MarTinsH

Iegriezies šeit, ja tiki NEPATIESI nobanots.

Moderator: Moderatori

Locked
Zakis1
Jauniņais
Jauniņais

MarTinsH

Post by Zakis1 »

Cilvēki, zinat SEC ir tāds liels neteikšu kas, un ko viņš darīja kad bija mazs!
Zinat, ja tāds SEC ar tik apdauzītu galvu un besmadzenēm, būtu ielikts kādā serverī piem. kā sūdlaw, tad visi viņu nodirstu lidz kapa malai, jo vins ir totālākais lo*s.
Neviens nav vainīgs pie tā ka tāds piedzimst, bet arī kro*ļi nav jāliek par adminiem.
Varbūt jūs interesē tikai nauda kā noprotu, cilvēki iztērē uz kautkādiem sūda bāzēm vai ko citu, tas viss sabojā prieku.
MarTinsH - ir vairāk smadzeņu nekā tev, kautvai tev būtu tie 17, diezin kā tevi cilvēki dzīvē apdirš :D)

Negribu te visu laiku aizveltīt! ;)
Edit: Aizmirsu, pateikt, ka spēlētājs katrs ir svarīgs!
Last edited by Zakis1 on 07 Oct 2008, 22:41, edited 1 time in total.
Deliite[1337]
euro
euro

Re: MarTinsH

Post by Deliite[1337] »

izklausas pec _FortiS_Zakis! :D
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Zakis1
Jauniņais
Jauniņais

jap

Post by Zakis1 »

Jāa,, Zinu čītot ir stulbi un nečītoju tikai pamēģināju, bet boxg, ir tādi cilvēki kā SEC, kam ...
Last edited by Zakis1 on 07 Oct 2008, 22:49, edited 1 time in total.
martinsh4
Jauniņais
Jauniņais

Post by martinsh4 »

Jamm.... mulkis tu tads unban man to4 nebus :D
Kichyss
Servera admins
Servera admins

Post by Kichyss »

Čaļi jūs esat "gudri" .
Es daru savus adminu pienākumus un ja tu zaki neproti spēlēt godīgi un hako tad jāliek bans ir, nedomāju ka tev būtu patīkami ja tevi ar ahckiem visu laiku šautu nost.
Runājot par martinsh, nedomāju ka citiem spēlētājiem ir patīkami skatīties kā tu floodo un dirsies, man nav tolka tev turpināt likt mute, ja tu nesaproti pa ko lieku.
Un man vienalga ko citi domā pa manīm, es spēlēju for fun, starpcitu reizēm man arī krist citiem uz nerviem ir fun.
Martinsh gudrāks? rofl, viņš pat banu apelācijā reson nespēja uzrakstīt apreizi, ja banam reson bija muti, nerunāsim par tevi.
Zakis1 wrote:Jāa,, Zinu čītot ir stulbi un nečītoju tikai pamēģināju, bet boxg, ir tādi cilvēki kā SEC, kam ...
Nemelo, vienreiz ienāci pačītoji, bet pierādījumus nespēju paspēt savākt un aizmuki, un vēlāk, kad atgriezies noķēru skreenus, un saņēmi sodu, tapēc nestāsti daudz pasakas.
Last edited by Kichyss on 07 Oct 2008, 22:58, edited 1 time in total.
Zakis1
Jauniņais
Jauniņais

ja jaa...

Post by Zakis1 »

Es tam ticu par martinu (finger)
Ko tu pats rausties?? Trūkst vārdu ka viņš tev kautko pasaka? :D)

Un vēl kas, es iegāju ar niku Zakis tu arī uzliki banu kādas 2x Un tad tas arī skaitījās ka es čītoju? (finger)

Edit: Uun ja kas varu pateikt kā viņi saucās, kautkā Sobeit ili 6to tu tak :D)
martinsh4
Jauniņais
Jauniņais

Post by martinsh4 »

Nu reason man pareizs es tevi apvainoju O_o
Zakis1
Jauniņais
Jauniņais

Post by Zakis1 »

