Beztēma #7
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #7
būs jāpamēģina:D es pa ikariam ņemos
- Gumybear[Vendetta]
- Servera admins
Lai Normāli spēlētu un ko labu dabūtu nav jamet iekšā nauda?bobiksv6k[1337] wrote:Jātaisa augšā sava armija un jācīnās pret citām armijām.

- bobiksv6k[1337]
- euro
Nekādu naudu neviens nekam neprasa.
Nav arī nekādu papildus opciju, ko var iegādāties par naudu. Viss par brīvu.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
-
- Rakstnieks
Minitroopers - Būs laikam jāpameiģina.
- Hustler_Imis
- Rakstnieks
VAROŅI, VAROŅI, VAROŅI.Kaspers[TRK] wrote:fantazēt tev sanāk. ai labi , nav tev vairs jēga vispār neko atbildēt.
un Agenda - tas dēļ ātrās rakstīšanas un es nepiedomāju kā rakstīju. īstenībā pohu* tos komatus tas tikai forums.

- [LTD]archiks
- Rakstnieks
IMĪC, IMĪC, IMĪC.Hustler_Imis wrote:VAROŅI, VAROŅI, VAROŅI.Kaspers[TRK] wrote:fantazēt tev sanāk. ai labi , nav tev vairs jēga vispār neko atbildēt.
un Agenda - tas dēļ ātrās rakstīšanas un es nepiedomāju kā rakstīju. īstenībā pohu* tos komatus tas tikai forums.

-
- Nelabojams spameris
sorry, but it was too lame 

Kāds gadījumā netirgo DrDre austiņas? Zinu ka Charge, bet viņš dr.lv vel nav bijis pagaidām ;dd

- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
money wasteAgenda wrote:Kāds gadījumā netirgo DrDre austiņas? Zinu ka Charge, bet viņš dr.lv vel nav bijis pagaidām ;dd

why?[AoD]edzha wrote:money wasteAgenda wrote:Kāds gadījumā netirgo DrDre austiņas? Zinu ka Charge, bet viņš dr.lv vel nav bijis pagaidām ;dd

- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
kāda velna pēc ir jāpērk DrDre padjobku austiņas par 20 latiem,ja var par to naudu nopirkt normālas ausis?Ķipa gribi izcelties?Piedirs bikses lielveikala vidū,būsi izcēlies.
Vari iet un dirst tajās biksēs. Charge viņas tirgo pa 4.49Evol[1337] wrote:kāda velna pēc ir jāpērk DrDre padjobku austiņas par 20 latiem,ja var par to naudu nopirkt normālas ausis?Ķipa gribi izcelties?Piedirs bikses lielveikala vidū,būsi izcēlies.

- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Tu jocīgs esi?feikus par pieciem latiem pirkt?Es pat par brīvu neņemtu,jo zinu,ka ir feiki un skan takā mucā.Agenda wrote:Vari iet un dirst tajās biksēs. Charge viņas tirgo pa 4.49Evol[1337] wrote:kāda velna pēc ir jāpērk DrDre padjobku austiņas par 20 latiem,ja var par to naudu nopirkt normālas ausis?Ķipa gribi izcelties?Piedirs bikses lielveikala vidū,būsi izcēlies.un nevaig man tās big shits pa visu galvu, bet parastas mazās austiņas.
Priekš tam ir tāda iespēja, kā pirms iegādes pārbaudīt viņas.. p0hu1 ka feiki, ja normāli skan, tad var ņemt.Evol[1337] wrote:Tu jocīgs esi?feikus par pieciem latiem pirkt?Es pat par brīvu neņemtu,jo zinu,ka ir feiki un skan takā mucā.Agenda wrote:Vari iet un dirst tajās biksēs. Charge viņas tirgo pa 4.49Evol[1337] wrote:kāda velna pēc ir jāpērk DrDre padjobku austiņas par 20 latiem,ja var par to naudu nopirkt normālas ausis?Ķipa gribi izcelties?Piedirs bikses lielveikala vidū,būsi izcēlies.un nevaig man tās big shits pa visu galvu, bet parastas mazās austiņas.