Nemo
Moderator: Moderatori
Nemo
1. Niks, ar kuru tevi nobanoja; - Nemo
2. Tava IP adrese (ja nezini, izmanto šo: http://whatismyip.com); - 81.198.97.217
3. Admina niks, kurš tevi nobanoja - [ODC]_jannka
4. Iemesls kāpēc tevi nobanoja. - hacks
Skaidrojums no manas puses - Nu es ienacu serveri saku tur saudities ar visadiem kas pa manu vagi sava , tad viena reize es ieraudziju barinu ar 4aliem kautko vini tur darija nez ko /cardealerA ! viens pa mani saka saut ta es so novacu un novacu ari parejos ka ari uzlaidu gaisaa vagi ! un vso ban - hacks !
2. Tava IP adrese (ja nezini, izmanto šo: http://whatismyip.com); - 81.198.97.217
3. Admina niks, kurš tevi nobanoja - [ODC]_jannka
4. Iemesls kāpēc tevi nobanoja. - hacks
Skaidrojums no manas puses - Nu es ienacu serveri saku tur saudities ar visadiem kas pa manu vagi sava , tad viena reize es ieraudziju barinu ar 4aliem kautko vini tur darija nez ko /cardealerA ! viens pa mani saka saut ta es so novacu un novacu ari parejos ka ari uzlaidu gaisaa vagi ! un vso ban - hacks !
- Stailers[BoxG]
- Nelabojams spameris
Re: Nemo
Un tu vēl gribi būt admins
Kā tu vari uzturēt serverī kārtību ja pats pārkāp noteikumus? Unban dabūsi tad kad pūcei aste ziedēs5.Turēšu kārtību serverī
-
- Nelabojams spameris
http://jannka23.filer.lv/Gta_Sa/file-un ... v.htm#ftop
Kaut kā unreal ātri šauj ar snaiperi ne ? Kādi ataisnojoši vārdi ?
Kaut kā unreal ātri šauj ar snaiperi ne ? Kādi ataisnojoši vārdi ?
- Deliite[1337]
- euro
vinsh sava ar shitadu mantu tikai 20x atrak! 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris
-
- Nelabojams spameris
Mhm baigie lagi. No unban for you.
Jogi man tev atsūtīt orģinālo failu kurš sver pie 500mb lai redzētu ka tur nav pātrinājuma ? (*****)
Jogi man tev atsūtīt orģinālo failu kurš sver pie 500mb lai redzētu ka tur nav pātrinājuma ? (*****)
- Deliite[1337]
- euro
tur nekas nav paatrinats!
P.S. muzons Ownigs! negribi atsutit?
bus man jauns hits ko telefona klausities!
P.S. muzons Ownigs! negribi atsutit?

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris
yeah, yeah !!!Nemo wrote:vtf? ammm maybe lagi
?
nu nez ja vaig varat ielist mana kompi , hacku nau !

izdzēsis čītus un tagad saka, ka var līst...
vecīt - mūs tu neap**sīsi mēs tādus kverpļus kā tevi zinam

no unban for ya
-
- Nelabojams spameris
Eh gribēju no Nemo sagaidīt kaut ko riktīgi rēcigu un failīgu ! Bet nu tā arī nesagaidiju no unban for u puke