nu normAgenda wrote:nu dafuq. gribēju ieiet samp'ā, bet tas rang ban..

Moderator: Moderatori
nu normAgenda wrote:nu dafuq. gribēju ieiet samp'ā, bet tas rang ban..
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
tas ir bobika radītais darbs,bet mans ar rox!Deliite[1337] wrote:nu normAgenda wrote:nu dafuq. gribēju ieiet samp'ā, bet tas rang ban..btw,agenda,kpc tev tads sigs?
Agendas labāksWoody[TITNS] wrote:tas ir bobika radītais darbs,bet mans ar rox!Deliite[1337] wrote:nu normAgenda wrote:nu dafuq. gribēju ieiet samp'ā, bet tas rang ban..btw,agenda,kpc tev tads sigs?
Nē, mans vislabākais.Chosen[Vendetta] wrote:Agendas labāksWoody[TITNS] wrote:tas ir bobika radītais darbs,bet mans ar rox!Deliite[1337] wrote:
nu normbtw,agenda,kpc tev tads sigs?
mans signature teksts izsaka visu.[AoD]Coyote wrote:Nē, mans vislabākais.Chosen[Vendetta] wrote:Agendas labāksWoody[TITNS] wrote:
tas ir bobika radītais darbs,bet mans ar rox!
Tavs teksts manam sigam līdzi netur, cuz bobiks so pr0, and u so n00bCakijs123 wrote:mans signature teksts izsaka visu.[AoD]Coyote wrote:Nē, mans vislabākais.Chosen[Vendetta] wrote:
Agendas labāks
Mans signatures visskrutākais. - cuz she have nice boobsAgenda wrote:Tavs teksts manam sigam līdzi netur, cuz bobiks so pr0, and u so n00bCakijs123 wrote:mans signature teksts izsaka visu.[AoD]Coyote wrote: Nē, mans vislabākais.
Agenda wrote:Tavs teksts manam sigam līdzi netur, cuz bobiks so pr0, and u so n00bCakijs123 wrote:mans signature teksts izsaka visu.[AoD]Coyote wrote: Nē, mans vislabākais.
Mans avatārs tāpat vislabākais.Chosen[Vendetta] wrote:Mans signatures visskrutākais. - cuz she have nice boobsAgenda wrote:Tavs teksts manam sigam līdzi netur, cuz bobiks so pr0, and u so n00bCakijs123 wrote:
mans signature teksts izsaka visu.
Man ir vislabākais avatars, vislabākais signature, un pats esmu vislabākais no jums visiem faggotiem, ēzeļiem! Best In The World[AoD]Coyote wrote:Mans avatārs tāpat vislabākais.Chosen[Vendetta] wrote:Mans signatures visskrutākais. - cuz she have nice boobsAgenda wrote:
Tavs teksts manam sigam līdzi netur, cuz bobiks so pr0, and u so n00b
EURO ŅJAM!Ar4iks[TITNS] wrote:Man ir vislabākais avatars, vislabākais signature, un pats esmu vislabākais no jums visiem faggotiem, ēzeļiem! Best In The World[AoD]Coyote wrote:Mans avatārs tāpat vislabākais.Chosen[Vendetta] wrote:
Mans signatures visskrutākais. - cuz she have nice boobs
SAULE ŅJAM!bobiksv6k[1337] wrote:EURO ŅJAM!Ar4iks[TITNS] wrote:Man ir vislabākais avatars, vislabākais signature, un pats esmu vislabākais no jums visiem faggotiem, ēzeļiem! Best In The World[AoD]Coyote wrote: Mans avatārs tāpat vislabākais.
Mega quote[AoD]Coyote wrote:SAULE ŅJAM!bobiksv6k[1337] wrote:EURO ŅJAM!Ar4iks[TITNS] wrote: Man ir vislabākais avatars, vislabākais signature, un pats esmu vislabākais no jums visiem faggotiem, ēzeļiem! Best In The World
Megger quoteIzsitejsv6k[777] wrote:Mega quote[AoD]Coyote wrote:SAULE ŅJAM!bobiksv6k[1337] wrote: EURO ŅJAM!
Bitch pleasebobiksv6k[1337] wrote:Megger quoteIzsitejsv6k[777] wrote:Mega quote[AoD]Coyote wrote: SAULE ŅJAM!