Man stāstīja līdzīgi, bija kkāda avārija, un par bleķiem samaksāja vairāk, nekā būtu nopircis tādu pašu opeli vietā.eminemZ[DC] wrote:Cik zinu tad opel astra 2008 gada. Pazīstams čalis atdzina no vācijas pirms gada. Un čalim, lai nomainītu sajūga bija jāmaksā štuka lati. Es domāju, ka opelis nav tā vērts. Laikam cik sapratu viņam esot kautkādi divi spara rati, lai pārslēgšanos starp ganģiem nejustu gandrīz nemaz.
Auto/Moto-mīļu sarunas
Moderator: Moderatori
- DagnisHesits
- Censoņa
Re: Auto/Moto-mīļu sarunas

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Panesās smiekli nedaudz, ja tu uzskati ka bmw 530 ir mašīna bezceļiem, tad piedod tu nedomā pareizajā virzienā. Ganjau ka opelim nekādas vainas nav, man saskarsme maza ar tādiem bijusi, zinu tikai to ka man tāds nekad nebūs.
Teikt ka visi opel rūsē, ir tas pats ka bmw ir diagnoze - banalisma kalngals. Katrs brauc ar ko grib / un / var atļauties.
peace folks.
Starpcitu aleksi, tā ir tīrākā gaumes lieta, man tīri labi patīk audi, bet sirdij tuvs ir tikai BMW..
Teikt ka visi opel rūsē, ir tas pats ka bmw ir diagnoze - banalisma kalngals. Katrs brauc ar ko grib / un / var atļauties.

peace folks.
Starpcitu aleksi, tā ir tīrākā gaumes lieta, man tīri labi patīk audi, bet sirdij tuvs ir tikai BMW..

GET REKT
- DagnisHesits
- Censoņa
[quote="hustler_RickRoss"][/quote]
Es nēesmu teicis kad 530 ir priekš bezceļiem, tikai salīdzinu divas mašīnas, kuras bija tajā izbraucienā.
Es nēesmu teicis kad 530 ir priekš bezceļiem, tikai salīdzinu divas mašīnas, kuras bija tajā izbraucienā.

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Dagnis wrote:Es nēesmu teicis kad 530 ir priekš bezceļiem, tikai salīdzinu divas mašīnas, kuras bija tajā izbraucienā.hustler_RickRoss wrote:
Tās ir pilnīgi atsevišķu klasu mašīnas, tas ir tāpat kā pateikt, kapēc landcruisers var izbraukt tur kur škoda fabia nevar.

GET REKT
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
eminemZ[DC] wrote:Cik zinu tad opel astra 2008 gada. Pazīstams čalis atdzina no vācijas pirms gada. Un čalim, lai nomainītu sajūga bija jāmaksā štuka lati. Es domāju, ka opelis nav tā vērts. Laikam cik sapratu viņam esot kautkādi divi spara rati, lai pārslēgšanos starp ganģiem nejustu gandrīz nemaz.
Opelis nav vienīgais, kuram ir divmasu spararats, tādēļ tā vietā pēc sabrukšanas visi liek parasto sajūgu. Tā ir, ka nemeklē citus ceļus pie citiem speciem, to pavisam noteikti varēja atrisināt lētāk. Tas saucās - visu daru servisā. Bet nevienu jau nevar par to vainot, ka pats neesi tehnikas specs, tādēļ neuztvert kā apvainojumu.
Labi, tam 08. gada opelim bleķi dārgi, bet bmw nav? ķipa, 5ls spainī viss.? Nu nav tā, pat tam pašam golfam tas tā nav. Un tā taču ir tikai 4 gadus veca mašīna, šrotos priekš tādām praktiski nekā nav, tādēļ jāmeklē jauna detaļa.
Believable, katram ir sava gaume, tādēļ par to nav vērts strīdēties. Es tikai taisu cepienu par opeļa nepatieso nolikšanu. Man pagaidām mašīna ir kā pārvietošanās līdzeklis, nevis tjūninga un greznuma objekts. Un nē, man nav opelis.

Būtu labāk padiskutējuši kautvai par hyundai getz, kuru pa LV ceļiem var nobraukt 1-2 gadu laikā.

- eminemZ[DC]
- Rakstnieks
Vispār jau manliekas jebkuru mašīnu var nobraukt pa latvijas ceļiem vajag tikai maukt kamēr lūzt. Ganjau to pašu getzu taupot izvilksi 5 gadus.

