Beztēma #8
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #8
es gaidu atbildes un pierādi, ka esmu tev kaut ko rakstījis!
Ahh archiks netiks forumā jo kad būs unban tad jau būs pasaules gals...
Kas par vainu kad tel slēdżu klāt pie pc man rāda šo.

Kas par vainu kad tel slēdżu klāt pie pc man rāda šo.

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Tieši tulkojot - Neatpazita iekarta. Mans minējums būtu ka dators neatpazīst telefonu, diezgan dīvaini ņemot vērā ka w7 ir automātiskie draiveri.. 

GET REKT
Tur jau tā lieta. tpc prasiju vnk kāds varbūt zinātu . jo gribu savu veco pc sataisīt līdz galam.hustler_RickRoss wrote:Tieši tulkojot - Neatpazita iekarta. Mans minējums būtu ka dators neatpazīst telefonu, diezgan dīvaini ņemot vērā ka w7 ir automātiskie draiveri..
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Linku vari iedot? Da shitai miskastei vel daudz kas japeerk..hustler_RickRoss wrote:Ja gribi galīgu svežoku uzstum jaunu wind'u. Nekā sarežģīta tur nav.

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Sameklē pats, pilni trakeri ir. Ja galīgi pats nerubī tādas lietas, par aqua blue parliamentu visu varu sainstalēt.

GET REKT
- Deliite[1337]
- euro
da es tev pa 20sant zz kredita iedoshu linku uz windows 7!hustler_RickRoss wrote:Sameklē pats, pilni trakeri ir. Ja galīgi pats nerubī tādas lietas, par aqua blue parliamentu visu varu sainstalēt.
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Deliite[1337] wrote:da es tev pa 20sant zz kredita iedoshu linku uz windows 7!hustler_RickRoss wrote:Sameklē pats, pilni trakeri ir. Ja galīgi pats nerubī tādas lietas, par aqua blue parliamentu visu varu sainstalēt.
Es jau runāju par aiziešanu, ar savu disku un uzinstalēšanu.

GET REKT
- [OFF]katelmaisis
- Censoņa
Dīvaini, ka te neviens vēl nav ieteicis viņam aizmirst par win7 un uzsākt jaunu, skaistu dzīvi ar 8
.

- DagnisHesits
- Censoņa
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
- DagnisHesits
- Censoņa
Viss kārtībā uzliku jaunu un viss iet..