Beztēma #8
Moderator: Moderatori
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Re: Beztēma #8
Jelgavā no rīta lietus, nesen nosniga sniedziņš, tagad pašlaik nekas.

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
-
- Rakstnieks
pie manis no rīta nedaudz bija sniegs, zāle cauri spīdēja.
Vakarā braucu mājās putenis.
Vakarā braucu mājās putenis.

- [BB]Pakito[TITNS]
- Rakstnieks
- DagnisHesits
- Censoņa
- Deliite[1337]
- euro
a ko darit?
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Pie manis ir vismaz 20cm sniega un turpina snigt. #sniegs #xd
Jēkabpilī pretīgs laiks, lietus vai arī slapjš sniegs. 

- eminemZ[DC]
- Rakstnieks
Man gan strāva kopš vakar vakara visslaik raustās. Šorīt jau kādas 7 reizes stundas laikā, nevar izturēt.

Varbūt kādam ir kāda interesanta filma, ko ieteikt(atskaitot trillerus)?
Pašam vairāk interesē drāmas, kā "Almost Famous", "Into the Wild", "Flash of Genius", "American History X", "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", "Garden State", u.t.t.
Pašam vairāk interesē drāmas, kā "Almost Famous", "Into the Wild", "Flash of Genius", "American History X", "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", "Garden State", u.t.t.
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Varbūt tu nesties ne īpaši tādas, bet varu ieteikt filmas par kurām var ierēkt. Šīs filmas ir Ted's un 21 jump street. Vēl intresanta, bet no 85 gadiem ir Back To The Feature iedalās 3 daļās, mīļākā filma.Kichyss wrote:Varbūt kādam ir kāda interesanta filma, ko ieteikt(atskaitot trillerus)?

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
- [OFF]katelmaisis
- Censoņa
Departed.
Pēdējā laika bumba man šķiet ir Ill Manors. Vismaz man tas bija pilnīgs ftw. Filma ļoti patika.
Pēdējā laika bumba man šķiet ir Ill Manors. Vismaz man tas bija pilnīgs ftw. Filma ļoti patika.

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
[OFF]katelmaisis wrote:Departed.
Departed ļoti laba bija. No savas puses varu ieteikt American Gangster, tīri laba filma bija, vismaz manai gaumei, scarface visi noteikti jau ir redzējuši, vel ir BLOW. Starpcitu, ja kāds plāno vilkt killing them softly, neiesaku filma baigais vervelējums, biju kiniti uz viņu.

GET REKT