[NWA]SEC wrote:Čaļi jūs esat "gudri" .
Es daru savus adminu pienākumus un ja tu zaki neproti spēlēt godīgi un hako tad jāliek bans ir, nedomāju ka tev būtu patīkami ja tevi ar ahckiem visu laiku šautu nost.
Runājot par martinsh, nedomāju ka citiem spēlētājiem ir patīkami skatīties kā tu floodo un dirsies, man nav tolka tev turpināt likt mute, ja tu nesaproti pa ko lieku.
Un man vienalga ko citi domā pa manīm, es spēlēju for fun, starpcitu reizēm man arī krist citiem uz nerviem ir fun.
Martinsh gudrāks? rofl, viņš pat banu apelācijā reson nespēja uzrakstīt apreizi, ja banam reson bija muti, nerunāsim par tevi.
Zakis1 wrote:Jāa,, Zinu čītot ir stulbi un nečītoju tikai pamēģināju, bet boxg, ir tādi cilvēki kā SEC, kam ...
Nemelo, vienreiz ienāci pačītoji, bet pierādījumus nespēju paspēt savākt un aizmuki, un vēlāk, kad atgriezies noķēru skreenus, un saņēmi sodu, tapēc nestāsti daudz pasakas.

Un tu ar to naudiņu pelni, kad dari savu darbu? :D)
Egotheist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Egotheist »

vinjsh darot savu darbu paliidz citiem cilveekiem izklaideties un es pienjemu vinjam pietiek ar to gandariijuma sajuutu ko sanjem taadi siiki pamulkji kaa tu zakji ir redzami biezhi tu iedomajies ka esi nezin kas, neaiskaramais bet tu esi nulle tu proti tikai bojat prieku gan sev gan citiem turpretii sec censhas uztureet kartiibu un neprasa par to samaksu jo ir normals cilveeks nevis kaads siiks "es varu visu daru ko gribu" jefinjs kura bagatie vecaaki vienmeer izvelk no suudiem iemacies dzivot pasaulee kuraa ir likumi un noteikumi tu neesi pasaules centrs kam ir atlauts viss un liidz ar to vinjs ir neaizskarams "ui ienacu vienreiz pameginaju un jau bans" un kas tev tur neskiet pareiz? izlasi noteikumus un tad lecies kas attiecas uz martinju man ir vienalga lai peerk savu unbanu jo arii taadi kaa vinjs ir neceshami lai gan ne tik ljoti kaa tu kas pats nezin ko grib
Zakis1
Jauniņais
Jauniņais

Post by Zakis1 »

[aod]Burner_Bank wrote:vinjsh darot savu darbu paliidz citiem cilveekiem izklaideties un es pienjemu vinjam pietiek ar to gandariijuma sajuutu ko sanjem taadi siiki pamulkji kaa tu zakji ir redzami biezhi tu iedomajies ka esi nezin kas, neaiskaramais bet tu esi nulle tu proti tikai bojat prieku gan sev gan citiem turpretii sec censhas uztureet kartiibu un neprasa par to samaksu jo ir normals cilveeks nevis kaads siiks "es varu visu daru ko gribu" jefinjs kura bagatie vecaaki vienmeer izvelk no suudiem iemacies dzivot pasaulee kuraa ir likumi un noteikumi tu neesi pasaules centrs kam ir atlauts viss un liidz ar to vinjs ir neaizskarams "ui ienacu vienreiz pameginaju un jau bans" un kas tev tur neskiet pareiz? izlasi noteikumus un tad lecies kas attiecas uz martinju man ir vienalga lai peerk savu unbanu jo arii taadi kaa vinjs ir neceshami lai gan ne tik ljoti kaa tu kas pats nezin ko grib
Ir jav tādi kas maksā šitajam serverim naudu :D)

Un es jav neko nesaku :P Tikai cilvēku nobano par to, kad adminam trūkst vārdi ko pretī uzdirst! :. Un par to BAN :D) Es jau zinu ka esmu bērns (finger) bet katram cilvēkam ir savs viedoklis (spam)
heisyournewgod
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by heisyournewgod »

Davai sīkie u**** tinaties. Jums te nav ko meklēt tik lieku un debīlu brēku taisat.
Locked