Mūzikas spēle 2
Moderator: Moderatori
Re: Mūzikas spēle 2
paklausījos pirmās 50 sekundes , līdz tam man patika , bet tad tas klaas kārtējais meldiņš visu dziesmu izbojāja. tātad jā, dziesmu vairāk pa vienu reizi nevarētu noklausīties. 3/10
- Gumybear[Vendetta]
- Servera admins
Klaus?ties var,bet pie sirds ?paši neg?ja.Nezinu kas tieši nepatika,k?dr?iz ko t?du klausijos.Varb?t esmu jau atklausijies un ir apnicis.
Mans v?rt?jums: 6/10
https://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1PTqASG_v0
Mans v?rt?jums: 6/10
https://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1PTqASG_v0

-
- Rakstnieks
Klausīties var, bet īpaši nepatīk šāda veida mūzika. Tāda stila veids man arī neīpaši.
Vērtējums - 5/10.
Vērtējums - 5/10.
Dziesma ir tāda, kurai lirikas atbilstošā auditorija neņemtu vērā, izņēmums būšu es, kuram riebjas saturs ar tekstiem kā "Mans dzimumloceklis ir Eifeļa torņa izmērā" u.c. tml. rindiņām. Balstoties pēc youtube komentāriem dziesmai bīts ir nokopēts no Dj Tiesto dziesmas (pats arī pārbaudīju), ko šajā gadījumā nebūtu vērts komentēt. Kopumā dziesmas auditorija neesmu, tā kā nespēju teikt ka dziesma man patiktu. 5/10
8/10 ļoti labs gabals. Šāda mūzika dažreiz piesaista un ir vērts paklausīties.
- [AoD]Coyote
- Nelabojams spameris
Dziesma cepī, lipīga. Ūun grupa pati par sevi ir laba, klausos jau sen. 9/10
skip to 2:00 priekš nepacietīgajiem. Un lūgums novērtēt kādam, kas patiešām kautko saprot no mūzikas, nevis truli iemet 2, nenoklausoties.
skip to 2:00 priekš nepacietīgajiem. Un lūgums novērtēt kādam, kas patiešām kautko saprot no mūzikas, nevis truli iemet 2, nenoklausoties.
- [LTD]Vintage
- Jauniņais
Dziesma, kā dziesma, bet nepatika man daudz pārāk tādu mierīgu vietu vārdos nemaz klausīties negribējās. Esmu neitrāls mūzikas stilā, bet šai dziesmai priekš šīs grupas dziesma nepiemērota šoreiz. Likšu 4/10
- [SS]eras.e
- Servera admins
noklausījos līdz 40 sekundēm,un sapratu kad nav manā stilā.vienreiz varētu noklausīties,bet vairāk nē.4/10
8/10 - ir labs vecais labais bitiņš. Veca labā grupa un vispār šāds muzons dažkārt piesaista.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Ritms likās pārāk vienmuļš. Vārdi arī īsti neaizķēra, vārdu sakot dziesma nav manā gaumē, bet nu klausīties kad galīgi nav ko klausīties var. 5/10.

GET REKT
Nu,nezinu gan,man kaut kā nepiesaistīja,kā arī neklausos īpaši šāda veida mūziku,tapēc 4/10
[/b]
[/b]

Nav ne vainas dziesmai, nav dziesma, kas baigi izceļas, bet ir klausāma. Lietas, kas man nepatika tas moments(02:35), kad vokālists atkārto n-tās reizes "Every me ends every you" un manai ausij prasās pēc ievērojamākām izmaiņās tempā. Vērtējums 7.5/10
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Itkā jau viss patika, bet kaut kas trūka. Ilgi šādu dziesmu nevarētu klausīties, prasās kaut ko ''masīvāku''. 7/10

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
- [LTD]Vintage
- Jauniņais
Nu Rasta songos tikai kad uzpīpē pa retam to veikala kakuci ko mēs te Latvijā varam dabūt. Nefanoju pa šādiem gabaliem. Nepatīk ne man tas ritms ne tā dziesma, sorry, bet 4/10 tikai tapēc, ka viņu interesanti klausīties kad esi stounā.

Netrako, šī ir tikai spēle!
I love vintage cars!