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
[AoD]Aleksis wrote:eminemZ[DC] wrote:Cik zinu tad opel astra 2008 gada. Pazīstams čalis atdzina no vācijas pirms gada. Un čalim, lai nomainītu sajūga bija jāmaksā štuka lati. Es domāju, ka opelis nav tā vērts. Laikam cik sapratu viņam esot kautkādi divi spara rati, lai pārslēgšanos starp ganģiem nejustu gandrīz nemaz.
Opelis nav vienīgais, kuram ir divmasu spararats, tādēļ tā vietā pēc sabrukšanas visi liek parasto sajūgu. Tā ir, ka nemeklē citus ceļus pie citiem speciem, to pavisam noteikti varēja atrisināt lētāk. Tas saucās - visu daru servisā. Bet nevienu jau nevar par to vainot, ka pats neesi tehnikas specs, tādēļ neuztvert kā apvainojumu.
Labi, tam 08. gada opelim bleķi dārgi, bet bmw nav? ķipa, 5ls spainī viss.? Nu nav tā, pat tam pašam golfam tas tā nav. Un tā taču ir tikai 4 gadus veca mašīna, šrotos priekš tādām praktiski nekā nav, tādēļ jāmeklē jauna detaļa.
Believable, katram ir sava gaume, tādēļ par to nav vērts strīdēties. Es tikai taisu cepienu par opeļa nepatieso nolikšanu. Man pagaidām mašīna ir kā pārvietošanās līdzeklis, nevis tjūninga un greznuma objekts. Un nē, man nav opelis.
Būtu labāk padiskutējuši kautvai par hyundai getz, kuru pa LV ceļiem var nobraukt 1-2 gadu laikā.
Nav tas getz tik sudigs, ir braukts - nekāda vaina.

GET REKT
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Jā, protams, ka parasts cilvēks var nobraukt tos 5 gadus. Bet zinu vienu, kam bija paķerts jauns darba vajadzībām, nobrauca tik tālu, ka virsbūvē plaisas parādījās, neskaitot visu pārējo, kas pa to laiku nez cik reizes esot ticis mainīts. Nezinu cik k km nobrauca, bet to jau var noprast, ka ļoti ļoti daudz pa 2 gadiem nevar nobraukt.
Tāpat arī zinu vienu hyundai terracan, kuram vairākas reizes pie 120km/h ilgstošas braukšanas izšauj vienu sprauslu, garantijā speci nezinot ko darīt. Tā arī prātīgi cenšas braukt.
Tāpat arī zinu vienu hyundai terracan, kuram vairākas reizes pie 120km/h ilgstošas braukšanas izšauj vienu sprauslu, garantijā speci nezinot ko darīt. Tā arī prātīgi cenšas braukt.

- bobiksv6k[1337]
- euro
Braucējs retarded. Mūsu opelis ir izturējis daudz reižu braukt pēc eglītes pa kkādu meža stigu.Dagnis wrote:Pats nēesmu testējis, bet sencis teica, kad bračkam arī bija opel astra 08.gada ja nemaldos, viens izbrauciens pa meža ceļu braucot medīt un ķegas pakaļējās bija sa*istas, brauca arī sencis ar savu bmw 530 ne silts, ne auksts. Par izturību varam sūdzēties, nesen vēl redzēju ja nemaldos zafiru kāds 6-10gads, ar pakaļējo bamperi vienā stūri sākušu rūsēt.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Censoņa
Nesaprotu, kas visiem ar tiem E30? Motors tik līdz 2.5L iet, apkope būs čakarīga, lielākā daļa ir nodrāzti.
Nu nezinu, mani kautkā tas sakārnis, Belašs, nosēdinājis uz E38, tb 7. sērijas.

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Hustler_Lyricist wrote:Nesaprotu, kas visiem ar tiem E30? Motors tik līdz 2.5L iet, apkope būs čakarīga, lielākā daļa ir nodrāzti.
orrythxkaigood.
Anyhow, e30 ir forša mašīna, bet labā, tiešām labā stāvoklī maksās ja ne tikpat tad pat vairāk kā sakarīgs e36 328i, e30 gadijumā nerunāju par 1.6,1.8 bet i6 motoriem, tb 2.0 uz augšu.

GET REKT
- eminemZ[DC]
- Rakstnieks