Beztēma #8

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Papiirs
Censoņa
Censoņa

Re: Beztēma #8

Post by Papiirs »

Es saveejo tikko parkarseju spekejot samp guljot gultaa pieliku kaaju priekshaa ventilatoram izrubijas iesleedzu iekshaa viss norm ieeju ieksh samp minuutes 2vas vareeju paspeleet atkal izrubaas tgd raada 125 graadus. ;D
Edit. nesen pc sataisija. ;D
[SS]wl
Servera Foruma Mod
Servera Foruma Mod

Post by [SS]wl »

Turot gultā datoru vai uz virsmas, kur viņš nevar ventilēties tev nosvils videne, pašam tā ir gadījies ;)
Papiirs
Censoņa
Censoņa

Post by Papiirs »

[AoD]wl wrote:Turot gultā datoru vai uz virsmas, kur viņš nevar ventilēties tev nosvils videne, pašam tā ir gadījies ;)
zem pc staav deliits bet ventilators ir sanaa gribeeju kaaju pacekt augstaak un izrubijaas. ;D
P.S jau 95 graadi.i
Un man Asus ventilators visu laiku griež pilnus abarotus ir mainīts jo izpūtu ar kompresoru moš saslēgts kkas nav?
DagnisHesits
Censoņa
Censoņa

Post by DagnisHesits »

White. wrote:
[AoD]wl wrote:Turot gultā datoru vai uz virsmas, kur viņš nevar ventilēties tev nosvils videne, pašam tā ir gadījies ;)
zem pc staav deliits bet ventilators ir sanaa gribeeju kaaju pacekt augstaak un izrubijaas. ;D
P.S jau 95 graadi.i
Un man Asus ventilators visu laiku griež pilnus abarotus ir mainīts jo izpūtu ar kompresoru moš saslēgts kkas nav?
Šī paša iemesla dēļ, es pārdevu savu portatīvo!
Image
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

Ja ir sūdīga termopasta, tad pēc pārkarsēšanas viņa sakalst un vairs nenovada tik labi siltumu.
Image
DagnisHesits
Censoņa
Censoņa

Post by DagnisHesits »

[AoD]Aleksis wrote:Ja ir sūdīga termopasta, tad pēc pārkarsēšanas viņa sakalst un vairs nenovada tik labi siltumu.
Pēc pirmās reizes, vēl nav dators norakstīts, ja tas sāk atkārtoties, tad gan vari domāt, par jauna pc iegādi - portatīvā gadījumā, jo remonts izmaksā dārgāk nekā stacionārajam.
Image
Papiirs
Censoņa
Censoņa

Post by Papiirs »

A mans portatiivais jau iestajaas savos graados 45-50 talaak nejiet.
DagnisHesits
Censoņa
Censoņa

Post by DagnisHesits »

White. wrote:A mans portatiivais jau iestajaas savos graados 45-50 talaak nejiet.
Pabāz zem segas, un uzspēlē mw3 / bf3 tad aizleks tālāk. ;dddd
Image
Evol[1337]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Evol[1337] »

hustler_RickRoss wrote:Man ir bijis gan hp, gan acer. Šobrīd ir asus un dell... No manis balss aiziet par asus, laba kvalitāte un viss pārējais. Tiesa cena varētu būt latus 10-20 lielāka kā analogam piemēram acer..... Kāds kautko par emachines ir dzirdējis , skatos baigi lēti.. ?
Asus manuprāt ir vienīgais uzņēmums,kura produkti ir labi tehniskajos risinājumos un vienlaikus ar izskatīgu dizainu.Pārējiem ražotājiem ir vai nu labi tehniskie rādītāji,vai arī labs dizains.Abi gan nebūs.
Image
DagnisHesits
Censoņa
Censoņa

Post by DagnisHesits »

Evol[1337] wrote:
hustler_RickRoss wrote:Man ir bijis gan hp, gan acer. Šobrīd ir asus un dell... No manis balss aiziet par asus, laba kvalitāte un viss pārējais. Tiesa cena varētu būt latus 10-20 lielāka kā analogam piemēram acer..... Kāds kautko par emachines ir dzirdējis , skatos baigi lēti.. ?
Asus manuprāt ir vienīgais uzņēmums,kura produkti ir labi tehniskajos risinājumos un vienlaikus ar izskatīgu dizainu.Pārējiem ražotājiem ir vai nu labi tehniskie rādītāji,vai arī labs dizains.Abi gan nebūs.
Manuprāt aple arī ir labs, abos rādītājos!
Image
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

Post by Hustler_Believs »

Apple ir labs, jā. MAC interfeiss ir superīgs, n other shit - bet par to naudu ko viņš maksā pirktu tikai tad ja būtu tiešām vajadzība pēc tāda darbā or smth.
Image
GET REKT
Papiirs
Censoņa
Censoņa

Post by Papiirs »

hustler_RickRoss wrote:Apple ir labs, jā. MAC interfeiss ir superīgs, n other shit - bet par to naudu ko viņš maksā pirktu tikai tad ja būtu tiešām vajadzība pēc tāda darbā or smth.
Labāk būtu nopirkt kādu prastāku.
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

Evol[1337] wrote:
Beidz dirst, tu esi piedzēries
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Papiirs
Censoņa
Censoņa

Post by Papiirs »

bobiksv6k[1337] wrote:
Evol[1337] wrote:
Nu nez nez vai vinsh ir piedzeeries bet Asus teishaam sevi ir pieraadijis ka vinsh ir gan izkatiigs gan jaudiigs.
DagnisHesits
Censoņa
Censoņa

Post by DagnisHesits »

White. wrote:
bobiksv6k[1337] wrote:
Evol[1337] wrote:
Nu nez nez vai vinsh ir piedzeeries bet Asus teishaam sevi ir pieraadijis ka vinsh ir gan izkatiigs gan jaudiigs.
Zelta vārdi! Pašam bija asus laptops, kalpoja godam, līdz nenogremdēju vanā.
Image
Post Reply