dos vēl lielāku iespēju to dabūt!!!
man patīk biezpiens
bullet, kur solītās bildes un video?
- Kvatrochijs
- Nelabojams spameris

-
Slimshady[NGT]
- Rakstnieks

Tak nebūs, jo BulleT's jau vienu reizi aizbrauca, bet Woody neatnāca.Revok wrote:bullet, kur solītās bildes un video?
Last edited by Slimshady[NGT] on 15 Aug 2012, 16:44, edited 1 time in total.
-
Slimshady[NGT]
- Rakstnieks

Jā, nopietni, nopienti aizbrauca.eminemZ wrote:Nopietni šis bija ?
Bet skāde tā, ka Woody neabrauca.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*

Slimsheidy[777] wrote:Jā, nopietni, nopienti aizbrauca.eminemZ wrote:Nopietni šis bija ?
Bet skāde tā, ka Woody neabrauca.
vajag uztaisit pasakumu ''BoxG Rings'' visi kam ir pretenzijas varetu izrubities, pec tam vel varetu kadu tusofku.

GET REKT
tad jau dzenis nomīza, kā saka 
Neko nebiju nomīzis.
Bija runāts,ka Mental uzvanīs,bet tā arī nesagaidiju zvanu. un neesmu nekāds ekstrasens kurš var pateikt kad tad viņš tur Raganā ir
Vakarā braucu uz Siguldu un Turaidā redzēju kā sēdēja un kājas uz ceļa uzlicis bija, man vismaz liekas,ka tas bija viņš.
Nebija laika kāpt ārā un runāties, bija daudz cilvēku nshit + tā jau kavējos! :S
P.S Slimshady tu jau pats nemaz nebiji
Bija runāts,ka Mental uzvanīs,bet tā arī nesagaidiju zvanu. un neesmu nekāds ekstrasens kurš var pateikt kad tad viņš tur Raganā ir
Vakarā braucu uz Siguldu un Turaidā redzēju kā sēdēja un kājas uz ceļa uzlicis bija, man vismaz liekas,ka tas bija viņš.
Nebija laika kāpt ārā un runāties, bija daudz cilvēku nshit + tā jau kavējos! :S

-
Slimshady[NGT]
- Rakstnieks

Būtu jau bijis arī, bet tieši tanī dienā aizgulējos līdz Viniem. Mental jau mani gaidīja, bet nesagaidīja @ Skype, tad arī aizbrauca viens. Cerams, ka BulleT's būs vēl un tu būsi un es arī.Woody[TITNS] wrote:Neko nebiju nomīzis.