Beztēma #7
Moderator: Moderatori
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Re: Beztēma #7
Jo viss tas jūsu bars šobrīd nāk un kautko beztolka te murgo, par to cik tur ir kruti, ko tu te vel dari, ja tur ir tik labi ?Woody[TITNS] wrote:Tak ko tu uztraucies cik ilgi tas projekts pastāvēts?

GET REKT
-
- Rakstnieks
Tāpat kad nosprāgs tas jūsu krutais projekts atnāksiet atpakaļ tēlosiet krutos.
man patīk biezpiens
- [AoD]Coyote
- Nelabojams spameris
Deflow, kur sig? 

-
- Rakstnieks
Tu jau tik vien to gribi,lai nosprāgst! bet tikai to var dabūt gatavu tavos sapņos.!Deflowv6k wrote:Tāpat kad nosprāgs tas jūsu krutais projekts atnāksiet atpakaļ tēlosiet krutos.

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Pats saprati ko uzrakstiji ?Woody[TITNS] wrote:Tu jau tik vien to gribi,lai nosprāgst! bet tikai to var dabūt gatavu tavos sapņos.!Deflowv6k wrote:Tāpat kad nosprāgs tas jūsu krutais projekts atnāksiet atpakaļ tēlosiet krutos.

GET REKT
-
- Rakstnieks
- [NF]Magnifico
- Censoņa
Saprašana man tomēr ir, kā nekā mans gta* pastāvēja gandrīz gadu, līdz atvēru tumšo zonu! Tumšā Zona pastāvēs tik ilgi, līdz izzudīs pati sa-mp aktivitāte serveros, tāpēc par to, kad tas aizvērsies variet spriest paši. Ja pakritīsim, piecelsimies!Hustler_Believ6ks wrote:ok, interesantāks, bet cik ilgi ? Projektu nevar vadīt cilvēki kuriem nav saprašanas ko viņi dara, negribu veidot konfliktu - bet padomā pats.Woody[TITNS] wrote:neiet runa par to cik ilgi pastāv,iet runa par to,ka darkzone būs interesantāks.Hustler_Believ6ks wrote:
cik ilgi eksistē boxg, un cik tas tumšais serveris ?
boxg ir 4 gadi, tam serverim - cik nedēļas ? Vel komentāri ?
Deflow, bērniņ, bagāts puika jau tu esi, tik dūša papēžos, lai vismaz kaut cik patiesu argumentu man pateiktu!
- [AoD]Coyote
- Nelabojams spameris
Nopietni? No Believable anti? Iemesls nekāds.. Believable pats ienāk reizi mēnesī, no drauga dabūjis acc ne par ko un vēl izsakās pieteikumos. 

- [OFF]katelmaisis
- Censoņa
Ja kaut vienu cilvēku interesētu - interesantāki serveri un gameplay, tad te sen jau runa būtu par mta. Tas tikai pierada to, ka jums šeit skaidrs nav neviens kritērijs vispār.

- eminemZ[DC]
- Rakstnieks
Iesaki kādu mta serveri.
- [OFF]katelmaisis
- Censoņa
MTA vienmēr ir bijusi lieliska serveru liste (t.i. runa ir par severu pārlūku). Laipni aicināts izvēlēties ^^