Netīrais galds
Moderator: Moderatori
-
- Nelabojams spameris
Netīrais galds
Tātad liekam savus PIC ar netīrajiem galdiem pie sava datora.
Last edited by heisyournewgod on 12 Nov 2008, 17:47, edited 1 time in total.
- Anus[G_Unit1337L33t][T]
- Nelabojams spameris
Re: Netīrais galds

Mēs ar SaW Dvīņi (monitori)

- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Edit: izņēmu
(Mums ar Jogurtu Vienādas tastatūras
)

(Mums ar Jogurtu Vienādas tastatūras

Last edited by [AoD]Aleksis on 03 Oct 2008, 16:47, edited 1 time in total.

-
- Censoņa
mans vispar tukss jo tjip garais galds kur 1 puse pei datora sezu otra macos parejais plaukos virs datora(gramats ,sudi utt. ) 17 coolu monix r0x, bet jaunais PC mhm

still suck
- emons[ODC]
- Censoņa
Ehē! Klucis!
Vecie labie laiki.. Bet tu ielieku arī savu galdu. Bildēts ar manu trubu. Slikta kvalitāte eh? Bet pajāt.

P.S. Tas lācis un tā figņa uz viņa tur atrodas, lai man skanētu audio
Proti, lācis tur to figņu kura paspiež mirkafona ieeju nedaudz uz augšu
Lai nu kā, parasti galds ir tīrs.. 

P.S. Tas lācis un tā figņa uz viņa tur atrodas, lai man skanētu audio

- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris
Pilnīgi neko neaiztiekot paņēmu un nofočēju!
Fočēts ar manu kruto 2mega pixeļu kameru un piedevām ar nakts režīmu
Lūk pikčeri:

p.s kāds var saskaitīt cik uz galda ir sprite korķīšu?
tos es esmu izdzēris pa nedēļu iespējams mazāk!|
Raivis: Tur ir 12 Sprite korķīši.
Nu jā - tas nemaz nebija tik grūti, starpcitu pamanīju, ka lielākai daļai ir vienādas klaviatūras!
Fočēts ar manu kruto 2mega pixeļu kameru un piedevām ar nakts režīmu

Lūk pikčeri:

p.s kāds var saskaitīt cik uz galda ir sprite korķīšu?
tos es esmu izdzēris pa nedēļu iespējams mazāk!|
Raivis: Tur ir 12 Sprite korķīši.

Nu jā - tas nemaz nebija tik grūti, starpcitu pamanīju, ka lielākai daļai ir vienādas klaviatūras!
Vaidzej jau netiros galdus ;D[CW]Tornado wrote:mans vispar tukss jo tjip garais galds kur 1 puse pei datora sezu otra macos parejais plaukos virs datora(gramats ,sudi utt. ) 17 coolu monix r0x, bet jaunais PC mhm![]()
bilde
-
- Censoņa
jā, tas ir crt monis!!! (tāpat visus izpwno)

sorry ka galds nebija pārāk netīrs, bet tur visādi mēsli ir tajā ieskaitot grāmatu no obligātās literatūras saraksta kura bija jāizlasa līdz 18. spetembrim

diezvai kādam būs tādas pašas klavas kā man (man tās ir 2 jo nevaru izdomāt kuru labāk lietot, katrai savi mīnusi, tā kura man ir uz galda ir kā portatīvajiem, ar zemiem taustiņiem, tikai o un labais shift ķeras dažreiz, smaga, vienīgās pogas kas attiecās uz media playeri ir play/pause un mute + tā klava ir smaga, bet otra ir vieglāka ar visiem skip, play n shit, neviens taustiņš neķeras, bet nav īpaši ērti rakstīt... <- balts teksts

sorry ka galds nebija pārāk netīrs, bet tur visādi mēsli ir tajā ieskaitot grāmatu no obligātās literatūras saraksta kura bija jāizlasa līdz 18. spetembrim
diezvai kādam būs tādas pašas klavas kā man (man tās ir 2 jo nevaru izdomāt kuru labāk lietot, katrai savi mīnusi, tā kura man ir uz galda ir kā portatīvajiem, ar zemiem taustiņiem, tikai o un labais shift ķeras dažreiz, smaga, vienīgās pogas kas attiecās uz media playeri ir play/pause un mute + tā klava ir smaga, bet otra ir vieglāka ar visiem skip, play n shit, neviens taustiņš neķeras, bet nav īpaši ērti rakstīt... <- balts teksts
- Egotheist
- Nelabojams spameris
Es gan jau biju ielicis savu bardaku citaa sadaljaa bet ielikshu veelreiz

sobriid galds ir mazliet attiirijies jo vecais radio nokrita zemee un zaluuza 4 daljaas bet kabataslakatinji (toletes papirrs) ir aizvaakti sakaraa ar to ka man vairs nav iesnu

sobriid galds ir mazliet attiirijies jo vecais radio nokrita zemee un zaluuza 4 daljaas bet kabataslakatinji (toletes papirrs) ir aizvaakti sakaraa ar to ka man vairs nav iesnu