Beztēma #7
Moderator: Moderatori
-
- Jauniņais
Re: Beztēma #7
Slimšeidijs, kamōn čali! Tu tak biji tas bailīgais puisīts, kurš klusēja @ skype 20 minūtes, kamēr es bazarēju ar dažiem sa:mp čaļiem. 

-
- Rakstnieks
Neatceros tādu reizi, bet okk.ArtursHesits wrote:Slimšeidijs, kamōn čali! Tu tak biji tas bailīgais puisīts, kurš klusēja @ skype 20 minūtes, kamēr es bazarēju ar dažiem sa:mp čaļiem.

Tak padomā - Jūs tur savā starpā runājat es jūs nezinu un man vienkārši nav parko ar jums runāt. Protams, tad arī es klusēšu.

BulleT'u jau +/- zinu, tapēc nav problēmas.
-
- Jauniņais
Tur jau tā lieta, ka man arī tur neviens nebija pazīstams. Vnk spēlējām un runājām vienlaidzīgi. Es tev prasīju, ''kapēc nerunā slim''? Un tu raudošā sieviešu balstiņā atbildēji, ka nevari. 
Nē nu viss ir bumbās, man tikai nepatīk sīkaļas, kuri tēlo gangsterus caur monitoru

Nē nu viss ir bumbās, man tikai nepatīk sīkaļas, kuri tēlo gangsterus caur monitoru

-
- Rakstnieks
Artūr, artūr.. Vienīgais, kas tagad tēlo gangsteri caur monitoru esi tu! Jā, tu man prasīji kapēc nerunāju un es atbildēju "Man jau nav parko te runāt", nevis "Es navaru". Nu labi tas vienalga un par sieviešu balstiņu var padomāt. Vēlies, kādu dienu droši varēsim parunāt @ Skype.
- man12gadiMental[777]
- Censoņa
šoreiz gan kkādu crap izveidoja swag,bet tomēr klausīties var! retor gadijumos.
-
- Servera Foruma Mod
True,true tāda tā viņam balss ir!ArtursHesits wrote: Es tev prasīju, ''kapēc nerunā slim''? Un tu raudošā sieviešu balstiņā atbildēji, ka nevari.
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Ahūūna. SWAG.Mental[777] wrote:Tā ir narkotika.!

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
-
- Jauniņais
ahahahahah labs, gar zemi vnkChuckie[777] wrote:yo, man krutc avatars

-
- Rakstnieks
Woody[TITNS] wrote:True,true tāda tā viņam balss ir!ArtursHesits wrote: Es tev prasīju, ''kapēc nerunā slim''? Un tu raudošā sieviešu balstiņā atbildēji, ka nevari.
jēbal, tiešām, ja kāds vēlās runāt pa Skype droši, nav problēmas.

Last edited by Slimshady[NGT] on 16 Aug 2012, 18:01, edited 1 time in total.
jā , avatārs labaīs.Chuckie[777] wrote:yo, man krutc avatars