Mūzikas spēle 2
Moderator: Moderatori
Re: Mūzikas spēle 2
Šī izpildītāja mūzikas saturs ir vienveidīgs, kas man ļoti riebjas. Pati dziesma man atgādina deformētu, klibojošu 80'o gadu pop dziesmu, vienīgā atšķirība ir tāda ka 80'o gadu pop mūzikā bija dziļāka doma. Īsāk sakot, šī dziesma ir viena liela košļājamā gumija. 5/10
- [NWA]Aeroz
- Jauniņais
- Location: Compton and Long-Beach together and you know you're in trouble.
Sākumā domāju, ka nav mans stils, bet kad noklausījos dziesmu, tīri laba izklausījās. 7,49/10!

Iepriekšējie lietotājvārdi: Ta4hoo|Splints|Summer|Aerosmith.
BoxG jau no 2009. gada!
-
- Rakstnieks
Nav mans stils, nepatīk man šāda veida mūzika. Nu nezinu, bet šo + / - klausīties varēja.
6 / 10.
6 / 10.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Nē,nē,nē!!! Galīgi nav manā gaumē, pat kā prikols neliekas īsti laba. Ne vokāls, ne ritms nav patīkams, īsāk sakot man galīgi nepatīk! 2/10,

GET REKT
ohh.. atrubījos pret galdu klausoties šito mēslu. Nav man gaume tādus shitus klausīties. 3/10
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
God?gi sakot man nevisai. Itk? jau var klaus?ties, bet ikdien? nesp?tu klaus?ties. 6/10
https://www.youtube.com/watch?feature=pl ... JMnzdUsTBk
P.S. ar [youtube][/youtube] tagiem neg?ja.
https://www.youtube.com/watch?feature=pl ... JMnzdUsTBk
P.S. ar [youtube][/youtube] tagiem neg?ja.

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
neesmu tādas mūzikas fans,bet šī dziesma man patīk. patīkami,ka jauki basi iet pa māju. 8/10
- broken[TRK]
- Censoņa
Dziesma ir tāda, ko varetu dažreiz mašīnā kaut kur braucot paklausīties.
Noklausījos vienu minūti īsti nepatika. 5/10
Noklausījos vienu minūti īsti nepatika. 5/10

brawken
- [AoD]Supreme
- Censoņa
labi, turpināšu normāli.
-
- Rakstnieks
Hopsina'a dziesmas man patīk. Šī arī patīk un viņa citas dziesmas arī patīk, tapēc par šo došu 9/10.
P.S labs novērtējums tev par iepriekšējo dziesmu. ^_^
P.S labs novērtējums tev par iepriekšējo dziesmu. ^_^
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Vispār man Hollywood Undead gabali patīk, taču šī konkrētā dziesma nelikās īsti skanīga, plus izklausijās too mainstream, bet nu nav tik traki. 6/10.

GET REKT
- broken[TRK]
- Censoņa
Agrāk šī dziesma ļoti patika un klausijos to bieži.
Tad kādu laiku nebīju viņu dzirdējis, jo droši vien apnika, tagad bīja patikami dzirdēt un noklausijos to līdz galam.
vēlos vertējumu par šo dziesmu...

noklausies visu, savadak no tava komentāra nebūs jēgas un tu nezināsi visu dziesmu pilnība, protams nepartinot, jo tā tu palaidīsi garām svarīgas dziesmas daļas, kuras būtu svarīgi, lai tu novertē.
Tad kādu laiku nebīju viņu dzirdējis, jo droši vien apnika, tagad bīja patikami dzirdēt un noklausijos to līdz galam.
vēlos vertējumu par šo dziesmu...

noklausies visu, savadak no tava komentāra nebūs jēgas un tu nezināsi visu dziesmu pilnība, protams nepartinot, jo tā tu palaidīsi garām svarīgas dziesmas daļas, kuras būtu svarīgi, lai tu novertē.

brawken
Nāksies atvainoties tev, man nav laika, lai šai dziesmai atvēlētu veselu stundu no manas dzīves, itīpaši, ja dziesma atkārtojas ik pēc 10 sekundēm. Es veltīju dziesmai kādas 45 sekundes.
Šo dziesmu pratīs novērtēt tikai dubstep maniaki, jo pati dziesma ir viens liels troksnis. Vokāls dziesmai ir ļoti kaitinošs, bīts ir vienas lielas galvassāpes. Viss, ko varu teikt par dziesmu ir šis - nav slikta mūzika, bet ir tikai nepareizs klausītājs. 4/10
Šo dziesmu pratīs novērtēt tikai dubstep maniaki, jo pati dziesma ir viens liels troksnis. Vokāls dziesmai ir ļoti kaitinošs, bīts ir vienas lielas galvassāpes. Viss, ko varu teikt par dziesmu ir šis - nav slikta mūzika, bet ir tikai nepareizs klausītājs. 4/10
- [NWA]Aeroz
- Jauniņais
- Location: Compton and Long-Beach together and you know you're in trouble.
Man patika, gan vārdi, gan melodija, viss salikts kopā izklausījās tīri labi. [8/10]

Iepriekšējie lietotājvārdi: Ta4hoo|Splints|Summer|Aerosmith.
BoxG jau no 2009. gada!
- eminemZ[DC]
- Rakstnieks