P.s: Esmu vel iesacejs Photoshopping'ā
1.

2.

3.

4.

5.

6.

Moderators: Hustler_Believs, Moderatori
Paldies par kritiku! zinashu ko pielabothustler_RickRoss wrote:Sākšu ar to ka dēļ pieciem darbiem īsti nav vērts taisīt shorwoomu, vismaz manā skatijumā. Darbos lielākoties nav ieturēta nekāda kompozīcija, tie ir tukši, krāsu salikumi arī īsti nav saskanīgi, teksts nav iestrādāts darbā, pārāk izceļās. Priekš sākuma vel nav nemaz tik slikti.
Nevienu darbu neesmu taisijis pec pamacibas! pat neesmu nekad nevienu skatijiesAgenda wrote:Beztēmā izteici vēlmi, lai nāk cilvēki vērtēt tavus darbus.
1.Darbs - Teksts sūkā, darīts uzskatās ka nav vispār nekas, bilde samazināta, uzmests teksts un viss.
2.Darbs - Teksts sūkā, stoks daudz maz labs, bet viss kas darīts ir uzlikts teksts un kaut kāds efekts.
3.Darbs - Teksts jau atkal sūkā, un kā visos darbos, darīts nav praktiski nekas.
4.Darbs - Taisīji pēc kādas pamācības vai kā? Jo pašlaik izskatās sakarīgākais darbs no visiem.
5.Darbs - nu priekš avatāra tā, soso..
6.Darbs - Teksts arī sūkā, stoks labs, bet darīts atkal nav nekas.
Labāk uztaisi vienu un kārtīgu darbu, nekā daudzus neskatāmusSkaties vairāk pamācības
Nu man nepatik skatities pamacibas labak patik pasham kautko jaunu atklathustler_RickRoss wrote:Un tavuprāt tas ir pareizi ? Vajag prasīt kādam padomu, skatīties pamācības, savādāk nekas īsti nopietns nesanāks..
Ja nepatīk, un neskatīsies, tad sakarīgus darbus no tevis nesagaidīsim nekad. Vispirms labāk tomēr ieskaties pamācībās, patrenējies darbu veidošanā, un tad liec webā, un prasi citiem tos novērtēt. Pagaidām tiešām ir traki.[BB]Triple wrote:Nu man nepatik skatities pamacibas labak patik pasham kautko jaunu atklathustler_RickRoss wrote:Un tavuprāt tas ir pareizi ? Vajag prasīt kādam padomu, skatīties pamācības, savādāk nekas īsti nopietns nesanāks..![]()
Ok uzklausishu! Kur var labus tutus atrast?Agenda wrote:Ja nepatīk, un neskatīsies, tad sakarīgus darbus no tevis nesagaidīsim nekad. Vispirms labāk tomēr ieskaties pamācībās, patrenējies darbu veidošanā, un tad liec webā, un prasi citiem tos novērtēt. Pagaidām tiešām ir traki.[BB]Triple wrote:Nu man nepatik skatities pamacibas labak patik pasham kautko jaunu atklathustler_RickRoss wrote:Un tavuprāt tas ir pareizi ? Vajag prasīt kādam padomu, skatīties pamācības, savādāk nekas īsti nopietns nesanāks..![]()
Anglu valodu maku ideali! 8Klasi pabeidzu ar 9 ! Pašlaik tikai 8 :*Quattrocchi[TITNS] wrote:To ir pilna visa pasaule un būtu ļoti,ļoti labi ja tu vēl angliski mācetu.